Hirdetés
Aktív témák
-
-
Integrator
aktív tag
Az a baj, hogy sokan nem értik azt meg, hogy lehet tudják is, hogy a 0% THM-mel árult laptop fél kilométerrel odébb megvásárolható lenne 30e Ft-tal olcsóbban is, de aki 0% THM-eset keres, annak a részletfizetés a lényeg, és ez esetben kénytelen inkább 30e Ft-tal többet kifizetni, mert semelyik bolt nem lesz olyan hülye, hogy valós áron 0% THM-mel áruljon.
-
törölt tag
[ennyipénzért hülye aki nem veszi meg... ]
ez már aztán
[ Szerkesztve ]
-
emitter
őstag
azért nincs ekkora különbség, legalábbis a szóban forgó gépeknél:
Lenovo G565G - néztem, max. 10 ezerrel olcsóbb máshol, de ott 40% a THM, tehát nagyon jó ez a madaras 0% THM
HP Presario CQ56 - ezt pedig nem láttam sehol olcsóbban
de ha a kétmagosat ajánljátok, akkor az lesz, főleg a 2 év gari miatt is. Egyébként milyen alkalmazások használják ki a 2 magot? Vagy a win ezt maga menedzseli, nem is a programok?
-
AMD Power
titán
Lenne egy kérdésem.
Van ez a gép.
Dell Inspiron M5030 AMD V Series V140 2.3GHz
és ez
Dell Inspiron M5010 AMD Athlon II P320 2.1GHzA drágábban van ugye a 2 magos CPU de 11K drágább mint a M5030. Annyival is gyorsabb? Megéri az a + 11K??
-
törölt tag
okkal félek az AMD procitól .megbízható? valaki megtudja mondani hogy ez jobb vagy az i3-s?
szrk:
melyik jobb?az i3 jobbmint a CoreDuo 2?
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Face
csendes tag
Sziasztok,
A helyzet az, hogy úgy 200-220 ezrem lenne gépvásárlásra, amire kell: filmezés tanulás (max office) néha zenehallgatás de főleg játék. Hurcolászni nem fogom nap mint nap, kéthetente egyszer kétszer ha elviszem az már nagy szó. Eddíg Hp Pavilion-okat nézegettem dv6-osokat.AMD Phenom™ II X3 Triple-Core P820 CPU (3x1,8GHz/3,6GHz, 1,5MB cache)
- 4GB DDR3 RAM
- 500GB 7200rpm HDD
- váltható VGA-vezérlő
- ATI Radeon HD5650 1GB DDR3 RAM - nagy teljesítmény
- ATI Radeon HD4250 - kis fogyasztás
- bluetooth
- BLURAY-olvasó
- 5500mAh-s akkumulátor (20%-kal nagyobb a normál 6 cellásnál)- 15,6”-os 16:9 HD BV LED kijelző 1366x768
- HP TrueVision webcam
- eSATA
- HDMI
- 5-in-1 kártyaolvasó
- Altec Lansing DAA hang
- Multi DVD-író (DL,LS) + bluray
- 2,45 kg
- WLAN, LAN, 4xUSB, VGA
- ProtectSmart HDD
- Win7 Home Premium 64bit HUN
- 2 év garancia!Namármost találtam egy másik gépet is ami semmi másban nem különbözik csak prociban:
-AMD Turion II Dual-Core P520 (2.3 GHz , MHz FSB) , 1 MB cacheNem ugyanonnan nézem a két gépet a turionos 3 ezerrel drágább de ez valszeg csak a bolt árképzését tükrözi.
Tehát több kérdésem, kérésem is van:
- Ti melyik procival vennétek?
- Elég lesz ez a gép komoly mai játékok legalább mediumban való futtatására?
- Ti adnátok ezért 210 rugót?
- A proci kifogja hajtani rendesen ezt a VGA-t?
- És még arra kérlek titeket hogyha esetleg tudtok olyan notebookot ami hasonló kvalitásokkal bír hasonló vagy jobb ár mellett akkor ajánljatok légyszi, plusz ezzel a géppel kapcsolatban is szivesen fogadok minden észrevételt.Előre is köszi!
-
spyduck
nagyúr
A 40%-os THM mondjuk 10 hónapos futamidőre
200.000ft-nál 28.000ft
116.000ft-nál 16.000ft
136.000ft-nál 19.000ft + költséggel járHa ki akarod számolni mekkora a 40%-os THM szorozd meg a bruttó árat 0.14-el.
Szóval nem tudom mennyiért vesze notebookot és hol de sztem érdemes átnézni más boltok kínálatát is, mert ez a 40%-os THM azért nem olyan vészes
-
pohár
félisten
Dell Latitude E6410
Intel Core i5-520M (2.4GHz,3MB,Dual Core)
NVIDIA QUADRO NVS 3100M, 14,1" LED 1280x800
4GB(2x2GB)1066MHz DDR3 Dual Channel
320GB Serial ATA (7200RPM)
WLAN (a/b/g/n dual band)
Bluetooth
WWAN előkészítés
magyar világítós billentyűzet,ujjlenyomatolvasó és webkamera
SmartCard olvasó
MS Windows 7 Pro 32 bit magyar
3 év next business day garancia (a szerviz házhoz jön)
dokkoló 90W töltővel és Dell notebook táskaÁra: 275.000 Ft., csak amíg a készlet tart.
aki esetleg most szándékozik ilyesmi áron notit venni, annak jól jöhet, pcszerviz.com-nál a készlet erejéig ennyi - 4db -
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
törölt tag
Intel® Graphics Media Accelerator HD
ez jó videó kártya vagy ATI jobb?
-
-
törölt tag
laptop
Ő kell nekem ő a nagy szerelmem valakinek van ellene kifogása? Vagy ellenérve kérem mondja.!levelezés
internet böngészés
információszerzés
nagyobb fileok (5-10 MB) rendszeres fel- és letöltése
chat-elés
online rádió hallgatás
szövegszerkesztés (pl.: MS word)
táblázatkezelés (pl. MS Excel)
grafikai, vagy tervező programok (pl. Photoshop)akkor filmnézésre ,irodai programok futattása
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
Mr. Face!
Az általad írt kétmagos AMD a "mai komoly" játékok esetében csak a minimális követelmény teljesítéséhez elegendő, vagy talán ahhoz sem (lásd: GTA 4). Tehát inkább a hárommagos, de akkor meg izgulni kell, hogy a program rendesen ki tudja-e aknázni a három mag erejét. Úgyhogy leginkább Core i3/i5 processzort javasolnék.
A Radeon HD5650 általában elég 1366 x 768 méretben történő futtatáshoz (persze nem mindent max-ra állítva).
Játékosoknak jelenleg talán a Lenovo Y560 a legjobb ajánlat. Ha szerencsés vagy, kevéssel 200e Ft felett megveheted 2 év garanciával, Windows-zal.
-
natë
nagyúr
Legfőképpen az, hogy ne "essen szét" a gép rövid idő alatt, mivel hosszútávra venném a laptopot. A core i procihoz ragaszkodnék, a VGA is minimálisan Ati HD5650 (esetleg nvidia 335/420) kellene, hogy legyen. A 15-ös kijelzőt jobban preferálnám, de az Acer-nek van ha jól tudom akkora TFT-vel is hasonló modellje. Keret 200-210 max.
-
-
bdfhz
aktív tag
Mozarella!
Ezeket mindkét gép tudja. Ha félsz a széteséstől, a Lenovo a jobb ajánlat a kétszer olyan hosszú garanciaidő és a jobban csengő név miatt. Ha jobban tetszik a 15,6" méretű kijelző, akkor megint a Lenovo a befutó. Szerintem eldőlt a kérdés.
Esetleg Toshiba L670 van még ebben az árban 2 év garanciával, Core i3-mal, 4 GB memóriával, Radeon HD5650-nel. De az is 17-es.
[ Szerkesztve ]
-
bdfhz
aktív tag
válasz #51634688 #830 üzenetére
Nézd meg például ezeket:
Packard Bell TK81 - 145e Ft körül
..AMD P340 (2,2 GHz), 3 GB, 320 GB, Radeon HD5470 (!), Windows 7, 2 év garanciaToshiba C650 - 145e Ft körül
..Pentium T4500 (2,3 GHz), 3 GB, 250 GB, GMA 4500MHD, Windows 7, 2 év garanciaToshiba L650D - 155e Ft körül
..AMD P320 (2,1 GHz), 3 GB, 320 GB, Radeon HD4250, Windows 7, 2 év garanciaDell 5030 - 160e Ft körül
..Core 2 Duo (2,2 GHz), 2 GB, 320 GB, Intel GMA 4500MHD, Windows 7, 3 év garanciaDe megveheted a gépet és a Windows-t külön is. Szóval sok lehetőség van.
-
natë
nagyúr
Érdekes..jónéhány tesztben az ATI 5165 még az 5730-as VGA-t is megveri.
Kár hogy "csak" dx 10.1-es. -
DrGonzo22
őstag
Sziasztok,
van olyan weblap, ahol ellenőrizni lehet, hogy egy notebooknak matt, vagy fényes-e a kijelzője? Vagy bármilyen lista, ahol fent vannak a 17" + és matt notebookok (persze lehetőleg nem veterán modellek ), vagy ahol lehet ilyen szempontok mentén szűrni? Olyasmire gondolok, mint prad.de monitorokhoz.
Előre is köszi.
-
pityaa23
senior tag
Sziasztok!
Barátnőm szeretne venni laptopot, olyan 150 körül (+-5-6E), nem játszik, netezik, filmezik. wifi, legyen, meg az sem baj ha csinos a masina Hétfőn már rendelnék, tudnátok ajánlani valamit és honnan érdemes rendelni gari miatt?
-
fernando84
csendes tag
Sziasztok! tudom nem ide vág a téma, de segítséget kérnék!
Egy kis segítségre lenne szükségem!
Vettem egy Samsung külső merevlemezt. Volt rajt pár beépített program a Samsung által. Letöröltem őket mert ahogy bedugtam a gépbe az Usb keresztül megtámadta egy vírus. leirtottam róla és le is töröltem mindent. Most teljesen üres. Mért van az mégis, hogy 320 Gb-os merevlemeznek csak 297Gb a kapacitása és abból így üres állapotban csak 275 Gb a szabad???Van rajt valamilyen program, ami a működésében segíti? mert ha ráklikkelek akkor sem jelenít meg semmit!
Köszönöm előre is a válaszokat.
-
rizso
addikt
válasz fernando84 #844 üzenetére
320gigás merevlemez esetén teljesen normális a 297giga. Viszont ha a szabad hely 275gb, akkor van rajta valami...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
batorpeti
tag
Nos, nézegettem használtan laptopokat. A HP 6710, 6720, 6730-asokról mi a véleményetek? Alap irodai dolgokra, gyenge játékra, filmnézésre lenne. Teljesítménye elég ezekre? 80e ft körül érdemes ilyet venni, egyáltalán jó fajta laptopok? Ha valakinek van velük tapasztalata akkor azt örömmel várom.
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Mivel megválok az asztali gépemtől,ezért szeretnék vmi pofás kis lapost venni.
Szeretnék néha játszani is rajta(BurnOut Paradise,FIFA11 és DiRT2),szal ha van némi nyers erő,akkor nem gond.
A keret 200K körül lenne,némi plusz belefér.Köszönöm a segítséget!
Üdv, Balázs
-
adm
őstag
válasz batorpeti #847 üzenetére
a 6710b-t és a 6730b-t bátran megveheted, ezek középkategóriás üzleti modellek, de egy generáció különbség van köztük (c2d 7xxx és x3100 <> c2d 8xxx/9xxx és x4500hd). játéknál bőven lesz kompromisszum, de a hd anyagok lejátszását is csak az utóbbi vga-ja gyorsítja és csak dokkolóval(10-12k) érhető el digitális video kimenet. ez fullhd filmeknél lehet szempont. mindkettőből viszonylag sok fogyott itthon, úgyhogy sokévesen is lesz hozzájuk alkatrész.
az aprón van egy 3g modemes 6710b 83k-ért az korrektnek tűnik. viszont 6730b-t ennyiért találni nem lesz egyszerű.
a 6720s-t én inkább kerülném, ez egy belépő szintű üzleti vagy inkább irodai modell, már a maga idejében sem volt túl acélos.
16core - 32thread - 64gb
Aktív témák
Hirdetés
- Crypto Trade
- Telekom mobilszolgáltatások
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Sweet.tv - internetes TV
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- További aktív témák...
- Asus X556 Notebook Full HD kijelző keret+billentyű +keret Alsó felső Burkolat +Hangszorók
- Ritkaság! Hp Elitebook 2170P I5 3427U HD graphics 4000 ...stb
- Lenovo Legion y520 / Nvidia Geforce GTX 1050ti / 7th gen I7 proci / 12 GB RAM
- Macbook PRO 16 M3 PRO CHIP! 18GB/512GB SSD silver 2025 március 25-ig Apple garancia! Akku 100%!
- Acer Aspire 1 , DDR4 , SSD , Makulátlan , 2027-ig Garanciás !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest