- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tenken
őstag
válasz
Tenken #11655 üzenetére
Voltam a boltban. 5x1,5-öst vettem. Bevittem az egész bill.-t és végig rakosgattuk őket egymás mellett, hogy melyik mennyire emeli meg. Szépen torna sorban ez volt az a méret ami megegyezett a gyűrűzetlen magassággal.
18 Ft darabja alapból. 50 után 10%, 100 után 20% stb. Én 100 vettem, de szerintem valamit elszámolt, mert 1200 Ft-ot kért. Nem akartam kötözködni.
Elvileg 1000 után már 50% vagyis 9 Ft-t darabja, de ez már eleve sem tétel a többi megoldáshoz képest így inkább megvettem.
Szerintem érdemes akár egyedül is elmenni egy komplett szettet venni. Ha van igény csinálhatunk csoportos rendelést is, de ami porta rájön azzal lehet, hogy akár otthon valami helyi boltban olcsóbban talál ugyanilyet.Bár össze hasonlítási alapom nincs, de szerintem tökéletes. Ez megint tipikusan az a tétel amit már nem érdemes ebay-ről/akárhonnan a világ másik végéről rendelni.
Később dobok fel képet is esetleg. Teljesen korrekt fekete színe van amúgy. (Nem mintha bármit számítana.
)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futás, futópályák
- Amazon Fire TV stick/box
- Nintendo Switch
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen TV-t vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Windows 11
- További aktív témák...
- Redragon Draconic Compact RGB Wireless Red Mechanikus, Bluetooth gaming billentyűzet, magyar
- Logitech G Pro X 60 Lightspeed vezetéknélküli billentyűzet - Új, Bontatlan
- Modolt Keychron K2 HE PBT MAGYAR keycapekkel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Redragon Anivia, wired mechanikus billentyűzet, RGB, magyar
- BESZÁMÍTÁS! 6TB WD RED 3,5 SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest