Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Téma összefoglalónk újra és újra megújul, reméljük, elnyeri mindenki tetszését és segít a könnyebb tájékozódásban ! Az alábbiakban DSLR (digitális tükörreflexes) és MILC (tükör nélküli cserélhető objektíves) fényképezőgépek vásárlásában szeretnénk tanácsot adni, figyelembe véve az aktuális piaci trendeket, felhasználói szokásokat és technológiai újításokat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jjeahh
nagyúr
Uhh, a kutya az kemény dió, ha csak az a lényeg, hogy éles képek legyenek, akkor panasonic lx7 vagy hasonló is megfelelhet, de ha bele akarod ásni magad picit a fotózás rejtelmeibe és valóban szép képeket akarsz lőni a házi kedvencekről, akkor ahhoz cserélhető obis gépre lesz szükséged, viszonylag gyors követő autofókuszra és legalább egy telére Ha hajlandó vagy néhány kompromisszumot kötni, utóbbit is meg lehet oldani 130k-ból is, bár ez itt már off
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
jjeahh
nagyúr
Valamiért azt hittem kompakt topik, így már nem off
Bármit veszel szerintem valószínűleg kelleni fog egy tele is, legalább a duplakitben adott 40-150mm. Az e-pl6 követő autofókusza nem tudom mennyire gyors meg pontos, sokak szerint ebben a panák jobbak. Én is panával űzöm, nem tökéletes erre a célra az sem, de azért nem lehetetlen vele kutyát fotózni, sőt. Mondjuk kontraszt af-el nagyon sokat számít milyen színű a kutyád Nálam feketékre kb. bármilyen környezetben ráharap, arra a husky-ra viszont nagyon nehezen, kontraszt alapú követő af-el világos kutyát fotózni elég macera... Néhány pana alternatíva: használt g3, g5, g6.
Ilyen célra a dslr-eket is érdemes lehet megfontolni, bár nem tudom a belépő modellekben mennyire hatékony a követő af, majd a kollégák megmondják a tutit.[ Szerkesztve ]
Fb: facebook.com/n.barni | Insta: instagram.com/n_barna/ | Strava: bit.ly/2HvMboG
-
t72killer
titán
A pl7-et is érdemes megnézni, anyagminőségben kicsit jobb. Amúgy a kollégának igaza van, C-AF-ben a pana jobb. Régebbi panák hátránya a gyatra jpeg (=megoldás: lightroom), illetve csak a gx8-ban van említésre méltó vázstabi.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs