Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
gordonfreemN
addikt
válasz WolfheartGR #15751 üzenetére
¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok.
Korábban volt egy mx518-asom, nagyon kényelmes volt, talán ha bele kellene kötnöm mindenáron, egy kicsit nagynak mondanám és nehéznek. De vezetékesről váltanom kellett vezetéknélkülire(esetemben 10m kábel kellene, hogy össze tudjam kötni a géppel...) .
Most van egy M535, de ez nagyon kicsi. Elfárad a kézfejem az ujjaim, szóval nem szeretem azt a módszert, ha csak az ujjaimmal mozgatom az egeret. Szeretem a tenyerem rátenni, így pihennek az ujjak, csukló.
Van egy rapoo 7200p egy szettből, ennek 35mm a magassága, 108mm hosszú, 78g. Épen még kicsinek érzem.Néztem, kb az G PRO ideális lenne, de borzasztó drága, nem szánnék ennyit erre. 20 ezresben szerettem volna megállni, de inkább alatta. A G305 majdnem elvarázsolt, de szerintem kicsi lenne.
Tippem szerint a 40mm-es magasság és a 115mm-es hossz már épp jó lenne. Szeretném 100g alatt tartani a súlyt. Nézten a G403 Hero-t az elég jó lenne, de wirelesst már nem találtam belőle.
Játék amúgy nem lenne egyelőre, viszont irodai felhasználás, grafikainak nevezhető munkát gyakran előfordulnak.
Köszönöm ha tudtok segíteni.
-
gordonfreemN
addikt
Ha valaki épp gondolkozik cserén, aqua-ba a hétvégén leakciózták a g305 és g603 egereket!
Én még épp lemondtam egy másik rendelést, beneveztem inkább az aqua-ba.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz DarkByte #82462 üzenetére
Megértelek, esetemben viszont ez elhanyagolható, 0402-es alkatrészt is forrasztottam már meg és nem nézett ki trehányul. Jobb ötletem nincs, így tudok pozitívan állni a dologhoz. Feltéve ha a csere megoldja a problémát. Most itt az a gond a wheel-el, hogy elforog az encoder-be? Vagy miért teszik bele a papírt?
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz DarkByte #82464 üzenetére
Köszi a tippeket. Az nem világos még, hogy az encoder-ben kopik el az alakzat, vagy a görgő tengelye. Bár nehezen megy a fejembe, hogy hogyan tud elkopni, de elhiszem.
Vedd meg, ha gond lesz vele, segítek megoldani ha mégis a forrasztás mellett döntesz. Negyed órás mutatvány.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Urak!
Egy G603 vagy G305 esetén mit szükséges telepíteni?
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Birtokba vettem ma a g603-mat és a G305-öt.
Talán a G603 nekem jobb, viszonylag medium azaz 17cm hosszu és 10,5cm kereszt széles tenyerem, leginkább palm grip és a fingertip grip között váltogatok.
Még jelentkezem, az egyik eladó lesz (csak ha lemaradna valaki az akcióról) vagy visszaküldöm mert az is működik.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Néhány tapasztalat a G603 és G305-ről.
Pontosság egyebekről nem írnék, az már úgyis volt, illetve nem játszok.
A G603-mat egy AA elemmel használom, a súlyuk így hasonló.Összeszerelésben számomra mindkettő megfelelő, enyhe nyomorgatásra illetve normál használatra nem recsegnek.
Vezetéknélküli működés: kiváló! Érdekes mód, volt nálam decemberben egy logi silent billenytűzet és egér szett, de borzalmas volt. Mondjuk nehezített pálya, mert 4m távolság, közel a routerhez a stick, a stick és az egér közt vagyok minimum én, de általában még feleségem is takar és az ő laposa pont a légvonalba benne. Ennek ellenére remekül működik mindkét egér.
Zajosság: a G305 klikkjei jobb és bal gomb halkabb és puhább, a középső görgő klikk is és az oldalsó klikkek is halkabbabbak (sőt a görgő és oldalsók lényegesen halkabbak), de a görgetése viszont hangos. Aminek oka lehet, hogy görgetéskor határozottabb a fokozatokba ugrás (mondjuk én ezt jobban szeretem) szóval nálam hangerő tekintetében a G305 minden téren nyert.
Használat/kényelem/fogás: sajnos a G305-öt használva érzek némi feszülést/kényelmetlenséget a kezemben, mint a többi egérnél amelyek nem támasszák a tenyerem. 17cm hossz és 11,5cm keresztben hüvelykujjal, elvileg közepes méretű a kezem mégis a 603 jobbnak tűnik egyelőre.
A fogásom palm és claw grip közti, illetve van amikor közelítek a palm-hoz.Nagyon nehéz döntenem, mert több tekintetben jobban tetszik a 305, viszont kényelemben inkább a 603 felé billen a mérleg nyelve. Viszont jelentősen drágább is (14 vs 19k), ami csak azért baj, mert sok szempont van amiben a 305 jobb. Remélem a 14 napba bele fog férni a határozott konklúzió és nem hozok egy kényszerű döntést (mindkettőt nem akarom megtartani, van még itthon egér...).
Ha van ötlet, hogyan tudnék jól dönteni, szivesen meghallgatom/elolvasom.
Most vettem egy QCK heavy medium padot is, ezzel mit kell tenni, hogy kisimuljon?
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Nagyon szeretném a G305-öt megtartani, de kezdek rájönni mi bánt.
Ha nem támassza meg az egér a tenyerem csukló melletti, vagy ahhoz közeli részét és a tenyerem ujjaknál lévő párnái nem feküdnek fel, akkor könnyebben fárad a kezem/csuklóm, elkezd fájni. Viszont a súly miatt meg a 305 lenne optimálisabb e tekintetben. 12g az 12g, bár levihető a G603 is 100 alá (tenziós héj eltávolításával is nyernék 5grammot, de nem tudom ez mennyire befolyásolná a klikket meg a garanciát).
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Na kitaláltam, a 603 marad a 305 megy vissza (nekem a 603 kényelmesebb hosszabb távon).
Bár kicsit sajnálom az alig 15 ezresbe kerülő, jelenleg 17-18ezres egeret visszaadni nekik, szóval ha valaki tervez ilyet venni (fehér, egy napig volt kb használatban), irjon rám egy püt hétvégéig.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
-
-
gordonfreemN
addikt
válasz Skinny26 #82670 üzenetére
Értem, köszi.
Jól tették, a nehéz egerek nem jók
Én is azt vallom így hogy tesztelgettem, 100g a határ, az felett már nekem nehéz. Szerencsére a 603 két litium elemmelalufóliagubaccsal és a tenziós lemez nélkül épp 99g.
A két litium elem pedig azért, hogy a súlypont ne tolódjon el oldalra, illetve ne csak 1 hónapig bírja. 2400mAh-val már el kell döcögjön közel 250órát 1ms-os beállítással.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz Winner_hun #82693 üzenetére
Nem nagyon értek a témához és össz vissz két (vagyis négy) egeret próbáltam ki azóta, , de mivel volt sokáig MX518-om leírom mit gondolok.
Leépítettem a játékos gépem, kissebb egereim lettek, 32-6mm-es magassággal és azt vettem észre, fárad tőle a kézfejem, ujjaim, csuklóm, majd elkezdtem ábrándozni az 518-as után. Azt nagyon szerettem pedig közepes méretű talán a kezem.
Ami említésre méltó, hogy legutóbb a G305-tel és G603-mal próbálkoztam, megrendeltem mindkettőt, de talán a 603 egy kicsit hasonlít. Hiányzik a hüvelykujjnál a süllyesztés kicsit, de hasonló fogás. Kicsit más, de hasonló.
-
gordonfreemN
addikt
Érdekes dologra lettem figyelmes a napokban:
Ez eredetileg nem volt rajta, viszont nem ütöttem meg, nincsenek karmaim , nem nyúltam hozzá koszos kézel, el nem tudom képzelni, mi okozhatta.
Az oldalán is felfedeztem egy ilyet, de az sem feltűnő egyébként.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Majdnem ilyen az én padom is. Nem is az a lényeg, hanem hogy szövet
Hiába porszívóztam róla a szöszöket, semmi.
Na most van az a ragacsos henger (mi aldiba vettük), amivel a ruhákról lehet a szöszöket leszedni, hát az marha jó találmány egérpadra! Bár lehet ez csak nekem volt ma ujdonság de hátha egyszer másnak is jól jön.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz DarkByte #83042 üzenetére
A logitech-hez kell fordulni, ha történt a termékkel azóta:
-árváltozás
-nem kapható már a boltban
-akciós vásárlás voltMinden más esetben az aqua-ba kell menni és őket zaklatni, jog kötelezi őket a cserére (ha mégsem a logi ekkor is rugalmas). Az aqua helyben kell cserélje a terméket. Javításra a logi álláspontja szerint nem szabad engedni, akkor ne hagyd ott az egeret, vedd fel ugyszint a logival a kapcsolatot.
Illetve: "Az normális hogy az egérben az akku..." igen.
[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
válasz DarkByte #83056 üzenetére
Ne már...
Kicsit több talpraesettséget. Nagyon rendesek a logitech supportnál, ez csak akkor futhat vakvágányra, ha te is teszel érte.
Első körben hívd fel aquát, kérdezd meg mit szólnak ehhez, akarják-e kapásból cserélni, hátha (ne sajnáld a telefont felvenni, másképp nem megy).
Ha készségesek és cserélnek akkor csak fel kel vinni/juttatni.
Ha nem akarják, akkor a logi supportot hívd fel. Én még olyan rendes ügyfeleseket az életben nem pipáltam mint ott de némileg lassabb az ügymenet (mert hát nem pestiek ugye)...
Egyébként a frissítést jogosan kérheti. Nem tudhatja, hogy te készségeid milyen szinten vannak és hát bolondbiztosra kell menniük.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz Keksz03 #83169 üzenetére
G603.
Cégesen BT-vel, sajátomon vevővel 125-tel.
Nagyon jó ide is oda is, többször váltogatok, ez a része remek.
Súly: egy AAA ceruza de abból is az energizer litium és alugalacsin. Ez a galacsin elsőre vicc, aztán radöbbentem hogy néha az őrület és a zsenialitás egy húron pendülnek
Plusz a tenziós szirszart le kell venni a top coverről, nem sok haszna/jelentőssége. Így ha jól emlékszem 91g és már 1,5 hónapja megy.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
-
gordonfreemN
addikt
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok,
G603 egerem van. Vannak ezek a profilok, mint asztali profil, mert pl Call of duty profil stb.
Ugye itt be lehet állítani, hogy ha asztalon vagyok, akkor mekkora legyen mondjuk a frissítés illetve ha COD játék megy akkor ez mekkora legyen.Ez a funkció jól működik?
Csak azért kérdezem, mert most láttam ezt és így akkor nem kell állítgatnom a frissítését minden játéknál.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Szeretnénk létrehozni vezetéknélküli kommunikációt ami gyors és eszembe jutottak ezek az új es rlég gyors vezetéknelküli egerek. Ezek pontosan milyen kommunikációt hasznalnak, lehet kapni vajon ilyen mikrocsippeket amikkel fel tudnank épiteni ezt a kommunikációt?
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
G603 görgöjét szeretném könnyíteni, vele az egész egeret. Ami nem szükséges már kiszereltem és könnyítettem is a belső burkolaton, viszont a külső könnyítéstől ódzkodnék egyelőre.Tudnátok tippeket adni moddingra, esetleg van belevaló könnyített görgő, netán a G PRO görgője jó lehet hozzá és könnyebb lehet?
-
gordonfreemN
addikt
válasz Viktor77 #91621 üzenetére
Ja persze, az is, és a lítiumos elem van benne.
szerk.: ha másképp nem megy, akkor azt csinálom majd, hogy leszedem róla a gumit, a maradék kereket kifurkálom, a gumi helyére meg próbálok nyomtatni valamit, aztán elválik, hogy beválik-e.[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Találtam G703-hoz is olyan görgőt ami kinézetre könnyebbnek tűnik. Viszont tudni kllene, hogy kompatibilisek-e ezek
-
gordonfreemN
addikt
válasz gordonfreemN #91623 üzenetére
[link]
Elméletileg kompatobilis a 703 és 603 görgője.
Ha megérkezik, beszámolok a tapasztalatokról.
Amúgy jelenleg 88g a lítiumos elemmel, mellyel 4 hónapot bír az én használatomban.¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
-
gordonfreemN
addikt
válasz venom8888 #91670 üzenetére
Add fel postára a kapcsolókkal együtt, természetesen patyolat tisztán mert falnak megyek amikor koszosan hoznak valamit és megcsinálom neked.
Vagy szombaton óbudai egyetemnél leszek 8-11ig. Ha gondolod, elhozod és 18.-án megint megyek csak tavaszmezőre, visszaviszem.
Amennyiben referencia kellene:[ Szerkesztve ]
-
gordonfreemN
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani G603 méretű gamer egeret ami úgy max 80 gramm? Egyáltalán létezik ilyen?
-
gordonfreemN
addikt
Nagyon foglalkoztatott a sok pozitív hsz után, hogy milyen egy már belépő versenysúlyú egér. Eddig egy g603 volt az egerem, ez 88g oldalso grip tape-ekkel, 1db lithium AAA-val. Birtokomba jutott egy g pro wireless superlight. Nagyon örültem neki és rabul ejtett a pehelysúly, bár a COD MW TDM-ben a g603-mal is elvoltam.
Viszont van pár momentum ami kezd kiábrándítani bánatomra.
a) a g603 esetében az egér hátulja felé eső (2es) oldalsó switch tök könnyen megnyomható játék közben a hüvelykujj felső porcrészével. Az 1es switch pedig a hüvelykujj beggyel. Egyszóval pont kézre esik, könnyü megnyomni. A gpw sl-nél ez a kis picsafüst gomb, már új szokásom lett, kezdem elemelgetni az egeret a padtól amikor ezt kell megnyomjam.
b) kicsit lapos az egér. Nem veszesen, de egy 3mm még jól jönne.
Ugyanakkor minden másban nagyon tetszik. Például, hogy nincs kilyuggatva. Nehezen mondanék le róla, de inkább egy pulsar xlite v2? Ha csak nem muszály, nem mennék vissza arra a 88g-ra.
Superlight
G603¯\_(ツ)_/¯ ▁ ▂ ▃ ▅ ▆ ▇ Üdv, Andris.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Filmvilág
- Sorozatok
- BestBuy ruhás topik
- Akciókamerák
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Ryzen 5 3400G ingyenes Fox
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- Targus univerzális USB-C DisplayPort dokkoló állomás Ingyen szállítás
- Dell DW5811e Sierra Wireless Airprime EM7455 4G LTE WWAN kártya Ingyen posta
- 90W-os gyári Töltővel Lenovo ThinkPad T440,T450,T460, T540p,T550,T560 gyári Dock Type 40a1
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest