- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Kérdezés előtt kérlek olvass végig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
veterán
Mivel most nem veszek semmit, ezért most csak 2 szett switch érkezett, hmx cloud az egyik és gateron ef curry a másik.
A hmx cloudot a raw zero helyére terveztem berakni, ami a 45g-os geon rúgó ellenéri sem tetszik. Nos a hmx hangban egy az egyben hozza a raw zerot, wobble is tk zero, legalábbis én nem tapasztaltam, talán fel-le tengelyen egy nagyon pici, ha erőszakos vagyok. Szóval nekem nagyon tetszik. out-of-box, de majd még tesztelem hosszú távon.
A gateron már más tészta, szerintem ezt gyárilag belefolytották valami olajba, annyira meg van kenve, hogy először azt hittem halkított kapcsolót vettem, fel kellett mennem a honlapra csekkolni, hogy mi van. Gépelni nem borzalmas rajta, de kicsit nyunyogós, mintha szilikonpados lenne, szóval szétkaptam párat, a stemet körbetöröltem picit, megkapta a morandiban lévő geon rúgókat, így már van valami karaktere neki, thocky buildbe szerintem jó lesz, de most szedhetem szét mindet egyesével és törölhetem le őket. A morandi meg mehet végre a kukába, próbáltam megszeretni, de ez egy hulladék, sorry.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Kérlek kérdésed előtt olvasd el az Összefoglalót!
Ha kifejezetten egy modellt keresel használd a fórumos keresőt, hátha valakinek már van tapasztalata vele!
10.000Ft alatti billentyűzetekből az összefoglaló szerint érdemes választani!
Tudtad, hogy nem magyar feliratozású billentyűzettel is pont ugyanolyan jól lehet magyar szöveget bevinni, mint akármelyik magyar feliratozásúval? wow
"blue switch has paragraph sense , when you press it ,it have a "kacakaca" sound"
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Fotó állvány eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest