Hirdetés
Aktív témák
-
icons
addikt
Hello!
Pár napja tönkrement az otthoni gépem, és sürgősen kellene egy másik.
terv: otthoni - olcsó asztali, routerrel
+ egy laptop hozzá.
Laptop: elég lenne egy 250enes vinyó, vagy valamivel kisebb. A súly számít, mert naponta hordanám az egyetemre (bicikklivel járok, úgyhogy bringás táskában vinném, tehát nem baj, ha bírja a gyűrődést [belehal ebbe? vennék hozzá tokot, ami megvédi, egyedüli gond a rázkódás lehet, de a járás/busz/metró se biztos, hogy sokkal kellemesebb neki] A méret is számít, nem kell nagynak lennie, 15,6nél semmiképpen se legyen nagyobb. Még nem tudom , hogy egyáltalán a 15,6 befér-e a táskámba)), nem lenne baj, ha tudnék rajta játszani is, de nem kell csúcs. Ezen kívül internetezésre (wifi), programozásra használnám, nagyon fontos lenne, hogy megbízható legyen, és bírja, hogy 4-6órán át terhelem. Az akksi élettartama is fontos szempont lenne.
100-140ezrem lenne rá. Szívesen fogadok tanácsot az ügyben is, hogy hol érdemes venni.Ui.: oprendszerem van hozzá.
[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Üdv!
Egyik ismerősöm játékra szeretne notebook-ot venni. Kettő közül választhat.
Lenovo IdeaPad G570A core i5 2410m(sandy bridge beépített intel hd3000 vidkártyával), 4Gb RAM ,640Gb tárhely, ATI Radeon HD 6370,(+win7 de az nem fontos) és 2 év garancia
Dell Inspiron n5110 core i3 2310(sandy bridge beépített intel hd3000 vidkártyával), 4Gb RAM, 500Gb tárhely, Nvidia Geforce GT525m,és 3év garancia
A procik között a lényegi különbség a Turbo Boost ugyebár (lehet húzni az órajelüket egyébként?). Mekkora hátrányt jelent ennek a hiánya?
A GeForce jobb, de a kérdés az lenne, hogy az i3 ki tudja-e hajtani belőle a maximumot? Szerintem igen, de gondoltam biztosabb, ha megkérdezem -
icons
addikt
Üdv!
150ezer körül keresnék játékra notebookot, win felesleges hozzá. Netezésre, alap dolgokra lenne + játékra.
Köszi!
-
icons
addikt
20704 valaki?
-
icons
addikt
Üdv!
Laptop vásárlásban gondolkodom (legkésőbb nyár végéig kellene 1)
Ami megkötés van:
- 13,3 vagy 14 colos
- jó sokat bírjon az akksija (ez persze relatív, szeretnék egy MacBook Pro-nyi időt kihozni belőle)
- benne dGPU is
- max 2,2kg
- ne legyen drágább 220ezernél (szimpatikusabb lenne 160-180körül)
- legyen csendes és ne melegedjen túlságosan
- merevlemeznél mindegy, hogy SSD vagy HDD, csak ne ez húzza fel az árat (ha SSD, akkor gyors. és max veszek hozzá külső 1terrás vinyót)
- optikai meghajtóhoz meg nem ragaszkodom, pont mint a floppyhoz sem annyiraEzen kívül nem gond, hogyha matt a kijelző, de fényessel is elvagyok. Amire használnám: programozás, virtuális gép futtatása, néha játék, filmezés (tehát nem gond, ha szép képe van), meg netezés.
Márkák terén tudom, hogy megoszlanak a vélemények, eddig Acert, Asust, HPt néztem (utóbbi kettő tuti jó, előbbiről már több rosszat hallottam). Az se gond, ha piciny országunkban nem kapható, vagy ha nincsen magyar billel. Ha meg nincs hozzá Win, az meg csak előny, valójában olyat szeretnék venni! (egyetemről tudok legális Wint szerválni)
Ami eddig szimpatikus volt: Acer 3830, 4830, HP Envy 14 ből néhány, meg Asus U36D/SD (csak az elég furán lett összerakva...)
Köszi!
Ui.: jó boltokat is szívesen fogadok, akár itt, akár privátban, vagy bármi tippet, majd persze körülnézek a fórumban, hátha lehet valami okosságot kitalálni
-
icons
addikt
válasz kkrisi #39660 üzenetére
Ennél offtopicabb dolog alig van, de:
1. szarul van megírva a driver, próbálj másiakt /nem hivatalosat, stb
2. ez nem olyan hogy nem bírja, valamivel gond van: driver-játék-oprendszer kettősből, leginkább az első kettő. Egyszerűen elszámolja a dolgot, leginkább a játék hibája lesz.
Ha válaszolsz, azt vagy másik topikban, vagy privátban tedd, ennek semmi köze a laptopokhoz
Lehet hogy nem volt elég egyértelmű, hogy ne ide írj?
Semmi gond, csak ezért vannak topikok...[ Szerkesztve ]
-
icons
addikt
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest