Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz Liba Gyuri #55200 üzenetére
Megvetted már?
Nem igazán értem, eddig 22k-ról beszéltél, most meg 4 GB ram-ról..
[ Szerkesztve ]
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Liba Gyuri
csendes tag
válasz membrandj #55201 üzenetére
Nem, még csak listán vannak. Az lehetett a félreértés, hogy összesen 8 gigabájtot szeretnék, ami arlisták szerint lehet kit és egyszál ram is, 4, és 8 gigabájtos is. az 1darab 2*4GB-os kit ami megy 1600Mhz et 1.5 volton az kb 22ezer, amit eredetileg kinéztem két darab 4GB-os blokk amik 1600Mhz-et 1.65 volton tudnak azok darabonként 11ezer azaz szintén 22.
Most kezdem visszafejteni a voltok lényegét[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz Liba Gyuri #55202 üzenetére
Intelnél az tudja az 1600 mhz-et, amit 1.5V-on garantálnak. 1.65-ös is tudhatja, de az már lutri..
Amit írtam, Kingston HyperX PnP 2x4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3P1K2/8G memória, ez 1.5V, cl9, 1600 mhz, tehát minden passzol.
Ha drágább lenne, akkor érdemes lenne elgondolkozni, mivel nincs túl nagy jelentősége az 1600 mhz-nek, de mivel egy áron vannak, ezért egyértelműen ez jobb.
[ Szerkesztve ]
-
lemusz
addikt
válasz membrandj #55198 üzenetére
Szia!
Nem nagyon ismerem ezeket az FM szériákat, de ha jól látom ez az X4 750K technológiai tudásban megegyezik az FX-ekkel. Sajna nem találok x3 440 vs x4 750K összehasonlítást, jó lenne tudnom hogy kb hány %-al erősebb pl játékok terén. A tápom 3 éves, a HDD viszont már 7-8!... ezért is gondoltam h mindenképpen be kéne paszírozni egy SSD-t, hogy ha neadjisten feldobja a pacskert a hdd, akkor ott legyen az elsődleges ssd. Tetszik az összeállítás, de mintha olvastam volna régebben, hogy ezen FM-ekhez kell a minél több és gyorsabb ram. Elég lenne neki 1db 4gigás, 1600MHz-es modul? Ha kihagyom a keretből a VGA-t és a tápot, akkor 40K-val bőven jó vagyok és talán még egy SSD-t is bepaszírozhatok a keretbe. HD4850-emet pedig jövőre, az eladott alkatrészekből befolyó összegből (is), könnyebben tudnám cserélni, hisz csak kb 20-25K-ról van szó, nem 50-60ról...
-
Liba Gyuri
csendes tag
válasz membrandj #55203 üzenetére
köszi a válaszokat még egyszer.
közben rájöttem, hogy béna vagyok, még magyarul se tudom kiguglizni ami érdekelne, rengeteg angol fórumot meg most nem olvasok át. de lehet hogy valami hasonlóba futhattam bele anno amikor vettem ramot ami elvileg 1300 körüli Mhz-n ment, de miután összepakoltam csak 1000 Mhz körül ment - bocsi nem emlékszem a pontos adatokra, pedig azthiszem a ramon túl szereplő dolgoktól éppen mehetett volna gyorsabban is. de túléltem 5 évet így is
viszont a kitet fogom választani, és nem abból indulok ki, hogy nincs rajta a support listen, hiszen kb 4200féle ramot senki se tesztel le egy adott márka 30darabos palettáján egyenként, csak egy részüket, hanem hogy a kiten lévő burkolat színe pont megy az alaplap színéhez, ami tök jó mert a házamon nincs plexi és gyakorlatilag egy asztal alatt bujdokol[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz lemusz #55204 üzenetére
Azokhoz az fm-ekhez kell több és gyorsabb ram, amikben integrált vga van, ebben nincs. Ezért is kötelező, a vga.
750k szerintem jóval erősebb..
Táp jó, de elvileg csak egy db 4 pines kábele van, amivel akkor 6 pines ellátást kérő kártyába nem tudom,hogy dugsz be.. Lehet létezik átalakító, majd valaki megmondja.
De a 4850, ddr3-as a legalassab kb a gépedbe.. meg a ram is kevés és a proci se erős..
Enyémből a tápod kiveszed, akkor 62k, ssd + 13k. 75k. Ez alá ne add szerintem, mert nem lesz erősebb, amíg nem egybe cseréled őket..
-
membrandj
nagyúr
válasz Liba Gyuri #55205 üzenetére
Szólva mi mellett maradsz? Nem igazán értem.. Amit én írtam?
-
lemusz
addikt
válasz membrandj #55206 üzenetére
Még egy pár hónapig csak kibírom a ddr3-as HD4850-el, ha eddig kibírtam... de legalább nem kell majd mást cserélnem csak VGA-t.
Szerintem valamit félre néztél vagy én értek rosszul. HD4850-hez is be van dugva a 6 pines fekete csati:
- Szóval a jelenlegi tápom jó vagy nem?
- x4 750K-nak elég a gyári hűtője?
- Alaplap minden tekintetben jó?
- Jó volna hozzá az 500ft-tal olcsóbb Kingston hyperX-es memó is?
- Alaplap bírna egy kis cpu tuningot?[ Szerkesztve ]
-
membrandj
nagyúr
válasz lemusz #55209 üzenetére
Biztos ez a tápod? Ez a 380-as? Tápos topicba inkább kérdezz rá.
Tuning nélkül elég, nem a leghalkabb ,de átmenetileg elmegy.
Alaplap jó, de csak 2 memória slot van,ezért olcsó..
Tipusszám nélkül nem tudom megmondani..
Lap komolyabb hűtés mellett bírna egy kis tuningot,de szerintem nem egy tuninglap..
-
lemusz
addikt
válasz membrandj #55210 üzenetére
Minap csekkoltam az oldalán a típusszámot és úgy néz ki, mint ahogy a képen is linkeltem. Egyébként magára a tápra is furán van írva - legalábbis nekem, laikusnak - mert 380W és 430W is van ráírva... de a 6 pines vga kábel biztosan rajta van, ez tuti.
Alaplap 2 slotja nem zavar, majd ha kevés lesz a 4 giga veszek mellé egy másikat. Inkább a kompatibilitási dolgok miatt aggódok. proci-bios-memória-ssd-hdd-táp...
Ha jól számolok így a procin és a nem FX-es lapon 14K-t "nyerek". Remélem az az x4 750K jóval hatékonyabb lesz, mint a jelenlegi x3 440...
Memó típusa: Kingston HyperX Blu 4GB DDR3 1600MHz KHX1600C9D3B1/4G
-
membrandj
nagyúr
válasz lemusz #55211 üzenetére
A kingmax 1600 mhz,cl 11, 1.5V-on fog menni, amit te írtál 1333 mhz, cl9, 1.5V-on, valószínűleg, mivel az 1600 mhz-et, csak 1.65 V-on tudja.
Proci ügyben, várlj még 1-2 amd-s re, hátha..
Szóval akkor, x4 750k
giga lap, amit írtam
ram, választasz,
ssd 60GB
7750 GDDR5 -Ez lesz? ~ 75k?
Vga csere nélkül az a baj,hogy nincs túl sok értelme..
-
Dendry
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnék egy új gépet venni főleg munkára. 64 bites Win 8 fusson gond nélkül, matematikai, tervező szoftvereket fogok futtatni főleg, prog. fejlesztő környezetek + internetezés, irodai programok, ilyesféle dolgokra kellene. Nem akarok rá sokat szánni, max 65k. Lsz javasoljatok egy konfigot, meg egy helyet ahol érdemes megvenni.
Erről mi a véleményetek?
http://www.computerimperium.hu/images/Imperium_Office_PC.jpg -
Robo sapiens
tag
válasz membrandj #55214 üzenetére
Nem szeretném a jóindulatotokat kihasználni és az időtöket rabolni, de milyen alaplap-processzor-videókártya hármasokat ajánlanátok ajánlani közép, felső-közép kategóriában, aminél fontos, hogy legyen virtualizáció támogatás (tehát ne K-s intel legyen, és az alaplap is támogassa a funkciót), jó legyen játékokra, és a lehető legjobb ár-értékű komponensekből legyen.
Lehet, hogy nem fogalmaztam teljesen érthetően, a következőre gondoltam: 4 gépre (Intel CPU/NVIDIA GPU, Intel CPU/AMD GPU, AMD CPU/NVIDIA GPU, AMD CPU/AMD GPU), amire igaz, hogy jó ár-érték arányú processzor van benne, az alaplap támogatja a processzor virtualizálással kapcsolatos featurejeit, és olyan VGA hozzá, ami jó ár-érték arányú, és a processzor erejéhez illik (azaz a legerősebb VGA, amihez az ajánlott processzor még éppen elég).
A ráfordítható összeg mindegy. Tudnék venni nagyon sokért is gépet, csak nem feltétlen szeretnék.
A többi komponenst a korábbi ajánlásaitok alapján válogatom majd össze (hogy mekkora SSD legyen, hogy 8 vagy 16 GB memória legyen stb.).
Előre is köszönöm!
-
tranceplanet
addikt
válasz Robo sapiens #55217 üzenetére
Intel:
LAP: MSI B85-G41 PC Mate ~21K
CPU: INTEL Core i5-4570 3.20GHz 1150 BOX ~48KAMD:
LAP: Gigabyte 970A-UD3 AM3+ ~23K
CPU: AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition ~28K / AMD FX-8320 3.50GHz AM3+ BOX ~38K
Ide még kalkulálj bele egy értelmesebb toronyhűtőt, 12cm ventillátorral!VGA, erősorrendben:
-MSI N660 Gaming 2GD5/OC GTX660 2GB GDDR5 PCIE ~47K
-MSI R9 270X Gaming 2G 2GB GDDR5 PCIE ~57K (nagyon jó vétel)
-GAINWARD 2999-BLISS GTX760 Phantom 2GB GDDR5 PCIE ~66K
-ASUS R9280X-DC2-3GD5 R9 280X 3GB GDDR5 PCIE ~88KMindegyik felsorolt proci elbír ezekkel a kártyákkal FullHD felbontáson! VGA-ból te döntsd el, hogy milyen részletességgel szeretnél játszani és mennyit szánsz rá.
--------------------------------------------------------------------------------------
(#55218) gyenge47
LAP: Gigabyte 970A-UD3 AM3+ ~23K
CPU: AMD FX-6300 3.50GHz BOX Black Edition ~28K[ Szerkesztve ]
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Root Banane
tag
Egy Core 2 Duo és egy R9 270X kb. hány FPS-t eredményez mondjuk a BF3-ban?
-
tranceplanet
addikt
válasz Dendry #55215 üzenetére
LAP: ASROCK H81M-HDS ~13K
CPU: INTEL Pentium G3220 3.00GHz 1150 BOX ~15K
RAM: KINGSTON 4GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KHX1600C9D3/4G ~11K
HDD: WD 500GB Caviar Blue 7200rpm 16MB SATA3 WD5000AAKX ~13K
TAP: GIGABYTE GE-C420A-C2 ~6K
HAZ: KOLINK CXA-SA01 ~6KÖ: ~65K
PCX ; iPon
" Könnyű döntések-->Nehéz élet ; Nehéz döntések-->Könnyű élet " - Válassz!
-
Apollo_21
addikt
válasz Root Banane #55220 üzenetére
Eztigy megnemmondja sztem senki..de annyit mondhatok h nem kis "butaság" 270x-et venni oda...
Asus ROG STRIX /ROG-Join the republic/
-
jim bcs
nagyúr
jujjj barátom az a proci vajmi kevés, nemhogy az R9 270X-et de még a BF3-at is felejtsd el
vegyél egy normális 4 magos procit, 8GB ramot, egy minőségi tápot, egy ssd-t és majd utána esetleg gondolkozhatsz milyen vga-t vegyél hogy tudjál BF3-azni
KÖTELEZŐ AJÁNLOTT OLVASMÁNY NEKED: CPU-limit és VGA-limit
[ Szerkesztve ]
Beárazás: https://logout.hu/bejegyzes/jim_bcs/bearazos_topikok_listaja.html
-
Simivok
senior tag
Hello!
Karácsonyra állítanék össze egy asztali gépet. A legújabb játékokat futtassa 1080p-ben, Ultra beállítások mellett. Csak maga a gépház kell, HDD, SSD, ODD nélkül, mert azok már vannak. Inteles konfigban gondolkodok:
CPU: Intel Core i5-4440
LAP: Gigabyte GA-B85M-D3H
RAM: ebben nem vagyok biztos, Kingstont preferálom: HyperX Plug n Play DDR3 1600MHz CL9 KIT ez jó?
nem baj hogy nincs benne az alaplap kompatibilitási listájában? Vagy az nem számít?
VGA: Asus GTX760-DC2OC-2GD5
TÁP: FSP Raider 550W
HÁZ: Corsair Carbide 300rEz úgy 190e-re jön ki...érdemes kitölteni a keretet teljesen, vagy nem lenne annyi gyorsulás?
Előre is köszi!
Galaxy S23 256GB Cream
-
MZsoltee
veterán
C2D max 7750-es karit szolgál ki!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
Simivok
senior tag
válasz Buci21 #55227 üzenetére
Válaszolok mindkettőtöknek... ADATA-t én nem vennék. Jó az amit írtam? Raiderről sok jót írnak... én azért nem vennék HD7950-et, mert csak egy kicsivel gyorsabb a 760-nál, és Asushoz adnak egeret, fejhallgatót, plusz két játékot, amit eladhatok, és csomó pénz visszajön. Ja, és 2GB VRAM még egy jó ideig elég nem?
Galaxy S23 256GB Cream
-
jim bcs
nagyúr
válasz Buci21 #55227 üzenetére
az hogy abban az árban van XFX (seasonic belső) ami sokkal jobb, az a gtx 760 meg tökéletes
(#55228) Simivok
ettől függetlenül jó az a ram-kit is amit írtál nyugodtan megveheted, az Fsp-nél jobb az XFX és árban ugyanannyiba fáj 5év garival[ Szerkesztve ]
-
szasanyi
félisten
Két topikban is kérdeztem, de nincs egyértelmű (vagy semmilyen) válasz ezért teszem be ide is: Haswell-re váltás miatt le kell-e cserélnem a kiváló tápomat, vagy tutira nem lesz gond vele?
Elsősorban tapasztalat alapján szeretnék választ, mert más sok mindent olvastam de ilyen tapasztalati infókat még nem. Sajnálnám a tápot, mert nemrég vettem és kitűnő, a legjobb amit eddig használtam.Az infókat, segítséget előre is köszönöm!
-
jim bcs
nagyúr
válasz Buci21 #55231 üzenetére
-nehogy azt mondd hogy egy XFX Pro 450W_15k-ért nem elég, nem kell oda 550w
-a mantle-nek meg van még egy kis híja, az mire teljesen kész lesz addig még van idő és még 1000dolog fog változni, az igaz hogy az NV is vált valamikor 2014-ben csöpögnek majd a Maxwell vga-k
-
leho89
csendes tag
Üdv!
A következő konfigurációból érdemes-e cserélni bármit? Kb. 60K-t szánnék a frissítésre, feltéve, ha megéri, főleg játékra használom, AC4 maxon kicsit már röcög. Videókártya cserén kívül van értelme másnak? Ha azt cserélem, táp maradhat? GTX 670ti-re vagy 760-ra gondoltam.
Proci: i5-2400 3.10Ghz
Videókártya: Gigabyte GTX 560Ti 1Gb
Alablap: Asrock H61M U3/S3
Memória: Kingmax 2x4 Gb 1333Mhz
Táp: Chieftech CTG-400-80PB
Tár: WDGreen 3TB + Samsung 500Gb[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz szasanyi #55232 üzenetére
XFX Pro 550W -----> DEHOGY KELL!!!!!! viccelsz Seasonic belsővel ellátott tökéletes PSU, nem haswell kompatibilis ugyan de a C6-C7 gondolom téged úgysem érint, csak úgy mellékesen éngem sem érint mert nem használom
c6-c7 bővebben:
A Haswell lapka érkezésével bevezetésre kerülnek a korábban már említett C6 és C7-es energiatakarékossági állapotok. Ezek segítenek az üresjárati energiafogyasztás minél alacsonyabb szinten tartásában. Pont ezek az állapotok voltak azok, amelyek nagy port kavartak a tápegységek piacán, ugyanis futótűzként terjedt a hír, hogy a tápegységek többsége nem lesz kompatibilis a Haswell APU egységekkel az új energiatakarékossági szintek miatt. Azóta kiderült, hogy a kijelentés finoman szólva is túlzó volt, de abban azért van igazság, hogy a régi tápegységek tényleg nem képesek a C7-es állapot lekezelésére, ekkor ugyanis a processzor terhelése 0,05 amperre is eshet. Ekkor a tápegység a rendszer "felébredésekor" lezárhat, a számítógépet pedig akkor használhatjuk újra, ha a tápegységet vagy kapcsolóval, vagy a tápkábel kihúzásával áramtalanítjuk.
Persze a C6/C7 állapotokat nem kötelező használni, ezek alapból ki is lesznek kapcsolva a nyolcas sorozatú lapkakészlettel szerelt alaplapoknál. Mielőtt bekapcsolnánk őket, feltétlenül bizonyosodjunk meg róla, hogy az adott tápegység kompatibilis-e velük, ha nem, akkor pedig bevethetjük a Cooler Master által javasolt trükköt is, azaz az egyik +12V-os tápágra egy halk rendszerhűtő ventilátort kötve használhatjuk a C6/C7 állapotokat, ugyanis a +12V-os ág terhelése ekkor is kellően magas lesz ahhoz, hogy ne jelentkezzen probléma. Más kérdés, hogy ezzel a megnyerhető fogyasztás-előny egy részéről le kell mondani, tehát nem biztos, hogy megéri a móka.
[ Szerkesztve ]
-
Buci21
addikt
válasz #91166208 #55234 üzenetére
a mantle.ről azt kell tudni, hogy a directX-et megkerülő megoldás, az AMD és a DICE által fejlesztett közös API, a BF4-ben fog debütálni, de sokan beálltak mögéjük a sorba, és egy rakat játék egyetlen patch-el megkapja a mantlet (csomó EA játék, ami a fristbite 3 motorra épül), stb. Én azt mondom, hogy a 7950 és a GTX 760 játékfüggően kb megegyezik teljesítményre, csak hát bevallom, pirosan dobban a szívem, és tuningolni is jó muri, így az AMD-t venném. (tovább bírja az OC-t, és jobban skálázódik az órajel emelésével).
XFX 450-et pedig nem tennék be egy GTX 760 alá, pláne ha pl később jobb VGA-t is akar. Ez így kb 300W elméleti max terhelés, ami meg sem kottyan a 34A-es 12V-os ágnak, de pl egy R9 290-t már nem mernék rábízni egy 450-es tápra. És amúgy az FSP is nagyon jó táp, 42A-es egyben hagyott ággal az IFA-t is elhúzza ha később erre lenne igény
(#55235) leho89:
XFX 550 vagy FSP Raider 550-re tápot cserélsz, és GTX 760/670, vagy 7950 mehet bele.[ Szerkesztve ]
-
jim bcs
nagyúr
válasz Buci21 #55237 üzenetére
1 állítás 1 tagadás oda-vissza, ok egál én nem vitázni jöttem, te úgy látod én megy emígy, kapott válaszokat aztán majd eldönti ő melyiket is veszi
(#55235) leho89
nem ártana egy GTX 670ti vagy inkább már 760, ehhez mérten tápból legalább egy XFX Pro 450-550w, alaplapból se ártana egy jobb és lehetőleg ne H61-es chipset[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz leho89 #55235 üzenetére
Egy 760/660ti is megéri. A tápod szerintem vinni fogja, ha nem tuningolsz, mert a procis is alig eszik.
Az iponban az asus 760-hoz (68k) jár egy márkás egér és fülhallgató is.
Én vennék egy használt garis 660ti-t. kb 25k-t kellene rádobnod az 560ti-re.
A maradékból pedig, vennék egy egy 120gb-os ssd-t az 500-as vinyó helyett, ami kijönne 23k-ból minusz az 500-as vinyó ára.
Meglennél 43k-ból, és jelentősen gyorsabb lenne a géped.
[ Szerkesztve ]
-
sakal83
addikt
válasz leho89 #55235 üzenetére
A 760 és a 660ti közötti 10-15-20k nagyon nem éri meg, mert nagyon kicsi a teljesítmény különbség.
-
trufa12
addikt
válasz szasanyi #55247 üzenetére
Kell miért ne kellene (igaz szarul van kupakolva ) de azért le lehet hűteni .De egyébként a mester kupak vissza ragasztással meg tudja oldani a problémát
Asrock z -87 extreme 4 és 1 intel i5 4670K best buy (főleg ha olcsóbban tudsz procit venni itt ph-n)
[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
-
BMWFan
senior tag
Sziasztok! Egyik ismerősöm megkért,hogy nézzek neki gépet kb. 60 ezerért.
Természetesen nem gamer gépet keres ennyiért,de azért ha lehet fusson rajta 1-2 játék,ezenkívül netezésre,filmezésre,stb. fogja használni.
Mit tudnátok ajánlani? Tudom,hogy kevés rá a keret,de azért csak össze lehet rakni ennyiért is egy használhatót.[ Szerkesztve ]
-
trufa12
addikt
válasz BMWFan #55249 üzenetére
Boltba nemigazán
Szerintem olyan 70-80 a legalja, mert 1 alaplap min 12, proci is ami használható szerintem ott van hogy 15-20
a ram nagyon drága...
Ház 10 körül 1 ilyen gépnek nem kell nagy szellőzés, vga sem árt bele 15-20 , hogy azért tényleg fusson 1-2 játék.
Táp 10 körül .
Hdd 10 ,[ Szerkesztve ]
Az élet olyan mint a motor, ha nem megy akkor be kell rúgni..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Építő/felújító topik
- Objektívek topikja
- Kés topik
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Bitcoin, Tesla: az egeken a befektetők reményei, Musk a Trump-kormányba kerül
- Apple notebookok
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Futás, futópályák
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Szériaváltás miatt eladó 3 éve épitett gépem alaplapja, processzora, memóriája rendszermeghajtója
- Asus Chromebox 3 Mini PC, kompakt asztali számítógép (karbantartott)
- Eladó Intel G5400 Pc-k
- Lenovo A340-22AST All-In-One vadi új, de törött kijelző
- AMD Ryzen 7 5700X/Radeon 7900 XTX 24GB/32GB RAM/1 TB SSD konfig eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs