Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Sickboy25
addikt
válasz feel good #4445 üzenetére
nos akkor kezdjük
hd3870-nem van alaapon 25%venti mellett 45 fok játék közben 60% ventinél 53 fok és gyári a hűtése
cpu E6750 gyári hűtéssel 3200Mhz-en 40 fok orthosszal terhelve pedig nem megy 60 fok fölé
és ezek a tények itt dübörögnek mellettem
"Az élet olyan, mint az ásás. Néha hátráltat egy- két gyökér, de annak jól odab*szol ásóval, azt’ haladsz tovább!"X360 gamertag: sickboyhun
-
bnss
veterán
válasz feel good #4445 üzenetére
A csilivili hűtéseket nem díjazom, azokkal sem lehet túlhűteni. Nem kötöszködöm, de nem kellene 100 fokokat írni, amikor ez nagyobb kárt okoz, mint az általad emlegetett "túlhűtés". Részemről ennyi.
(#4444) djtoomi: így van, de én az alapbeállításra gondoltam, ezt inkább ne húzzuk fel.
[ Szerkesztve ]
"Ép hardverben ép szoftver..."
-
djtoomi
addikt
válasz Csaby25 #4450 üzenetére
Ne szeresd meg tartani a gyári hűtést, emrt egy rakás sz@r, úgy alig lehet húzni, vegyél egy ac freezer 64pro-t, 3k-ért hozzádvágják ha szűkös a keret, és akár 3ghz-re is húzhatod, de leginkább coolermaster hypert tx2 javasolt!
256mb okés, de 8800gt-ből ha megtudnád venni, inkább 512-es, és prociból emg egy e2140,húzva ugyanott a vége meg ugyanúgyteljesít mint az e2180.Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Csaby25
őstag
válasz TazLeacher #4457 üzenetére
45K korul neztem a 8800GT 256 MB.
A HD 3850 meg olcsobb...A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Rambovits
senior tag
-
Rambovits
senior tag
válasz feel good #4429 üzenetére
Nagyrészt... De abba is belegondolhatnál, hogy egy jo csillapitású ház mennyit elnyel a rezgésekből. és lehet hogy te leszarod milyen hangos a géped, de engem igen is érdekel, miután hallom haveroknál hogy nemhallo. itthon meg mint egy turbina...
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Rambovits
senior tag
válasz feel good #4438 üzenetére
Látom nem érted a lényeget... A hűtők azért vannak hogy hűtsenek. Ha nem lenne baj hogy 100 fokos a proci akkor nem kéne hűtő mert ennyi erővel mehetne 500 fokon is.
De isten megteremté a hűtőt és mondá: "Használd".A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
djtoomi
addikt
válasz Rambovits #4461 üzenetére
Én fordítva vagyok, átmegyek haverhez, vagy gépezünk de hangosan szól a zene, vagy nem gépezünk, emrt úyg zúg mindenki gépe kivéve az ilyen 4-5 éves celeron 900-asokat amik full passzívak, és öröm hazajönni, bár ez is zúg a 4 12cm-es venti és 5 vinyó miatt.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
Rambovits
senior tag
nem öreg. én irtam le a tényeket... te próbálsz olyaamit bebizonyítani amit sosem fogsz tudni... Történetesen hogy jobb választás egy codegen mint egy minőségi ház.
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Rambovits #4460 üzenetére
Erről nem mindenkit lehet "meggyőzni". Ez egyszerűen igényesség kérdése is. Többek között úgygondolom, hogy megveszek egy gépet 200-300K-ért, belerakom egy fos házba, és mi lesz? Minden nap bámulthatom az 5 Ft-os sz@rt. Ez az ami mindíg ott van a szobába, ha játszom, ha netezem, ha ki van kapcsolva a gép, akkor is.
A másik meg, hogy a kedvenc kodegány házain azok, amelyek olyanok, mint a papírzsepi. Egyszerhasználatos. Ha modjuk valakinek gondja akad a géppel, és neadj isten egy héten ötször le kell venni az oldallapot, az már sose fog passzoloni, kikopnak a csavarmenetek, elferdül az oldllap, lekopik a "fényzés"...viírt róla, hogy egy sz@r. De mégegyszer elmondom...igényesség!
Össze is lehet dugdosni az alkatrészeket, berakni egy kartondobozba, és a körző hegyével kicsi lyukakt fúrni rá. Az is jól szellőzik...
-
Rambovits
senior tag
válasz TazLeacher #4467 üzenetére
Tökéletesen egyetértek veled. Egyébként ezek tényleg így vannak... a nioname házamba a vga alatti pci slothoz tartozo csavarmenet ki van kopva, a gépházat meg kalapáccsal kell leverni róla.
Bezzeg haveromnál... Mint egy óra olyan pontosan passzol minden-mindenhez... Ezért lessz az hogy nem fogom vmi fos házzal beérni.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Hát codegen háznál az is jobb ha az asztalon tartod a gépet.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
djtoomi
addikt
válasz Rambovits #4468 üzenetére
Nálam is minden cakkra a helyén van, az zavar mikor átmegyek egyik otársamhoz, és látom zúgni a 2.4-es cerkát 256 rammal emg fx5200-al, egy 4 éves xp-n, 6666 programmal, és utána leülök quad meg 8800gt elé.
-
feel good
aktív tag
És akinek csak használni kell, és nem a gépre veri ki naponta kétszer, az dögöljön is meg?
Elvakultak vagytok. Nagyon..
Normális gépet nem kell folyton szerelni -
djtoomi
addikt
válasz feel good #4474 üzenetére
Nem vagyunk elvakultak, igényesek vagyunk.Ennyi. Nem kell szerelni, de pl én aki naponta 666-szor állít a venti fordulatán, vag pl valamit emgnézek, odébb teszek ventit, megfordítok, annak nem árt ha 5 oldallaplevétel után nem esik szét a gépe. Mégpedig a codegen házaknak olyan az oldallapja hogy hajlékony, szóval csak ha vízszintesen van a gép akkor lehet rá feltenni. Tapasztalt.
-
S74
csendes tag
Még egy kérdés..
GB P35-DS3 vagy GB P35C-DS3R? -
djtoomi
addikt
-
feel good
aktív tag
Rákerestem az ominózus termékre..
[Ő lenne az..]
Ezzel szemben az [enyém]..
Ki melyiket látja csicsásabbnak? A gépem mögötti háttér: nemrég vettük a házat és még nem tart itt a felújítás. -
djtoomi
addikt
válasz feel good #4477 üzenetére
Nem, férleérted, a 8000-esben vannak kényelmi extrák, és halk, és jól szellőzik. A probléma az hogy kodegányt tudtommal táppal eggyütt adnak újonnan 10-ért, levélnehezéknek a tápot kidobod,és a ház ott van 10k-ért aminél oclsóbban kapsz szebbet,jobbat,halkabbat,csendesebbet, jól szerelhetőt. Az a ház pl. nekem nem tetszik, nem design a cél, sőt, kit érdekel, engem hidegen hagy, de ne legyen disznóól. Egyszerűen codegen keresni akar sokat egy 2k-s házon, a cm is akar keresni de nem úgy, emrt tudja hogy nem vennék akkor emg.Nézz meg egyszer egy stacker 830-at vagy egy cm 690-et, esetleg cm 331-es, és akkor gyere hogy a codegen milyen jó. Kiváncsi lennék rá.
-
djtoomi
addikt
válasz Csaby25 #4485 üzenetére
Hát mert sz@r a lapja? Másrészt ha 6x-os szorzóra veszi fel, és minél nagyobb fsb-t állít be,gratulálok neki.
-
Csaby25
őstag
válasz djtoomi #4486 üzenetére
Ertem..
"Én is azt javaslom neked hogy vedd meg az E2180-as procit nem sokkal drágább és valószínűbb a nagy órajel. Én ugyanígy vettem nem rég egy e2140-et és majd úgy voltam vele hogy felhúzom. Egyébként M0-ás steppinges és mégis fsb limites sajnos. És hiába vettem le a szorzót 6x-osra úgy se akart elindulni Viszont 10x-es szorzónál ez 700Mhz pluszt jelent!!
Mindenféleképpen megéri az e2180-at venni!"Nekem ezt irta valaki...
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
lsc
nagyúr
Amennyiben a gépet használom , akkor én a monitort szoktam nézni , igaz biztos nem mindenki ilyen . Amennyiben visszaolvasol , egy nem túl jól kinéző /djtoomi/ , de márkás házat ajánlottak . Akkor most ez hogy is van ?
Amennyiben egy héten ötször le kell venni az oldalát , akkor ott "júzert" kell cserélni , nem alkatrészt .
Természetesen lehet venni márkásat , tele neonnal , esztétikailag biztosan szép ,gyerekjáték helyett is jó , én viszont nem nézegetni , használni szoktam .
Viszont a pr-esek elérték a céljukat , mert ezek szerint ami drága az boiztosan szép és jó is .
Tényleg sok lesz az off , és ez nem az a topic .
Az élet kegyetlen .
-
Csaby25
őstag
válasz djtoomi #4487 üzenetére
Szoval akkor a P35-DS3-al fele lehet huzni a E2140-t 3Gh-ig?
Ez a cooler megfelel??:
Cooler Artic Cooling Freezer 7 PRO, 6 Cooper Heatpipes, CopperBase Ball Bearing, LGA 775 Series, 92mm FanA kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
feel good
aktív tag
válasz djtoomi #4483 üzenetére
Látom afölött elsiklottál, hogy KÉT Chieftecet adtam el nemrég. Full acél nagytornyokat..(az egyiket itt a PH-n hirdettem és adtam el)
Nekem nem kell elmesélni, hogy miért jobb egy ilyen ház - ha jobb egyáltalán. A mindennapokban fölöslegesnek találtam őket. Annyiszor nem szerelsz, amennyivel drágábbak.
Én a Codegent 3000-ért vettem táp nélkül, boltban.lsc: tökéletesen egyetértünk.
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
Jó, szerintem nem szép, ismrősöm szerint szebb mint az én 690-em...
feel good: Hát nemtudom te miből vagy, vagy pedig folymatosan szól a zene, vagy háttérzaj van, ha nem hallod...
[ Szerkesztve ]
-
djtoomi
addikt
válasz Csaby25 #4488 üzenetére
A lap fsb limites szokott lenni általában hamarabb mint a proci. Aki lejebb vette a szorzót, fsb-t emelte, gratulálok neki, ha úgy tuningol.
Az a hűtő emnynibe ekrül?Amúgy arra gondoltam, ha 5k körül van akkor viszont coolermaster hyper tx2.[ Szerkesztve ]
-
Csaby25
őstag
válasz djtoomi #4493 üzenetére
Szoval akkor csak a szorzot kell emelni?
4,8K korul lattam a coolert.Viszont nem biztos hogy tudok beszerzni hyper tx2-ot, mert nem Magyarorszagon vagyok....A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
-
Csaby25
őstag
válasz djtoomi #4497 üzenetére
Bocsi ha hulyesegeket mondok, de a Core 2 Duo E4500-nak 200 FSB es 11-es szorzoja van(Gigabyte alaplap).
Szoval akkor nem a 15X200 a helyes az E2140-nel?[ Szerkesztve ]
A kis emberek más emberekről beszélnek, a középszerű emberek eseményekről, a nagy emberek pedig ötletekről beszélnek.
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest