Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
VateRicsi
aktív tag
válasz odipapa #22367 üzenetére
Szia!
Szerintem szinte az összes több magos processzor elég játékra, amik a mostani gépekben vannak. Sokkal fontosabb a videókártya. Mindenképpen 1 GB saját memóriával rendelkezőt ajánlanék, mint pl Radeon HD 6490M, 6550M vagy GeForce GT 520MX. Ezek 200 ezer alatti gépekben is vannak már.
Eddig 6 év alatt 388 + 68 pozitív / 0 negatív értékelés: http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=vatericsi
-
padra
aktív tag
-
stratova
veterán
válasz odipapa #22485 üzenetére
Szerintem ez nem felhasználói hiba
Ha máshogy nem megy, nézd meg a kínálatot dellshop-on (a Laptopszalon Kft. üzemelteti). Vagy a partnerek valamelyikénél. Aztán termékazonosító alapján tudsz már az adott konfigurációra jobb árat keresni. A globális honlapja normálisabb a Dellnek (is). Vostro 3555 például nem is választható ki a hazain...és már a "kissé" elrejtett oldala sem érhető el... (korábban a konfiguráció mellett szerepelt rajta, hogy érdeklődj a viszonteladóknál..)[ Szerkesztve ]
-
dbalazs80
tag
válasz odipapa #24033 üzenetére
Csak az egyik részére válaszolnék.
Most ki fogom verni a biztosítékot sokaknál, de ez mind tapasztalat, méghozzá kézzelfogható tapasztalat.
Általánosságban, nem kihegyezve az üzleti, vagy a konzumer vonalra
Top3 gyártó : Fujitsu, Toshiba, Lenovo
Top3 szervíz : Toshiba, Fujitsu, Dell
-
Borote
addikt
válasz odipapa #24692 üzenetére
Lövésem sincs... De szerintem nem... Ennek az a neve, hogy mSATA csatlakozó.
h1n1_900: ejj de türelmetlen vagy... tesztek nélkül hogy adjak képet? Rajzoljak?
Annak a szerencsétlen tesztprogramnak is le kell futnia valamikor........A Prime95-tel végeztem, ITT az eredmény, 20 perc futás után, mint ahogy azt láthatod.
u.i.: láttam ám, amit először írtál
[ Szerkesztve ]
-
NathanCullen
senior tag
-
NathanCullen
senior tag
válasz odipapa #25414 üzenetére
Azért is írtam, hogy 126k-ért nem rossz... Ennyi pénzért vagy erős proci vagy erős VGA van. Vagy jó processzor de közepes VGA. Sok a kompromisszum ebben az árkategóriában.
Használtam már iPhone-t és iPad-et is Media Markt-ban, tehát ne jöjjön senki se ezzel. - fcsabika1
-
Kornel
veterán
válasz odipapa #25754 üzenetére
Most ott van egy alapból nem túl gyors A4-em. Használom normálisan, keveset fogyaszt, általános felhasználásra elég. Ha játszok, egy kattintás, és beállítja a 2,5 GHz-et. Így már majdnem hozza egy i3 szintjét, ráadásul olcsóbban. Akkor miért ne használjam így? Bolond, aki nem így használja
Akkor mondjuk úgy, hogy ez nem tuning, csak egy kis optimalizálás a feszültség és az órajel függvényében. Alapórajeleket alulfeszeltem, ha akksiról használom, akkor ez a profil megy, ha játékhoz, akkor pedig a 2,5 GHz-es profil. Én azt mondom, rég volt ilyen jó mobil procija az AMD-nek, de lehet hogy soha
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Sorozatok
- BestBuy topik
- Háztartási gépek
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Apple notebookok
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest