Hirdetés

Aktív témák

• icons

addikt

Üdv!

Laptop vásárlásban gondolkodom (legkésőbb nyár végéig kellene 1)
    Ami megkötés van:
    - 13,3 vagy 14 colos
    - jó sokat bírjon az akksija (ez persze relatív, szeretnék egy MacBook Pro-nyi időt kihozni belőle)
    - benne dGPU is
    - max 2,2kg
    - ne legyen drágább 220ezernél (szimpatikusabb lenne 160-180körül)
    - legyen csendes és ne melegedjen túlságosan
    - merevlemeznél mindegy, hogy SSD vagy HDD, csak ne ez húzza fel az árat (ha SSD, akkor gyors. és max veszek hozzá külső 1terrás vinyót)
    - optikai meghajtóhoz meg nem ragaszkodom, pont mint a floppyhoz sem annyira:D

Ezen kívül nem gond, hogyha matt a kijelző, de fényessel is elvagyok. Amire használnám: programozás, virtuális gép futtatása, néha játék, filmezés (tehát nem gond, ha szép képe van:D), meg netezés.

Márkák terén tudom, hogy megoszlanak a vélemények, eddig Acert, Asust, HPt néztem (utóbbi kettő tuti jó, előbbiről már több rosszat hallottam). Az se gond, ha piciny országunkban nem kapható, vagy ha nincsen magyar billel. Ha meg nincs hozzá Win, az meg csak előny, valójában olyat szeretnék venni! (egyetemről tudok legális Wint szerválni)

Ami eddig szimpatikus volt: Acer 3830, 4830, HP Envy 14 ből néhány, meg Asus U36D/SD (csak az elég furán lett összerakva...)

Köszi!

Ui.: jó boltokat is szívesen fogadok, akár itt, akár privátban, vagy bármi tippet, majd persze körülnézek a fórumban, hátha lehet valami okosságot kitalálni:D

Aktív témák

Hirdetés