Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
FefeeX
veterán
válasz Mr.Grincs #7465 üzenetére
Hát, a Sandisk Cuiser Contour pendriveom 25/18-as, és pl tegnap 31000Kbps-el olvasott... (usb), szóval audinak igaza van, már ha normális usb keretet veszel, és minden úgy is akar működni ahogyan kell - ugyebár azért itt kicsit komplexebbek a dolgok, de szerintem is olyan lesz mintha belső lenne...
-
FefeeX
veterán
válasz audi100td #7472 üzenetére
Otthon anyámék gépében csak 1.1 USB van, így anyám laptopjára teszem a pendriveom és csinálok LAN-t azon másolok
Egy USB 2.0 kártya 2-3k körül van, ami annyira nem éri meg...
(amúgy nem olyan gáz az a gép, P4 2,4, csak ilyen HP nyavaja, az olcsóbbik SDRam-os lappal, és ezt már akkor is néztem hogy balfékül rakták össze...) -
FefeeX
veterán
-
FefeeX
veterán
válasz IRON STORM #7540 üzenetére
Pedig nem lenne rossz vásár, nem gondolkoznék rajt sokáig...
-
FefeeX
veterán
válasz IRON STORM #7549 üzenetére
Én is ezt akartam írni pont
Láttam ezt is, de mivel ez se 3500 volt így nem tudtam 100%-ra beazonosítani, melyikről is van szó pontosan -
FefeeX
veterán
válasz Blaze71 #7555 üzenetére
De ez nem megy DOS alól? Windows cd bebootol (win 98 @ dos) oszt ott nyomod neki a másik cd-t, vagy inkább lemezt, és arról mehet a frissítés... Vagy hasonló. Vinyón mondjuk FAT partíció kell hozzá... Arra már nem emléxem hogy FAT16 vagy látja már a FAT32-t, de az NTFS-t tuti nem...
-
-
FefeeX
veterán
válasz Screamer84 #7564 üzenetére
Hát, már nagyon rég mondja mindenki, hogy CSAK VERBA ÉS RICOH +R DL lemezt szabad használni. Aki nem így tesz/tett - magára vessen...
-
FefeeX
veterán
válasz Mr.Grincs #7614 üzenetére
Én jövő év végére 6-700forintra prognosztizálom a BD-R 100Gigás lemezeket... (abban az esetben ha a Sanyo új lézerét elfogadják) - lehet itthon nem lesz ilyen gyors átfutása, olvasót magában meg szerintem teljesen felesleges venni... Szóval én a kombót abszolúte kizárom...
-
-
FefeeX
veterán
válasz Mr.Grincs #7666 üzenetére
Ezt nem teljesen értem... Csak mert a maxell és a philips DL kb egy kalap szar... Már annyiszor le volt írva a fórumon hogy DL: CSAK +R DL, Verbatim és Ricoh.
Az is le volt már írva, hogy a philips nem gyárt saját lemezt hanem összevissza vásárol anyagot, és arra szitázgat. Ezek közül van ami közepes és van ami sz@r. Megint csak a Verba, a Ricoh és a Taiyo Yuden a biztos minőség. Ritek felejtős mint ahogy az összes TDK is...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Politika
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- PlayStation 5