Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bordoi
őstag
válasz szacsee #2832 üzenetére
Én csak azt szeretném, ha végre valaki elmagyarázná, hogy egy 1600-2000 DPI.n használt egérben hogyan akad ki a lézer.
Főleg úgy, hogy a COD4-ben mindössze 5x5 cm-en mozog az egér.
meg még azt is szeretném tudni, hogyan lehet ennyi távolságon akkora gyorsulást elérni, hogy egy mostanában gyártott lézer maus megbolonduljon.
Olyan sok helyen mondják, de bizonyítani ?Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz FeRRaR1 #2836 üzenetére
Nem tudom, egy ideje tolom a lézeressel a COD4-et. Akárhova pörgök-forgok, futok-szaladok, ez csak nem akar kiakadni. Természetesen teszem ezt egy 1000Ft-os padon.
Most ne beszéljünk a Low End 3-4 ezer forintos egerekről, amik friss fejllesztések és nem az olcsó kategóriából, nem hiszem, hogy 5-10 cm-en valaki olyan gyorsan megmozdítja, hogy az kiakadjon.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
Az elméletben levezetett dolgok nem biztos, hogy működnek a gyakorlatban is. Viszont mindenki állandóan azt szajkózza, hogy senki ne vegyen lézeres egeret, mert kiakad, csak azt felejti el hozzátenni, hogy az 5 éves híreket ismételgeti. Azóta gondolom, hogy nem keveset fejlődött a lézer technika. illetve az ajánlásoknál talán oda kellene írni azt is, hogy az olcsóbb/régebbi egereknél előfordulhat. Bárkinek felajánlom, hogy jöjjön el hozzám, akassza ki az egeremet normál játék közben és ha sikerül neki, akkor megkapja ajándékba.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz BemAnyó #3001 üzenetére
Látom elég jól értel az egerekhez.
"nagyobb rántásoknál kiakadhat, (abszolúte játékstílustól függ)"
Azt leírnád nekünk, hogy hány lézeres egeret használtál, mint gamer és ebből hányat sikerült kiakasztanod játék közben ?
Esetleg adhatnál egy olyan linket ahol leírják, hogy az elmúlt 1-2 évben piacra dobott lézeres egereit hogyan és milyen körülmények között akasztják ki ?Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz BemAnyó #3007 üzenetére
Nem kötekedek, csak fogalmad nincs arról, amiről osztod az észt.
Hihetetlen fenoménnak beállítván magadat olyan dolgokat állítasz, ami köszönő viszonyban sincs a valósággal. Fórum társak jönnek ide tanácsot kérni és te olyan egerekről húzod le a keresztvizet, amit csak képen láttál. Mindenféle 1-2 éves grafikonokat linkelgetvén alátámasztod a vélt igazadat. Azt gondolom, hogy senki nem grafikonokat akar használni. Az, hogy egy 5-6 évvel ezelőtt lézeres egérnek esetleg voltak olyan problémái amiket te állítasz, azt elhiszem. Viszont nem a legendákból kellene élned, azóta lehet csináltak már jobbat is. Ha már veszed a fáradtságot és felvállalod, hogy segítesz a fórumtársaidon, tedd úgy hogy valóban segítsd őket és ne félrevezesd.
Szerencsésebb lenne, ha megemlítenéd, hogy ez a te véleményed és nem feltétlenül a tényeket mondod. Mindenképpen elfogadom én is és bárki a véleményedet azokról az egerekről, amiket huzamosabb ideig használtál, viszont amit csak képen láttál és tesztekben, arról hogyan mersz bármit is tényként közölni ?
Értelmeztem az írásaidat folyamatosan, csak szerettem volna felhívni a figyelmedet, hogy igen rossz irányba viszed el a topikot a tényszerű állításaiddal.
Természetesen neked is felajánlom, ha kiakasztod az egeremet, akkor neked adom, ha nem tartasz rá igényt, akkor az árát.
Tehát nem azzal van bajom, hogy segíteni szeretnél, hanem azzal hogy nem igazán találod el, hogy hogyan tudnál segíteni.
A saját véleményed arról amit használsz illetve ismersz, soha nem lehet káros a topik látogatói számára.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
-
Bordoi
őstag
válasz BemAnyó #3024 üzenetére
Nem, nem kezelem személyes sértésnek, ha a lézeres egerekről bárki is rosszat ír.
Viszont csak az írjon véleményt, aki már kipróbálta, mert tesztekből véleményt alkotni egy picit furcsa. Nem akarok teszteket írni semmiről, mert azt gondolom a szintetikus tesztekkel és táblázatokkal alátámasztott termék ajánlás, egyszerűen sántít.
Azt gondolom sokan vagyunk úgy, hogy nem teszteket böngészünk hónapokig mielőtt vásárlásra szánjuk el magunkat. Én pl. nem nyilatkozom az általad használt egérről és nem linkelgetek teszteket sem, mert csak képen láttam. Egy képről vagy tesztről pedig nem szándékozom határozottan állást foglalni. Maximum anyit merek leírni, hogy tetszik-e, illetve kipróbálnám-e. Egy picit olvasd vissza a postjaidat, igen sok helyen megemlíted, hogy a lézerest nem ajánlod senkinek mert kiakad(hat).
Ezért bátorkodtam megkérdezni, hogy személyes tapasztalatod alapján állítod ezt úgy, hogy kipróbáltál már 10-15 korszerű egeret, vagy csak olvastad valahol.
Aztán ez meg egy fórum, ahol nem kötelező veled egy véleményen lennie senkinek.
Talán egy picit nyugodtabban kellene reagálnod az eltérő véleményekre.
A személyeskedést pedig mindenképpen kerüld, ugyanis nem veszem fel a kesztyűt.Mégegyszer leírom, hogy becsülöm a segítő szándélodat, de néha erős tulzásokba esel, férevezetvén azokat akik tanácsot szeretnének kérni.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz mindfreak #3026 üzenetére
Elhiszem, hogy méréseken alapul, viszont szerintem te sem táblázatok alapján vásárolod az egeredet, hanem kipróbálod előtte. Esetleg beszélsz olyan emberrel aki ilyet használ.
-
Bordoi
őstag
válasz BemAnyó #3039 üzenetére
Nem állt szándékomban lehülyézni, még burkoltan sem, ha így látod én kérek elnézést.
Szerintem, ha elmondod a tapasztalataidat mindannyian jól járunk vele, de csakis a tapasztalataiddal. Aztán már mindenkinek az egyéni döntésén múlik, hogy megfogadja-e.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz zolee3000 #3054 üzenetére
Csak egy pár hozzászólást olvass vissza kérlek. A kollegák ajánlottak pár egeret ebben a kategóriában.
-
Bordoi
őstag
válasz zolee3000 #3060 üzenetére
A Logitech-re nagyon egyszerűen lehet érvényesíteni a gyártói garit. Én is megtettem már.
Amennyiben a Logitech 3 évet vállal, nyugodt lehetsz benne, hogy állja a szavát.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz zolee3000 #3066 üzenetére
Egyáltalán nem macerás a dolog. Egy telefon volt az egész, még a gari levelem sem volt meg. Sorozatszám bediktál, a vevő rész USB csatija levág, elküld borítékban Svájc-ba.
2 hét múlva megérkezett Svájc-ból a csere egér, természetesen az enyémet már nem gyártották, ezért kaptam egy újabbat.
Itt a PH-n már sokunknak ment a garos csere minden gond nélkül.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
Kerüljétek a személyeskedést mindenképpen.
Azt gondolom, tudtok ti normális hangnemben is vitatkozni.
Vitatkozzatok ne veszekedjetek.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz BemAnyó #3142 üzenetére
Miért lenne ez off ?
Aki egeret akar venni és szeret a számok alapján dönteni, annak pont segítséget nyújt a vitátok.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz BemAnyó #3159 üzenetére
Kipróbálnám mennyi idő alatt lehet megszokni a furcsa kábelezést.
Gondolom teszteltették egy két emberrel mielőtt piacra dobták.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
-
Bordoi
őstag
Uraim! Az offot és a felesleges hangulatkeltést kerüljétek. Tudtok ti normális hangnemben is vitatkozni. Köszönöm.
-
Bordoi
őstag
-
Bordoi
őstag
válasz 8nemesis8 #4097 üzenetére
Ja azt írja ki.
Kipróbáltad már, hogy megy-e egy feltöltéssel annyit? Persze úgy, hogy toszigálod napi 6 órát.[ Szerkesztve ]
-
Bordoi
őstag
válasz 8nemesis8 #4099 üzenetére
Persze legyen szerencséd.
Azt azért tudjuk, hogy amit kiír egy elektromos cucc, az azért sok mindentől függ.
No majd meglátjuk.Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
-
Bordoi
őstag
válasz ngabor2 #4101 üzenetére
Tudom hogy nem lehet egyforma az ízlésünk, de azért nem mondanám, hogy csúnya.
8nemesis8 Egyáltalán nem értek az egérpadokhoz(sem).
Nekem jó az 1000Ft-os is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AsRock B550M, Ryzen 5 5600X, RX 5700 XT 8GB, 32GB DDR4 3200MHz, 500GB Gen4x4 M.2
- Asus VivoBook Max X541UVK , i5-7200U, 8GB DDR4, 120 GB SSD, Intel + NVIDIA GeForce GPU
- HP 15s-fq2000 laptop 15.6", i5-1165G7/16GB/512GB SSD, WIN11 Pro
- Honor Magic V2
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 Rog Strix / 32GB DDR4 / 480GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs