Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha benne lennél a garanciaidőben, akkor sem szeretnéd erőltetni azt a Fixitet; kötve hiszem, az elmúlt 2-3 évben kinőttek az égig törő kóklerségből.
Mi a hiba?SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Szétszedted már? Nem lehet, hogy valami zsiráfürülék beékelődött valahová a lencse környékén?
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
addikt
Na sikerült elérni a Logitech supportot.
Megint volt egy félórás várakozás, viszont ahogy élő emberhez elértem onnantól begyorsult.
A hölgy a vonal túlsó végén brutál módon törte a magyart. Nagyon kellett fülelni.
Küldött email-t, minden adatot megadtam neki + számla. 20 perc múlva jött az email ,hogy a Proteus Spectrum már megszűnt így más valamit kéne választani helyette, kb azonos értékben.
Itt viszont elakadtam egy kicsit mert a linkelt logitech webshopban kurva drága minden.
A G502 Hero 28k, az UK részen pedig 80 font...
Én meg 17 ezerért vettem az Aqua-ban.Mindegy, azért rákérdeztem a Hero-ra, mert jó lenne ha maradna a forma.
Ha esetleg azt mondják ,hogy erre nem lehet cserélni, akkor az MX518 jó választás lehet? Elvileg ez ugyanaz a szenzor.
Kezem nagy, G500 után a G502 egy ideig kicsinek is tűnt. Pontosabban túl alacsonynak.G403 van még hasonló árba náluk. G402-őt próbáltam régebben amikor a G502-est vettem, az nagyon nem jött be.
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
copass
veterán
corepad.de
1 hét alatt itt van bármi."amikor valaki baromságokat beszél, megszületik egy unikornis"
-
"Csak nem ismertem a márkát."
Régi nagy név. Sokáig elég korrekt padokat is gyártott.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
-
addikt
Kis update, hátha valakinek később hasznos lesz.
Jóváhagyták a cserét. Pár nap és feladják.A lényeg ,hogy ha esetleg a logitech support-ot felkeresve az eladó vagy a fixit szerviz felé terelgetnének, akkor azt nem szabad elfogadni.
Én először a chat-el próbálkoztam és azt a szálat email-ben folytattuk, de itt sokkal korlátozottabbak a lehetőségek. Egyszerűen ha nincs meg a sablon válasz, akkor annyi...
Nem géppel beszélünk, de igazából lehetne egy kávéfőző is a túloldalt.Szóval telefonon kell elmondani ,hogy mi a bajunk és ragaszkodni ahhoz ,hogy ők intézzék a garit.
Hi XY,
Good day! Hope this email finds you well.
Based on the information you have provided, we have determined that your product is defective and warranty is active.
Logitech offers with all our products a Limited Hardware Warranty. This is an additional warranty to the statutory warranty rights you have through your point of purchase. In accordance with the Limited Hardware Warranty and to avoid any potential negative impact to your statutory warranty rights, and more importantly, to process a warranty claim you must return to the point of purchase for assistance. However, to expedite your warranty claim, we have collaborated with the various points of purchase and the service partner, FixIT. You can submit your warranty claim on their website: https://logitech.fixit-service.com/. Please review the website in its entirety to ensure that you provide FixIT with all the necessary details for your claim to be reviewed. The FixIT website will also provide instructions on how to return your product and provide status of your warranty claim.
Here is the Fixit website (https://logitech.fixit-service.com/) to submit your warranty claim.
I hope I was able to provide the information you need.
Please don't forget to answer the survey for me on how I assisted you once the ticket has been closed and you will receive it to your email after an hour or two. Your feedback really matters to me. ️️ Can I count on you with this?
For future reference, your ticket number for this issue is 1105xyxy and you can reference it should you have any further questions regarding this case.
Best regards,
Logitech Customer SupportEzzel akartak lerázni email-ben és telefonon is ezt kezdte el mondani...
Ja meg ,hogy küldenek egy referencia emailt amiben leírják ,hogy tényleg rossz az egér és majd ezt lobogtathatom a szerviznek vagy a boltnak.
Mondjuk a fixit-nek ez lehet ,hogy tényleg segítség mert a sok netes tapasztalat alapján szeretik visszaküldeni a hibás egeret azzal ,hogy ez jó...[ Szerkesztve ]
a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
-
FireKeeper
nagyúr
ilyenkor belegondolok vajon mekkora haszonnal adhatják el ezt, ha a kiskínai szintén profittal adta el nekem a feleennyibe se kerülő Dragonfly-t, kb hasonló gyártási költségek mellett. igaz nekik nem kell vinni a hátukon a kurva drága marketing osztályt mint a logitechnek.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
ferni
őstag
Feltettem redditre ezt, 12000 megtekintés, valaki twitterre kitette kb ugyanazt mint én, csak a rózsaszín verziót (meg két órával később khm) és már boardzy videóban is van a téma
[ Szerkesztve ]
-
-
Nem volt még R1 a kezemben, de van olyan encoder, aminek ilyen (vagy még recsegősebb, lásd pl. Logitech MX300/MX500, régebbi Zowie-k) a hangja (általában azoké, amik nagyon határozottan elkülönülő fokozatokkal rendelkeznek, szóval a lieblingjeim).
-
mert_csokis
senior tag
válasz omfgk #100600 üzenetére
Nincs azzal a paddal semmi baj, csak helyén kell kezelni a dolgokat.
A világ egyik legismertebb padja, valószínűleg a legnagyobb példányszámban eladott is.
Nyilván nem véletlenül.
Az, hogy időről időre megjelennek gyártók, akik a felhasználók kis százalékára lőnek, és a nirvánát ígérik, az a felhasználók kb. 90%-át hidegen hagyja.
Csak egy egérpad, nem kell túlvinni a dolgokat.
Ez kicsit olyan, mint amikor itt a 40g-os, 4K-s, ilyen-olyan kapcsolóval szerelt csodákról van szó. A hc felhasználókon kívül nagyjából senkit nem érdekel.
Akarok egy jó ár-érték arányú terméket, ami már bizonyított, azt csókolom.
Vagy ahogy mostanában a wireless a sláger a topikban. Mindenkinek az van ajánlva, ha kell, ha nem.Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
FireKeeper
nagyúr
válasz omfgk #100622 üzenetére
jah akkor még durvább. kár hogy a logi nem licenszerli a HERO szenzort, megnéznék más gyártót is vele, az az üzemidő amit tud, elég jó.
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
-
FireKeeper
nagyúr
válasz omfgk #100800 üzenetére
Nem tudom miféle szerzet ez a Huano Iceberry.
elvileg ez egy-az-egyben transparent blue shell pink dot kapcsoló csak más színben. szóval kb csont ugyanaz mint az atlantisban.nekem a coating hibátlan volt, viszont a görgővel komoly gondok voltak. úgy látszik a VXE QC erősen fifty-fifty, hiába jó ár-érték arányú a cucc ha amúgy minden rendben van.
-
addikt
válasz omfgk #100800 üzenetére
Kicsit nehezen megy ez a megbarátkozás, mert ahogy használom, úgy egyre hangosodik a görgő.
Egy anyagot itthon még be kellett fejeznem, szóval a laptopra rádugtam az egeret a nappaliban és most füles sincs a fülemben... nem lesz ez így jó. Lefelé görgetés még elmegy, de felfele kurva hangos.
Új állapotában azt mondtam ,hogy olyan a hangja mint egy bekopott Superlight-nak, hát most már kezd vállalhatatlan lenni.
Megy a TV a háttérben, de betölti a teret a kurva görgő racsnija.a dog may just be a couple chapters in your life, but you're their whole book
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Filmvilág
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Okos Otthon / Smart Home
- Asszociációs játék. :)
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- DJI FPV profi drón táska, koffer (MC-Cases)
- Samsung C43J890DKU Super Ultrawide Gamer Monitor! 43"/3840 x 1200/120hz/PbP/Type-C/KVM/Machez is!
- Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1165G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- i5 Fujitsu Lifebook S751 Laptop (törött)
- Canon EOS M50 Fehér, GIGAPACK !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest