Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Rambovits
senior tag
Boccs az offért,de az alábbi gyártók közül melyik 8800GT-t érdemes megvenni? Asus, Gainward, BFG, MSI.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz #97544192 #4600 üzenetére
Ugyan ilyen tápom van. Elég erős, de sztem kicsit hangos. Inkább FSP-t vagy Corsair-t (VX450 pl) javaslom.
Alaplapból inkább Giga P35 DS3-at vegyél, jobb mint az Asus.
Kingmax 1066-se nyerő annyira (főleg 4db-ban ) de végülis elmegy ha nem akarsz nagy tuningot.
HDD: Inkább Western Digital-t vegyél, az jobb.
1GB-os 8800GT-t minek? Mire használnád? Szvsz tök felesleges 512-es bőven elég.
Q6600 bőven jó egyenlőre, ár-érték arányban elég jól áll most. Lényeg hogy G0 steppinges legyen (és aalcsony legyen a VID-je), azok nem melegednek annyira. Procira milyen hűtőt veszel/teszel?#nincsbennetarcsi
-
kökény
aktív tag
Sziasztok, lecserélném az adatlapomon található gépemet, fejlesztési irány Intel Core2 dou felé lenne.
Szeretnék egy felsőkategóriás gépet (nem csúcsszupert) ami stabil, megbízható és 3 évig el vok vele.
Kérdés, h az én mostani gépemből mi az amit meghagyva kompatibilis lenne az újjal, moncsi az maradna, vinyó, táp jó lenne az újba is?
Vagy egybe adjam el és minden csere.
Amire kell: net, néha játék,letöltésre, HD, BR filmek nézésére...
Plafon 200 e jó magyar forint.
Előre is köszi.
Ja tuningolva is lenne, én nem értek hozzá, de majd a rendszergazdi felhúzza, hamár egyszer lehet ezeket az Inteleket. -
diegho
nagyúr
j&w supportról annyit hogy az email megírása után 5 perccel küldték is a bios flashelő progit csak a lapot már eladtam másik procival na majd jövő héten próba.
-
kelen
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új konfigot összetenni de gondban vagyok az alaplappal, nem vagyok benne biztos hogy jó választás.
A konfig a következő lenne :Intel Core 2 duo e6750
Gigabyte 8600Gts 256mb
Chieftec 550W 12cm
Kingmax 2x1GB/800mhz
Samsung 320Gb sataalaplap: Gigabyte N650SLI-DS4L
Szerintetek használható az alaplap ezekhez a cuccokhoz, ha nem akkor légyszi ilyen 20-30 körül ajánljatok vmit.
Előre is köszi!
-
kelen
csendes tag
39.000 de azon nem akarok változtatni mivel nagyon sok pozitív jelzést kapok a kártyáról a környezetemben.
-
kelen
csendes tag
Miért mi a baj a tudásásval, légyszi írd le a véleményed.
-
-
kelen
csendes tag
Az a hasonló ár 5 rugóval dárgább és nem igazán szeretem az atikat (nem ismerem őket)
Szerintem inkébb kanyarodjunk vissza az alaplaphoz
-
kelen
csendes tag
hát fene tudja pro street, stalker kokszon megy ismerősnek, crysis pedig fél grafikán gyönyörüen fut
-
Rambovits
senior tag
Annak idején én is ilyen voltam, hogy csak gforce, meg csak intel. Azt ahhoz képest azóta ez a második ati-s kártyám. A VGA-knál főleg igaz hogy a teljesítmény a lényeg és nem a gyártó. Szal ha le tod győzni az előítéleeidet akkor vegyél hd3850-et sztem!
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
kelen
csendes tag
és mi a különbség a p35-ds3 és az p35-ds3l között?
-
vldani
csendes tag
Csoki!
Szerintem vegyél HD3850-et, atiknak úgyis jobb a grafja valamivel,szebb a képe, és most hd3850-el abszolút best-buy, jó 30-40%-al gyorsabb mint a 8600gts és csak +5k. Lapból ds3, az l a butított verzió, ne vedd meg! Én ASUS Strikert cserélek 3 perc múlva ds3-ra, olyan jó lap! -
kelen
csendes tag
Amd-re vmi ilyesmi kaliber mint ez a P35-DS3 tudtok ajánlani?
-
psykie
aktív tag
Sziasztok!
Szerintetek a két proci közül melyikre váltsak:
- Athlon X2 5600+ S940 AM2 Windsor dobozos 27.900 pénz
- Athlon X2 6000+ S940 AM2 Windsor dobozos 32.900 pénz
Igazából az a kérdés, hogy megéri-e plussz 5000 pénz a 6000+ért.
Olvasgattam a forumot valaki azt mondja 5600+, ne 6000+, ugyanez fordítva
Nézegettem itt [link] a teszteket játékoknál nem sok külömbséget láttam 6-7 pont a 6000+ javára valamikor még ennyi sem... 3Dmark06-ban 6000+:10182pont 5600+:9828pont
Tuningolni nem szoktam!
Nagyobb videókarit is tervezek, de ezt már írtam.
Én inkább az 5600+ felé hajlok de győzzetek meg ha nem jól választok! -
speet2146
csendes tag
segítsetek nekem
210.000 ft-ból szeretnék gépet venni?
-
speet2146
csendes tag
monitor nem kell, valőszínűleg játékra meg netre, tuning ... lesz!
-
speet2146
csendes tag
inkább vmilyen core 2 duo
-
speet2146
csendes tag
oks köszi szépen
na és ez:
ASUS p5k premium
Intel Core2 Duo E6750
2*1gb kingmax ddr2 800 mhz
Asus En8800 gt 512 mb
sata2 250 gb samsung winyó?
-
speet2146
csendes tag
chieftec táp???
-
speet2146
csendes tag
akkor szted el leszek ezzel néhány évig?
-
speet2146
csendes tag
mennyire erős gép lesz?
-
speet2146
csendes tag
és Vistához a 2 gb?
-
Laraxior
titán
azé a P5K az jófajta széria
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
speet2146
csendes tag
32 bites Vistához?
-
pappkarcsi
senior tag
Hali!
Kellene egy gép 150-160 nagyon max 170ből.
Winyó, monitor, ház van. (táp kell)
Játékra lesz és netre, tuning lesz.
Előre is köszi!Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
Laraxior
titán
válasz pappkarcsi #4643 üzenetére
talán ha az apróhirdetésben próbálkoznál
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
sgergi
veterán
válasz pappkarcsi #4645 üzenetére
Gigabyte p35-ds3 21k
e6750 35k
2*1 Gb ram 15k
8800 gt 512Mb 60k
Fsp Bluestorm II 500W 17k
Cm hyper tx a procira 5k -
pappkarcsi
senior tag
És a ha 4magossal venném az mennyi dobna rajta? Aproban láttam gianninál 51ért. Az elég jó ár, nm?
Mod: Galaxy GF 8800 GT 512 DDR3 Extra heatpipe-os hűtéssel 2 év gar: 59.900 erre gondoltál?
[ Szerkesztve ]
Regisztrált: 2007 - 104 pozitív értékelése van és nincs negatív értékelése
-
sgergi
veterán
válasz pappkarcsi #4647 üzenetére
Igazából azonos órajelen 2 és 4 magosok között nincs különbség játékban. Ha hosszabb távban gondolkodsz, akkor érdemes a 4 mag. 51k elég jó ár. Vidkariból pl az jó, amit írtál.
-
donpel0
aktív tag
hi!
vgaból egyértelműen én is a 3850et javaslom, ár/értékben sokkal jobb a 8600gts-nél, ami mindig is bőven túl volt árazva.
ja és mindenkinek aki most rak össze gépet, vagy frissít és komoly prociban gondolkozik, javaslom: [link]
[ Szerkesztve ]
"Föléd kerekedhetnek, de fölém biztosan nem, mert én leszarom őket" - Jokerface
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest