Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Aktív témák
-
Bikkrom
senior tag
válasz zolforg #14451 üzenetére
Régen nem volt túl jó híre az Acernek. A mostani szériáik egész jók lettek. Teljesítményben és árban nagyon nyerők. Megnézted a kommentben a gépet amit ajánlottam? 5750G-t linkeltem benne, na az az általad kinézett 5742Gnek az új változata. Inkább az 5750Gt vedd. Én is azt nyúzom, szuper gép lett.
Sic vis pacem, para bellum! - Ha békét akarsz, készülj a háborúra!
-
rizso
addikt
válasz Yeap11 #14449 üzenetére
Kíméld a zsanérokat, nem kell percenként felnyitni/lecsukni, ne nagyon használd rázkódó járműveken, és nem lesz baja. Ha asztalon használod, akkor bírni fogja. Ami még szerintem negatívuma, hogy nagyon gyűjti az ujjlenyomatokat belül. Egyébként jó gép...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Yeap11
csendes tag
köszi a jótanácsot, asztalon kívánom használni. Egyetemre kell, és igazából nem nagyon akarom vonaton vagy buszon használni. meg az albérletbe ha 1x kinyitom akkor nyitva is marad amíg le nem kapcsolom. Az ujjlenyomatok meg egy türhető kategória 1x-2x áttörlöm és hűtőpadot is veszek majd hozzá, szóval szeretném megvigyázni, hogy sokáig kitartson...
Szerinted ha vigyázok rá akkor nem megy tönkre a zsanér garanciaidő után se?
-
d@minator
addikt
válasz Szabie93 #14453 üzenetére
Valóban. Akkor a 950-et keresd. Sok laptopban nincs külön videómemória hanem a gépben lévő RAM-ot használja. A dedikált RAM az saját videó RAM. Ezért jobb az X1200 meg attól, hogy újabb technológia de gépigényes játékok közül csak régiekkel tudsz majd játszani (<2006).
-
rizso
addikt
válasz Yeap11 #14456 üzenetére
Ha vigyázol rá, akkor nem lesz semmi baja a zsanéroknak. Csak tudod vannak azok a userek, akik ha idegesek, akkor elkezdik össze-vissza csapkodni a gépet, ami igazából egyiknek sem tesz jót, nemhogy egy olyannak, amelyiknek lazább a tartása. Ne úgy képzeld, hogy ha elkezded lecsukni, akkor már 20 centiről összecsukódik, hanem hogy könnyebben kileng a fedlap - ez mondjuk azért is lehet, mert vastagabb maga a fedlap, mint mondjuk egy acer timelinex-nek, éppen ezért a súlya is nagyobb a tetejének, és nehezebb megtartani holtjáték nélkül...
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Yeap11
csendes tag
Nem vagyok az az idegbeteg fajta, meg megvigyázom a dolgaimat nagyon... Csak ugye az összes pozitívum mellett ezt emelték ki nagy negatívumként, aztán kicsit megijedtem. De igazából annyira meggyőzött maga a gép, hogy ezt választom. Néztem róla rengeteg videót, a kártyájáról néztem játékteszteket és videókat is, olvastam külföldi cikkeket ahol Best Buy kategoriába vezető. engem meggyőzött
-
freewulf
csendes tag
Üdv!
Autószerelő cimborámnak kellene laptop... Strapabíró, gyors, nem szétesős-nyikorgós-nyöszörgős gép a cél. 120.000,- a keret. Mit ajánlanátok?
Köszönöm!
Széles utat!
-
Thusor
őstag
Szerintetek ez a Lenovo Thinkpad T520 mennyire alkalmas kisebb 3D-s alkalmazásokhoz? Mennyire megbízható gépek a T520? Valamint mennyire jó a Lenovo szervize, garancián túli javításoknál mennyire korrektek? Mostanában szeretnék venni egy ilyen gépet, így érdeklődnék akik használnak ilyet azok mennyire vannak vele megelégedve?
[ Szerkesztve ]
AOC Q3277PQU monitor / HP Workstation z600 / Synology DS1618+ / Synology DS218+ / DELL PowerEdge T20 / Xbox Series X / Apple MacBook Air (M1)
-
Yeap11
csendes tag
radium -on vannak y560-ak, de mi közöttük a különbség?
-
rizso
addikt
válasz Yeap11 #14464 üzenetére
Ram, proci, HDD...Az i3-380m+4GB+750GB egész jó kombó
-
Yeap11
csendes tag
de én ezt néztem (a paraméterek alatt meg tudod nézni az infókat)
am Pécsre fel is tudnék menni kipróbálni és igazából ott lesz a suli mellett a bolt 1 utcába. Oké itt 190, de a garancia meg az üzlet is helybe lenne, plusz i5-ös proci. Meg a Radium-ról rosszakatt hallottam eddig -
őstag
Sziasztok!
100, max 120k környéken mit érdemes venni? 18 éves kislánynak, kb a semmire (fészbuk, MSN, film nézés) -
rizso
addikt
válasz Yeap11 #14466 üzenetére
De ha már 190k-ért megvennéd azt, akkor miért nem Y570?? Jó, tudom, az valamivel drágább...de csak össze tudnád már szedni azt a pár ezrest
-
Drughi
addikt
válasz Thusor #14463 üzenetére
A világ egyik (TOP 3) márkája a Thinkpad T sorozat.
Elsőosztályú minőség minden téren.
A benne lévő videó kártya pont az ilyen programokhoz lett kitalálva. nem egy gamer cucc, viszont a tervező progikban leveri a játékokra és multimédiára tervezett kártyákat (legalábbis hasonló kategóriában)Mivel ez egy 2örök gép" ezért gari időn túl is lehet hozzá alkatrészt kapni, ráadásul elég könnyen szervizelhető otthon. Az optikai meghajtót kivenni 1 kattintás.
Ha bemész a thinkpad topicba csak jókat fogsz róla olvasni.
-
Kom-ancs
tag
Pacard Bell notikról mi a véleményetek?Elég értelmes áron kaphatóak.
...van egy lassú de ugrik a cd.
-
rizso
addikt
válasz Yeap11 #14470 üzenetére
Tényleg kifogytak az i3-as Y570-ből...Sőt elég sok helyen elkapkodták az Y570-et. Nem akarlak lebeszélni, de amúgy 5830TG is van 195k körül a következő konfiggal: i5-2410m+GT540m+500/640GB+4GB+3 év garancia. Ez sem olyan rossz szerintem.
-
empir3
tag
Sziasztok!
Épp notebook vásárlás előtt állok! Teljesitménye alkalmas legyen komolyabb játékokra (GTA IV, NFS HOT PURSUIT, CRYSIS 2) és a hd filmek lejátszása se okozzon gondot.
Alapkövetelmény:
- Intel Core i5 480M
- Ati Radeon HD5650 1GB
- 4 GB RAM
Kinéztem egy Acer 7745-öt, amely a fenti teljesitménnyel rendelkezik, de a videokártya nem 1 GB hanem 2 GB-s. Teljesitményét tekintve számomra ez lenne az ideális. Csak egy problémám van vele hogy Acer. Hallottam hogy nem valami strapabírók. Mi a ti tapasztalatotok? Volt alkalmam élőben kipróbálni és igen tettszetős, csakhát Acer. Crysis 2 EXTREME-re húzva ügyesen futott. Egyedül a tartóssága felől kételkedek. Vagy még mit ajánlotok?[ Szerkesztve ]
-
palcika11
csendes tag
Az én Y570-emmel is van valami. Már háromszor újraindult magától, kétszer filmnézés, egyszer meg skype közben. Ha játszom valami új játékkal, 80-ig fel szokott menni a hőmérséklet. Lehet hogy ez is hibás darab, vagy ez normális dolog?
-
rizso
addikt
válasz palcika11 #14477 üzenetére
Nálam eddig egyszer sem indult újra film/skype alatt. Egyszer volt egy kékhalál, mikor telepített a windows néhány frissítést...
-
bach66
tag
Bocs, nem ide akartam...
[ Szerkesztve ]
-
rizso
addikt
válasz Yeap11 #14479 üzenetére
Nem muszáj, de ha lenne laptopszalonnál (mert ugye onnan veszed mindenképpen) 195-200k-ért (ennyiért volt), akkor én inkább hozzáraknám a 190k-hoz még azt a "párat", és megvenném az Y570-et (mondom ezt úgy, hogy Y560-am is volt, és most egy Y570-et nyúzok).
Bár igazából nincs min gondolkodni, hisz egész jól leszűkítetted a feltételeket: laptopszalon, 190k, lenovo, korrekt teljesítmény. Ezeknek csak az Y560 felel megEladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
MomoSinX
aktív tag
Úgylátom mindenki tapasztalt már rendellenességet a Y570-esével csak én nem eddig (szerencsére). Ajánlom az aktív hőszórás módot a hűtésnél, az én kicsikém nagyon beindult és most 5 óra portal 2 után is langyos volt csak. GTA4-et nyomtam ma 2 órát kb, de ugyanúgy langyos volt.
-
rizso
addikt
válasz MomoSinX #14483 üzenetére
Játékokhoz én is azt a hűtési módot használom, amúgy meg állandóan standardon van.
-
torma1981
veterán
Sziasztok!
Ma érkezik meg a Fuji A530-as laptopom. A kérdés hogy előbb fel kell tölteni az aksiját,vagy simán lehet feltenni rá a rendszert a hálózati csatival?
[ Szerkesztve ]
-
emvee
csendes tag
válasz empir3 #14475 üzenetére
Hát ezt nem tudom hogy hol vagy hogy nézted de kétlem h az 5650 elviszi szépen extreme detailen a Crysis 2-t mikor a notebookcheck 8,7 fpsre tartja azt a kártyát ezen a beállításon (akkorát meg csak nem tévednek).
Alapvetően nem rosszak az új Acerek amennyire tudom, de azzal a típussal amit te írtál nem hinném h Full Detailen fogsz tudni játszani újabb játékokat.
Összesen 2 helyen találtam ilyen lapost (nem kerestem túl sokáig) 285k ill 315k-ért. Ennyiért biztos hogy tudsz sokkal jobbat venni.
Jó lenne tudni konkrétan mennyi a keret így mindenki könnyebben tud itt segíteni.
Mindenesetre ha erős gaming laptopot akarsz akkor figyelj arra h gyors GPU és CPU legyen benne.Nem árt ha gyors a RAM (1333MHz) és a HDD is (7200rpm). Ha van pár jelölted gyere vissza és a a maradék szempontok alapján segítünk dönteni.
-
csmat
senior tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről ?
Vagy valakinek ezt ajánlotta valaki:ez jobb választás lenne, megéri a különbség?
4 -5 éves játékokra használnám és munkára, ahol nem kell semmi extra program csak excel és word, de szeretném, ha strapabíró lenne.
Van esetleg valami más ötletetek ebben az árkategóriában, lehet használt is?
köszi -
rizso
addikt
válasz empir3 #14475 üzenetére
Családban van egy 5820TG (i5-480m+6550 1GB+4GB ram), és még 1366*768-ban sem lehet a Crysis 2-vel röccenésmentesen játszani, és az általad kinézett acer kijelzőjének még magasabb, 1600*900-as a felbontása, tehát natívban még annyira sem fog menni.
Mennyi a keret? És pontosan mik az elvárások (méret, teljesítmény, stbstb)?
-
JimBeam007
csendes tag
Sziasztok!
Asztali gépemet cserélem le notira az ingázás miatt. Ebben kérnék segítséget.
Elvárásaim:
Megbízható, jó szervízháttér
Jó minőségű anyaghasználat
Core i7-es proci (mivel sokat konvertálgatok)
15-17' colban gondolkodom
Árban minél olcsóbb legyen, a procin kívül többi hw-ben kompromisszumot kötökElőre is köszi a segítséget.
-
pomk
őstag
Sziasztok!
Megfordult a fejemben, hogy lecserélem az asztali gépem egy laptopra.
A következők az elvárásaim a jövendőbelimmel kapcsolatban:
- újabb játékok is legalább közepes teljesítménnyel fussanak rajta
- HDMI kimenet legyen rajta
- minél nagyobb kijelzője legyen
- ár: max. 150-160.000 Ft
- HDD 500Gb-nál nagyobb nem feltétlen szükséges
- melegedés és zaj szempontjából is megfelelő legyenKöszi a segítséget!
Üdv,
Zoli -
r4z
nagyúr
Sziasztok!
Van 250 ezer jó magyar forintom egy gépre, akár hibátlan állapotú használt is játszik (újnál kicsit fölé is lőhetünk, mert külföldről szerzem majd be). A következők lennének az igényeim:
- Jó anyaghasználat
- Intel Core i5 vgay i7 proci
- 4-8GB RAM
- Normális grafikus kártya
- Minimum 15"-os (de inkább 16,4") FullHD kijelző (ez talán a legfontosabb)
- Minimum 500GB HDD (sebesség mindegy)
- Memóriakártya-olvasó (SD és MS, bár gondolom ez már alap)
- Minimum 3 USB port
- Numerikus billentyűzet
- Sztereó hangszórók, mikrofon, webkamera
- DVD-R DualLayer-t tudjon írni
- Sony VAIO-k előnyben.Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
Z86
őstag
A kijelzővel kapcsolatos elvárásoknak Sony F széria felelne meg a legjobban, de azokkal kapcsolatban nem vagyok képben, és első ránézésre drágábbak mint a keret.
Dellből esetleg az E5520 belefér fullHD kijelzővel, de ez eléggé más irányvonal a sonyhoz képest és csak integrált a VGA.
A XPS-en meg nincs numerikus bill.
szerk: mondanám a HP 8540p-t, de az meg nem fullHD...JimBeam007: Azért valami irányárat mondjál
[ Szerkesztve ]
-
Zsé-
csendes tag
Sziasztok!
A héten szeretnék venni egy laptopot, és az alábbi gépeket néztem ki. Szerintetek melyik lenne az, ami ár, minőség, és tudás terén megérné. Melyik az amit ajánlanátok?Lenovo IdeaPad Y570A
Processzor típus: Intel Core i5 2410M
Számozás: 2410M
Memória méret: 6GB
Merevlemez méret: 750GB
Kijelző méret: 15.6
Videókártya: GeForce GT 555M 1 GBSony Vaio VPCEB4Z1E/BQ i5
Sorozat: VAIO E
Processzor: Core i5 480M (2660)
Memória: 4096 (DDR3) MB
Merevlemez: 500 GB
Kijelző: 15.5 HD (1366x768)
Videokártya: 1024 MB ATI Radeon HD 5650Dell XPS L502x
Processzor típus: Intel Core i3 2310M
Memória méret: 2GB
Merevlemez méret: 320GB
Videókártya gyártó: NVIDIA GeForce GT 540ASUS K53SV SX077D
Processzor INTEL Core i5 i5-2410M
Memória 4GB
Merevlemez 500GB
Grafikus kártya nVidia GeForce GT 540MLenovo Ideapad Y560A notebookgyártó:
processzor: Intel Core i5 (Core i5-460M)
video vezérlő: ATi mobility Radeon HD 5730 / 1024MB HyperMemory
memória: 4GB DDR3 1333MHz
merevlemez: 500GB SATA 2.5" / 7200RPMDell Inspiron n5110Nettó ár: 134 925
Processzor típus: Intel Core i5 Model: 2410M
Memória méret: 8GB
Merevlemez méret: 500GB
Videókártya gyártó: NVIDIA GeForce GT 525M 1GBHP-Compaq ProBook 4530s
Processzor Intel Core i3 2310M
Méret: 4 GB
Merevlemez 640 GB
Videókártya ATI Radeon HD 6470M, 1 GB GDDR5
Dedikált memória 1024 MB
Aktív témák
Hirdetés
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Politika
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Lexus, Toyota topik
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- DIGI kábel TV
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- 2021 Macbook Pro 14 - M1 PRO - 16GB - 512GB - HU - gar 2025.07
- Delé Latitude 7480 6th generációs Intel Core-I5, 16 Gb ddr4, FULL HD
- DELL G3 Gamer laptop: i5-10300H / GTX 1650 / 16Gb RAM / 512Gb SSD
- Alienware m9700i R1
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest