Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
2 éve lassan egy A4-Tech XL-747H egeret nyúzok viszont az utóbbi időben már mintha nagyon beálltak volna a gombjai, kicsit erősebb erőkifejtés kell a lenyomáshoz, és egy idő után egyáltalán nem érzékelem, hogy most lenyomtam vagy nem, szóval könnyű gyors kattinthatóság fontos szempont. Leginkább moba, diablo típusú játékokkal játszok, de fps sem kizárandó ok. Deathadder 3,5G-t néztem ki legelőször az ajánlottak közül. Körülbelül ebben az árkategóriában van jobb készülék ami talán jobban bírja a strapát kattintás terén g400s esetleg? Illetve egy megbízható ebay-es linket tudnak valaki linkelni hozzájuk? -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Moba, illetve point and click( diablo stb) játékokhoz melyik bírja jobban a strapát deathadder 3,5 vagy a g400s? Illetve tudnátok adni hozzájuk megbízható ebay-es linket aki 100% eredeti darabokat árul? -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Körülbelül 2-3 éve egy logitech g400s-t használok. Viszont kezdek rájönni, hogy nekem ez az egér lehet túl nagy, túlságosan palm grip-re van alakítva, és szerintem nekem inkább fingertip grip-es a fogásom. Ár tekintetében maximum 16k körül lenne. Leginkább fps amire kellene, de az se hátrány ha megbirkózik néha egy egy moba meccs időtartamával. Az összefoglalóban elég sok egér fel van sorolva ebben a kategóriában, de nem tudom melyik lenne erre a felhasználásra a legjobb. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Nyugdíjaznám a 4 éve használt g400s egeremet. Elsősorban azért mert az elmúlt 1 évben pár óra használat után nagyon kényelmetlen lett, és elég fárasztó lenyomni a kapcsolókat, 1-2 óra után már néha azt se érzem, hogy most le van nyomva vagy nincs( főleg diablo, path of exile közben). Az oka szerintem az, hogy palm grip-el használtam, viszont a munkahelyi egér inkább fingertip-es , és az kényelmesebb számomra . A tudásával viszont meg vagyok elégedve, szóval hasonlót szeretnék, ársáv 20-21k, a kezem 19 cm-es. Az ajánlóban sajnos nincs feltüntetve milyen fogásra ajánlott az adott darab, így tanácstalan vagyok.
-
Rison77
senior tag
Sziasztok!
2 egér között érlelődök, g403, és zowie za12. G400s van jelenleg, de fingertip fogásra nem a legkényelmesebb, túlságosan fent akarok kattintani mindig, úgy lenne a kényelmes. Igazából a kettő közül az érdekelne a tapasztalatok alapján melyiknek puhább a kattintása. A g400s-nek egy idő után elég fárasztó . Vettem hozzá omron kapcsolókat egy ideje, hátha avval puhul egy kicsit, de sajnos szakit nem nagyon leltem aki beoperálná őket, de így, hogy fogásra is kényelmetlen már csak a váltás maradt.
-
Rison77
senior tag
Köszönöm a segítséget, végül a g403-at rendeltem be próbára, ma meg is jött. A g400s után felüdülés ez a forma, már az első pillanattól kezdve kézre állt. Viszont nem tudom mennyi tapasztalat van vele, lehet valami újracsomagolt terméket kaptam a doboz állapotát elnézve, a betehető kis 10gr-os súly az gyári tartozék hozzá? Mert az nem volt benne a csomagban. Illetve az oldalt lévő hátsó gomb eléggé kiáll az elsőhöz hasonlítva, és néha beleakad az ujjam a végébe, aztán ugye mint a gitárpengetés berezegteti az egészet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- Milyen TV-t vegyek?
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mini PC
- Milyen processzort vegyek?
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic