Hirdetés
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
Aktív témák
-
bdfhz
aktív tag
válasz batorpeti #754 üzenetére
Bátorpeti!
100e forintból 13-16 hüvelykes notebook operációs rendszerrel... Ez használt gép lesz. Ha mindenképpen újat szeretnél, legalább egy huszassal meg kell növelned a keretet.
Ugorj át a Hardverapróra, az az adás-vétel fóruma. Aztán, ha találtál valamit, és kíváncsi vagy a véleményünkre, gyere vissza.
-
bdfhz
aktív tag
válasz batorpeti #777 üzenetére
Nem biztos, hogy jó konkrét típust keresni. Az is lehet jó vétel, amire eredetileg nem is gondolnál. Néhány hónapja én kerestem notebookot. Úgy alakult, hogy Fujitsu-Siemens lett. Ódzkodtam a márkától, de a gép bevált, jó vételnek bizonyult. Úgyhogy szerintem nézegess, és ha találsz valamit, érdeklődj az adott típusról. Akár itt. Sok sikert!
-
adm
őstag
válasz batorpeti #847 üzenetére
a 6710b-t és a 6730b-t bátran megveheted, ezek középkategóriás üzleti modellek, de egy generáció különbség van köztük (c2d 7xxx és x3100 <> c2d 8xxx/9xxx és x4500hd). játéknál bőven lesz kompromisszum, de a hd anyagok lejátszását is csak az utóbbi vga-ja gyorsítja és csak dokkolóval(10-12k) érhető el digitális video kimenet. ez fullhd filmeknél lehet szempont. mindkettőből viszonylag sok fogyott itthon, úgyhogy sokévesen is lesz hozzájuk alkatrész.
az aprón van egy 3g modemes 6710b 83k-ért az korrektnek tűnik. viszont 6730b-t ennyiért találni nem lesz egyszerű.
a 6720s-t én inkább kerülném, ez egy belépő szintű üzleti vagy inkább irodai modell, már a maga idejében sem volt túl acélos.
16core - 32thread - 64gb
-
törölt tag
válasz batorpeti #883 üzenetére
használtban hp, dell, thinkpad üzletin kívül, 80-100k környékén semmit nem érdemes venni. ezek meg jellemzően nem az erős vga-ikról híresek.
pláne szeretnél még subnotit is.
ha szerencséd van, találsz ennyi pénzből egy tepsit is erősebb játszóshardverrel, ami még nem hullott darabjaira. ilyenkor dönteni kell, mi fontosabb. az árért kapható viszonylagos megbízhatóság vagy a szórakozás. -
bdfhz
aktív tag
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest