Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
ezt a két monitort néztem ki két különböző felhasználásra:
ASUS VS228NE, tn kijelző könyvelni és irodai munkára szerintem bőven jó. 3 év gar.
LG 24MB56HQ-B, ips, 3év gar, netezni, filmet nézni, játszani gondoltam. tn elvileg egy hajszálnyival gyorsabb, de szerintem nem okoz problémát kockulásnál.
árban ezek voltak a legjobbak 3 év garral, és az volna a kérdésem, hogy mennyire ajánlottak az adott célra? a 24-esért már most is mehetnék, a 22-esre pár munkanapot kell várni.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok!
közel 10 éve 32"-os tv-t használok monitornak (1-2 évig hd, majd azóta fhd), és a közelmúltban elhajtottak a tv-s topikból, hogy a tv az nem monitor (pedig de). megkérdeztem, hogy egy évtized alatt fejlődtek-e tényleges frissítés terén (pc mód 60hz->100hz).
szóval monitorból létezik-e 32"-os fhd közeli felbontású és 60hz-nél jobb frissítéssel rendelkező monitor? (esetleg freesync 60-100hz)
nekem a méret és a felbontás is tökéletesen megfelelt, egyedül a frissítéssel vagyok elégedetlen.
kisebb méret nagyon nem opció, és a felbontással sincs bajom (vállalható gépigény).
előre is köszönöm a válaszokat[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Franklin #67243 üzenetére
az utolsó még tetszene íveltsége ellenére is. a többinek borsos ára van, közel 10x annyiba kerülnek, mint a mostani akciós 32"fhd. az egy dolog, hogy sóher vagyok, de megszoktam a 16:9-es képarányt. dolgozni biztos jó meg minden, de másfél méterről kb megvakulnék, és sokkal közelebb esélytelen ülni relax fotel+lábtartóval.
mindenesetre köszönöm a választ(#67246) myckey
köszi neked is, de nem akarok egy milliót beleölni a dologba (ami egy év alatt a felét sem éri). 4k-hoz már comosabb vas és 2 csúcs vga kell, ami ebben a pillanatban fél millió. másfél méterről 32" fhd 4x élsimítással nekem bőven jó, csak a 60hz nem tetszik.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
sziasztok!
C32F391 freesync képes?
nekem nem sikerült beüzemelni ezt a funkciót. r9 290x van rákötve dp kábellel, de inaktív a radeon beállításokban.
gugli ezeket dobta:
1 (itt fw végződéssel)
2
3
4
viszont az amd oldalán nem találtam. -
törölt tag
válasz Krogoth #73018 üzenetére
engem elhajtottak tv-s topikból "a tv nem monitor" címszóval. kb 10 éve használok 32" tv-t monitornak, 720p-vel kezdtem a karrierem. ha sikerül kifogni egy jó késleltetésű tv-t, akkor egész jó szerintem. mostanában csak a legolcsóbb fullhd tv-k voltak nálam, amiknek voltak bőven hátrányai. viszont ha csak vsync-kel játszol (mint én), akkor vállalható, de nagyon durván töri a képet vsync nélkül. nekem már egy ideje kevés volt a 60hz, részben ezért és a freesync miatt vettem most monitort, majd a kábel mizéria után kiderül, hogy megérte vagy sem. egyelőre csalódás (75hz helyett 60hz, tuninggal 70, freesync off), de reményeim szerint ez változni fog.
amúgy van megfelelő topik erre.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
ismét itt vagyok a freesync témával kapcsolatban.
ajánlottak nekem itt ilyen monitort (samut vettem).
ajánlottak hozzá kábelt is (ma érkezett meg).
r9 290x támogatja ezt, így ez nem lehet a hiba forrása.
viszont az eredmény változatlan.ilyenkor mi van?
most az fw végződés hiánya miatt nincs freesync, vagy az amd driver csak ennyit ír a monitorról?
körbenézve a neten a végződések csak a lokalizációt jelentik, hogy pontosan melyik régióba szánták, ettől függetlenül működnie kéne. több driverrel is néztem, jártam esőtáncot, áldozatot még nem mutattam be, bár lassan cipőzés lesz belőle...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #92888064 #73189 üzenetére
közben néztem r7 260 vga-val is, de ugyanaz a helyzet.
megnéztem a monitor pontos típusát is: LC32F391FWUXEN
esetleg az "L" betűnek köszönhető?
az ajánlásnál SVA panelt írtak, az aqua szerint VA panel van ebben a monitorban.
edigital szerint az "L" és "UXEN" nélküli is VA panellel szerelt.
vagy a webshopok leírásával ne foglalkozzak, és gyakorlatilag esélytelen típus alapján megfelelőt vásárolni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz #92888064 #73192 üzenetére
esetleg az ajánlott kábel sem jó hozzá?
ipon webshopot átnézve pár kábelnél van egy 4K felirat, akkor olyan kábelt vegyek?
eddig úgy néz ki, hogy fölöslegesen dobtam ki 100k-t az ablakon, szóval ezen már nem múlik.másik érdekesség, hogy ph szerint 1.2a szabvány kell a freesync-nek. viszont ilyen kábelt nem találtam sehol. aqua és ipon webshopot átnézve 1.2 volt a legjobb.
csak reagáljon valaki, vagy irányítson a megfelelő topikba.
köszönöm[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
freesync és a Samsung C32F391FW probléma megoldva.
találtam egy pdf-et ahol a 32. oldalon leírják, hogy:
freesync: C32F391FW* / C32F395FW* models are not supported.
vannak képek a menüről, ahol külön menüpontban van ez a funkció, de értelemszerűen nálam ilyen nincs.
szóval nehogy más is belefusson a dologba, nincs freesync támogatás. szóval ha legközelebb valaki ajánlaná, akkor ne freesync képes monitorként tegye.
nagyon rossz kör volt anyagilag, és szinte minden szempontból szarabb lett a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Apucy01 #73201 üzenetére
b@xhatom, ha már eladtam a másikat. ez is alig ért ide 2 hét alatt, nem akarok az ünnepekre kijelző nélkül maradni, és hetekig/hónapokig kergetni a pénzem... illetve nincs alternatíva ebben a méretben és felbontásban a tv-ken kívül.
szerk.:
itt már linkeltem pár weboldalt, ahol freesync-nek írják.(#73204) Apucy01
ezért sz*ptam be. itt is ajánlották freesync-esként, rengetek weboldalon és webshopban is úgy szerepel.
a lényeg ebben a pdf-ben van, és ennyi szívás után már kezdek hinni a gyártónak. de a képeknél voltam biztos a dologban, ahol látszik a menüpontja, ami nálam nincs.
szerk.: az sem támogatja, pontosan olyanom van. hagyjuk a témát, így jártam, de ne ragozzuk tovább.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest