Hirdetés
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Öregszem
- Milyen mosógépet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- POCO X6 PRO 5G VS Samsung Galaxy A54 - AnTuTu v10
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT.hu
Vagy legalább az ajánlott egerek listáját nézd át!
Aktuális hozzád illő legjobb ajánlatokért pedig kérdezz bátran itt a fórumban!
Forma összehasonlító oldalak: RTINGS, EloShapes
Gyakori fogások: Reddit
Hirdetni tilos a fórumban, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2021. 11. 25.
Amennyiben billentyűzetet keresel: Milyen billentyűzetet vegyek?
Egér / egérpad beárazás: PERIFÉRIA beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
jaffa 2843
Ármester
válasz YellowFlash #25672 üzenetére
Átkozottul túlárazott, ahhoz képest, hogy egy OEM házról van szó. Nem mellesleg egy középszerű szenzort árulnak majdnem 100 dollárért.
Az oldala csúszós lehet (teljesen sima a jobb oldala), ezért nehéz emelni. Oh, és maga az egér még súlyok nélkül is nehéz.#### Egeres közvélemény-kutatás | http://goo.gl/forms/egt3lQRWsh ####
-
drtimot
aktív tag
válasz YellowFlash #25672 üzenetére
A Nascita-val rengeteg komoly építési & anyagminőségi hiba volt eleinte, de aztán ezeket elvileg megoldották még a régi verzió új szériáiban, úgyhogy remélhetőleg a 2014-es verzióban is, de kevés róla a beszámoló sajna...
A szenzora közepes, tipikusan az ilyen túlárazott egerekbe szeretik rakni, ahol az a selling point, hogy 8200 dpi. Az árát biztos nem éri meg, hiszen konkrétan bármelyik első hozzázólásban ajánlott egeret megkapod azon a 97 USD-s listaáron, de némelyiknél még a zsebedben is marad 85Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
Mephike
őstag
válasz YellowFlash #100794 üzenetére
Töltsd ki kérlek az összefoglalót, hogy érdemi választ kaphass.
-
Santi22
aktív tag
VXE R1 (nem az SE)
Erre mindaddig ez lesz a sablon válasz, amíg be nem hozzák itthonra ebbe az árkategóriába az új kihívókat.@Mephike @0xmilan
Mivel nem írt konkrétabbat, ezért nem kap konkrétabb választ, csak a szokásos sablont. Az már legyen az ő baja, ha nem fog neki bejönni. (ebből a kérdésből egyébként az sem derül ki, hogy neki kell-e vagy esetleg irodára céges szinten több embernek) -
VXE R1 SE.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
Mephike
őstag
válasz YellowFlash #100802 üzenetére
Értem én, hogy sok az agytröszt errefele, de nem kéne mindenkiről auto feltételezni, hogy idióta.
A legjobb szándékkal írtam be, hogy töltsd ki a összefoglalót, hogy fixen választ kapj, de mindegy én vagyok a hülye, hogy segíteni akartam... -
Santi22
aktív tag
Azok a pontok azért vannak, mert az "agytrösztök errefele" úgy látják évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, hogy azok lényeges pontok ahhoz, hogy lehessen ajánlani valakinek egy neki megfelelő egeret a megadott paraméterei alapján.
Nem azt mondtuk, hogy te döntsd el lényeges-e, hanem válaszold meg a pontokat, hogy segíteni tudjunk konkrét neked való ajánlással.Értem én, hogy sok az agytröszt errefele, de nem kéne mindenkiről auto feltételezni, hogy idióta.
Ezt meg senki nem feltételezte, de ha nem tudsz nyitó hsz-t olvasni, aztán amikor erre megkérnek, hogy konkrétabb választ kaphass majd ebben a stílusban folytatod akkor hát...
Whatever... -
FireKeeper
nagyúr
A Pro kb dupla áru az SE-hez képest. Azért az elég komoly ugrás.
komoly, de ennek ellenére szerintem megéri a felárat.A hangos görgő mindkettőnél hangos? Az SE meg a Pro is ugyanazt a görgőt használja?
hangosság relatív. nem ugyanaz az enkóder van. SE-ben Kailh, Pro-ban TTC.
Mivel több a Pro mint az SE?
Jobb kapcsolók, jobb enkóder, jobb szenzor, jobb mikrokontroller (4k kompatibilis, jobb üzemidő).[ Szerkesztve ]
steam, GOG, uPlay: @petermadach || HotS: PeterMadach#2675 || Xperia 10 VI || Ultrawide & SFF masterrace || Unofficial and unpaid VXE R1 shill
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topik összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest