Hirdetés
-
LOGOUT.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
matyifej
tag
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni tőletek, a kérdés adott
-Játékra szeretném használni a jövendőbeli gépemet.
-Nem vagyok elkötelezett márka iránt, ár/érték fontosabb.
-Nem tervezek overclockolni.
-Monitorom nincs, arra is elfogadok tanácsokat!Választ előre is köszönöm!
-
IreN!CuS
őstag
válasz palfitom #132145 üzenetére
Szia,
Igazából nekem jó at ITX méret is Ez lenne a ház nagy nehezen megtaláltam.
Köszi az ajánlásokat.
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
palfitom
félisten
válasz matyifej #132151 üzenetére
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
4. Mennyi a kereted rá?+1: milyen játékokkal játszol elsősorban single, vagy multi?
+2: mekkora és milyen felbontású monitort szeretnél?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz IreN!CuS #132152 üzenetére
Hisz ez ATX-et is fogad!
Akkor még két ajánlott lap: Asrock AB350 Pro4 / ASUS B350 Prime PlusAz ITX mindig drágább sajnos...
[ Szerkesztve ]
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
IreN!CuS
őstag
válasz palfitom #132154 üzenetére
Én nem is írtam, hogy a ATX nem jó. Szerintem vagy rosszul írtam vagy félre értetted. m-ATX-ig minden jó méretben így kellett volna.
Mindenestre örülök, hogy előjött az ASUS szerintem abba az irányba indulok el ( többi márkával voltak már gondjaim )
Smoke weed Everyday :D / Aki beperelte magát és nyert / ".....A fiú barát akkor is barát marad ha berakja ...""Go for the eyes Boo, GO FOR THE EYES!! RrraaaAAGHGHH!!!"
-
IreN!CuS
őstag
válasz jim bcs #132156 üzenetére
kb ~4 éve vettem ~30k körül viszont feleslegesen nem vennék új házat ha ebben is elfér minden. Lásd első itteni hsz-em,
-
palfitom
félisten
válasz IreN!CuS #132155 üzenetére
"adott egy nagyobb m-atx-es ház" - ebből én egy mATX házra gondoltam, ami nem egy szűkös verzió, hanem kényelmesebb, nagyobb.
Nem baj, az a lényeg, hogy megtaláltuk a megoldást!
Az az Asus lap nagyon ajánlott, mindenre elég lesz! (de ne általánosíts a márkákkal kapcsolatban, másoknak is vannak erősségeik!)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Dani82
senior tag
Fater szeretne uj gepet es ezt a lenti ajanlatot kapta.
Biztos vagyok benne, hogy ennnel siman olcsobban es jobbat lehetne kihozni,
Ha egy ipon vagy aqua geposszerakassal megrendeljuk.
Tudnatok kerlek segiteni, miket lenne erdemes beletenni?
A gep leginkabb munkara, esetleg filme es netezesre lenne, youtube videok ilyesmi
Nagyon koszi elore is a segitseget[ Szerkesztve ]
-
Ármester
válasz Dani82 #132160 üzenetére
(#132160) Dani82
Szia!Mit jelent a munka?
Word, excel és hasonlók? Ha igen, akkor valóban olcsóbban kihozható.
Ill. mennyi a keret, milyen a monitor? stb.. Összefoglaló.„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
-
palfitom
félisten
válasz matyifej #132162 üzenetére
A kérdéseim ezek voltak:
2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
4. Mennyi a kereted rá?
+1: milyen játékokkal játszol elsősorban single, vagy multi?
+2: mekkora és milyen felbontású monitort szeretnél?Szerinted minden infót megadtál?
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
matilicious
kezdő
válasz matilicious #132137 üzenetére
Legyen már szerda Sajnos amíg nem jön el az idő, addig fogok változtatgatni
BenQ XL2540 lesz a kiszemelt monitor (azzal amivel játszani fogok bőven ki fogja szolgálni a 240Hz-et, versenyszinten pedig kelleni fog (cs:go) ), sajnos használtan, de garanciálisan nem találtam sehol, ezért iPonon fogom megvenni, úgy tűnik minden egyéb mással együtt.
Viszont itt is feldobom a kérdést, mert még egyik topikban sem kaptam rá választ, bizonyos Ryzen 5 2600 elég lesz egy STRIX GTX 1080 Ti-nak? A pénz nem kérdés. Elhatároztam, hogy egy full-fullos PC-t szeretnék építeni, persze nem lesz se SLI, se i7 8700k (hehe).
Sokat olvasgatok mostanában a 8700k-ról, és sok helyen feltűnik a bizonyos mikrolagg, ami 240hz és persze 240+fps mellett azért eléggé idegesítő lehet.
CS:GO mellett biztosan fogok RUST-al, PUBG-vel játszani, persze abban nem lesz meg sehogyse a 240 fps, de szeretném, ha maximum beállítások mellett 80-100 fps-sel muzsikálna.Lesegettem a BeQuiet!-nek a házait, azonban iPonon kb. 2 hét mire átvehető lesz, így eldobtam az ötletet. Helyette lett egy NZXT H440, 3 beépített ventivel. 1080 Ti-ról jó lenne lehúzni a hőt, szóval minél szelesebb, hűvösebb megoldásokat szeretnék találni. Vízben is gondolkodtam, de ha marad is a Ryzen 5 2600, akkor úgy gondolom, hogy 4Ghz mellé talán elég a gyári is, esetleg egy Noctua/BeQuiet! léghűtéssel megtoldom.
Lehetőség szerint óvakodnék a víztől, mert ahhoz nagyon nem értek.
Egyedül, sok sz@rozás árán is nehezen rakom össze a gépet.Nagyon sokat számít a Ghz játékokban? Érdemes lenne emiatt átmenni Intelékhez? 1080p lesz only.
Hosszabb távra tervezek (nem szeretnék váltani 2 éven belül platformot).
Ez esetben megérné egy X470? Arra jöhet még ki erősebb processzor? 7nm Ryzen? Platform váltás lesz?
Sokat kérdezek tudom, csak a lehető legjobbat szeretném kihozni.
A keretet most 900ezerre lőttem be, de ebben benne lesz a gép, szék, monitor, egér, egérpad, billentyűzet.Szék: AKRacing Overture
Monitor: BenQ XL2540PC
-
Alaplap: ASUS ROG STRIX B350-F (vagy X470, ha hosszútávban jobb választás)
Processzor: AMD Ryzen 5 2600 (szeretnék maradni Ryzen vonalon, esetleg Ryzen 7 2700?)
Memória: G.Skill Ripjaws V 2x8GB DDR4-3200 F4-3200C16D-16GVGB
Videókártya: ASUS ROG STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X
HDD: Toshiba P300 3TB
SSD: Samsung 960 EVO M.2 250GB
Tápegység: BeQuiet Pure Power 10 600W CM
Ház: NZXT H440Egér: Zowie ZA13 (nem sürgős, van egy régi FK1+)
Egérpad: Zowie P-TF Rough (nem sürgős, van egy régi G-SR)
Billentyűzet: Kingston HyperX Alloy Elite RGB Red (nem sürgős, van egy régi Zowie Celeritas)
Fejhallgató: Q-Pad QH-90 (megvan)Köszönöm türelmeteket és megértéseteket
i7 8700k -- 16GB DDR4 -- STRIX 1080 Ti
-
palfitom
félisten
válasz matilicious #132164 üzenetére
Akkor majd szerdán véglegesítjük!
Komolyra fordítva, természetes, hogy nem kaptál még sehonnan válasz a kérdésedre, hisz eléggé új termékről beszélünk.
Ilyen felhasználás, és ekkora pénzügyi keret mellett én biztosan inkább a magasabb órajelű és erősebb 8700K-t választanám. (+ MSI Z370 SLI Plus / ASRock Z370 Extreme4 / Gaming K6 / Taichi / Asus ROG Strix Z370-F Gaming)[ Szerkesztve ]
-
matilicious
kezdő
válasz palfitom #132165 üzenetére
Amennyiben i7 8700k ra esik a választásom, bár nagyon a Ryzen felé húz a szívem (vagy akkor már ryzen 7 2700x), ha nem is maxon pörgetve, (i7 5Ghz, Ryzen mondjuk 4.2Ghz), tudnál adni pár példát hűtésre? Kizárólag lég..
8700k-nál nem üti fel a fejét a throttling? Muszáj a delid?
Mint mondtam, 1080p gaming, videóvágás, renderelés (1080p@60fps).
[ Szerkesztve ]
i7 8700k -- 16GB DDR4 -- STRIX 1080 Ti
-
palfitom
félisten
válasz matilicious #132166 üzenetére
Proci hűtő pl.: be quiet! Pure Rock / FSP Windale 6 / Scythe Mugen 5 Rev.B / be quiet! Dark Rock Pro 3
Első körben nem kell delidelni, ki kell próbálni, hogy mit bír. Ha nagyon magasak a hőmérsékletek, akkor érdemes delideltetni.
-
matyifej
tag
válasz palfitom #132153 üzenetére
Elnezest, ugy gondoltam egyertelmu, hogy a jovendobeli gepemrol van szo akkor, az azt jeenti , hogy most semmim dinvs. Szoval 0-rol indulunk. Jatek kategoriat nemtudok mondani, mindenfele ujdonsag ami majd erdekelhet. 24-27 col kornyeke a monitor, febontas, meg nyilvan ami a gep hardvereivel kezenfogva megvalosithato.
-
Compika
aktív tag
Sziasztok!
A kérdésem az lenne hogy csak is játékra mi lenne a jobb választás, Ryzen 2600x egy x470 vagy ha megjelenik egy B450-es lapban vagy egy i5 8400-as amit majd később cserélnék egy non k 8700-ra egy olcsóbb z370-es lapban.
16gb 3200-as ram lenne meg Gtx1060 vagy Gtx1070.Compika felhasználónak 10 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
tibike8
őstag
Hosszas olvasgatás meg itteni javaslatok alapján meg van minden a konfighoz és raknám is össze a gépet. Biztos hülyeséget kérdezek, de az alaplap felfogató csavarjait a laphoz vagy a házhoz adják? Mert csak nem találom sehol. Illetve ha végképp nincsenek, ilyeneket be tudok szerezni valahol? Valami spéci csavarok vagy bármilyen jó ami menetileg beletekerhető a házba?
-
Demizson92
aktív tag
Sziasztok!
Nem ide való a kérdés, de itt mindig is korrekt választ kaptam, ezért is írok ide:
Adott 1 Adata SU800as SSD, nem is olyan régi, pár hónapos, viszont most ebben a melegben felkúszik 44 fokra is , a HD Sentinel már sárgának mutatja.
Próbáljam meg átszerelni picit hűvösebb helyre? Vagy ebben a melegben ez elhanyagolható?Előre is köszi
Kérlek tisztelj meg azzal, hogy, ha egy privát üzenetet kapsz, akkor válaszolsz is rá! Köszönöm szépen!
-
dugo_
veterán
válasz Demizson92 #132171 üzenetére
Semmi baja nem lesz tőle. A HDS hőmérséklet-riasztásai HDD-hez vannak igazítva.
-
Djsaba
senior tag
Sziasztok!
Egyszerű irodai munkára szeretnék összerakni egy gépet, 80ezres végösszegig.
Monitor, és perifériákra nincs szükség. Kevés tárhely is elég (ssd vs hdd problem)
Mi lehet a legjobb összeállítás?
-
Chereiose
addikt
Egy kis off: szerintetek ez milyen ajánlat? [link]
Kiszámoltam külön, és úgy minimum 400k lenne, ha a bolti árakat nézem. Az alkatrészek jó, márkásak benne, egy a bibi, hogy nincs benne HDD, de azt egy tizesért lehet bele venni ugye.
-
lemusz
addikt
válasz Chereiose #132178 üzenetére
Vedd hozzá azt is, hogy ezek márciusban használva voltak a V4 rendezvényein
(nagyszínpadokon, esport sztárok által - ez akár jelenthet egy kis plusszt is ), de valószínűleg innen jön a csak 1 éves garancia is. Én személy szerint ott voltam a rendezvényen ésbeleköptem egybecsak viccelek, na szóval én már inkább 6 magos coffe lake alapú gépet vennék ilyen árkategóriában.[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
-
lemusz
addikt
válasz Chereiose #132182 üzenetére
Ja, ez a legjobb, javasolni is akartam. Aztán majd írj hogy mit mondtak, kivi vagyok. Egyébként ha a gynaúm igaz, akkor sem kell ördögtől való dolgokra gondolni, 4-5 napig mehettek maximum, ez akár egy bolti összeszerelés-csekkoló tesztelésnek is felfogható.
[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz matyifej #132168 üzenetére
Ami neked evidens, az másnak egyáltalán nem biztos.
Az, az egyértelmű, amit leírsz, nem véletlenül kérjük az információkat.Intel:
Lap: Asrock B360M Pro4 / MSI B360 Gaming Pro Carbon / Asrock H370 Pro4 / Asrock Z370 Pro4 / Asrock Z370 Pro4 / Gigabyte Z370 HD3P / MSI Z370 Tomahawk / MSI Z370 SLI Plus
Proci: Intel i5-8400 / i5-8500 / i5-8600 (6 mag, 6 szál)
Proci-hűtő (opcionális): Artic Freezer 33 / be quiet! Pure Rock / Cooler Master MasterLiquid Lite 120
RAM: 2x8GB DDR4 2666 (+) MHz (pl. Corsair LPX 3000 CL15)AMD:
Lap: MSI B350M Mortar / MSI B350M Mortar Artic / Asrock AB350 Pro4 / ASUS B350 Prime Plus (+BIOS frissítés bármely lap esetén)
Proci: Ryzen 2600 / 2600X (6 mag, 12 szál, mindkettőhöz jár gyári hűtő, melyek simán használhatók)
RAM: 2x8GB DDR4 3000-3200MHz a QVL-ről, Samsung chipes és páros időzítésű memóriák jól mennek a platform alatt. (pl. 3200 CL16)A többi:
VGA: GTX1060-6GB / ha freesync-es monitort veszel, akkor RX580
SSD: ~120GB Adata SU800 / WD Green
~250GB HyperX Fury / Crucial MX300 / Samsung 860 EVO / Adata SP920 / SX930 / Goodram Iridium Pro / WD Blue / WD Black
HDD: 1TB WD10EZEX / 1-2-3TB Toshiba P300
Ház: mATX: Cooler Master N200 / Cooler Master Masterbox Lite 3.1 / Masterbox Q300L
ATX: Aerocool Aero-500 / Cooler Master N300 / Zalman Z9 Neo / Cooler Master MasterBox Lite 5 / MasterBox MB600L
Táp: FSP Hyper M 500W / Cooler Master G450M / G550M / Corsair CX450M / CX550M / be quiet! Pure Power 10 CM 500W / 600W / Bitfenix Formula 550W / 650W / Corsair RM550X / RM650XLife is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Geri27
kezdő
Sziasztok!
Új gépet szeretnék venni mivel most egy Lenovo laptopom van és több hardveres erőre lenne szükségem a munkához és pár játékhoz.1. Mire fogod használni a gépet?
FullHD és 4K anyagok vágásához és utómunkához. Szeretnék tudni játszani az új játékokkal, de a fő cél nem ez.
Mivel most laptopom van így abból nincs semmim, de van egy megmaradt 1TB-os Toshiba vinchesterem, amit beletennék az új gépbe spórolásból.
Ház, alaplap, videókártya, memória, ssd, processzor+hűtő
4. Mennyi a kereted rá?
320.000Ft
5. Mekkora a monitorod natív felbontása? Milyen felbontáson játszol? Milyen csatlakozók vannak rajta?
Van egy Fujitsu Amilio mnitorom, aminek a natív felbontása 1366x768. Alapvetően ez ma már kicsi, de monitorra csak később szeretnék költeni. D-sub csatlakozó van rajta. Kérdés, hogy az új kártyákkal használható még?
+1. Elkötelezett vagy-e valamelyik gyártó/márka iránt? Van-e valamilyen speciális elképzelésed a gép megjelenését, színvilágát illetően, esetleg egyedi igény valamelyik alkatrésznél?
Nem vagyok elkötelezett márkahívő....és itt lenne az általam összeválogatott gép, nagyon megköszönném, ha tudnátok véleményt mondani róla. Hogy mit kéne cserélni, hogy lehet e még valamin spórolni stb.
Alaplap:
GIGABYTE B360 HD3Processzor:
Intel Core i5 8600KMemória
G.skill Aegis DDR4 2x16gb 2400mhzTáp:
EVGA 600WSSD:
Kingston 120GBHűtő:
Cooler Master 212XHáz:
FSP MIDI CMT120 -
törölt tag
Sziasztok!
Korábban érdeklődtem másik topikban hogy egy Ryzen 2200G vel mennének-e egyáltalán a játékok ( for honor, sims4, fifa..)
De utána jártam és nem igazán jó megoldás lenne Ryzen 2200g se a 2400G. Helyette inkább ezt a konfigurációt néztük össze a húgommal. Amire neki kellene bőven elég nem akarunk sokat költeni gépre. HDD nem kell egyáltalán. Alaplapot meg a tápegységet nem tudjuk még mi legyen. Hardverapróról vennénk szinte mindent. Melyik kártya lenne a legjobb választás a lentiek közül?Még az a kérdésem, hogy mekkora tápegység kellene? Z-s lap nem igazán kell ilyen processzorhoz szóval elég lenne a legolcsóbb alaplap is a konfignak apróról? köszönömProcesszor: Intel 3470
Memória: 16 GB DDR3 1600
SSD: Kingston vagy Adata 120 GB
Kártya: gtx 670 2GB, gtx 760 2GB, 770 2GB, -
palfitom
félisten
válasz Geri27 #132190 üzenetére
Szia!
Ram: mivel elsősorban munka-jellegű felhasználás a cél, ezért jól jöhet magasabb órajelű ram. A proci alapból 2666 MHz-et támogat, ezért sem ajánlom a 2400-ast. 3000-esek szoktak jó árban lenni, pl. F4-3000C16D-32GISB / CMK32GX4M2B3000C15.
Lap: a ramok 2666 MHz feletti futtatásához Z370-es lap kell, pl. Asrock Z370 Pro4 / Asrock Z370 Pro4 / Gigabyte Z370 HD3P / MSI Z370 Tomahawk / MSI Z370 SLI Plus
Proci: a 8600K helyett inkább sima i7-8700-at vennék (persze, ha engedi a keret)
Táp: én inkább egy BQ-t vennék, be quiet! Pure Power 10 CM 500W (nem kell 600W)
SSD: sokat dobna a sebességen, ha az SSD-ről tudnál dolgozni, így jobb lenne nagyobb, pl pl (vagy csak gyorsabb: m.2)Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz #42706048 #132191 üzenetére
Szia!
Persze, nem kell alá drága, Z-s lap.
Az első két kártya közül választanék.
500W körüli, minőségi tápot kellene nézni.Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Geri27
kezdő
válasz palfitom #132193 üzenetére
Sajnos szűk a keret így sokkal drágábban nem tudok vásárolni. de talán akkor így megfelelő lenne a dolog? további kérdésem, hogy a d-sub-os monitorom adapterrel használható ezzel a videokártyával?
Alaplap:
GIGABYTE GA-Z370-HD3 ALAPLAP
Pricesszor:
Intel Core i5 8600K
Videókártya:
Gainward 1060 Phoenix GS
Memória:
G.SKILL AEGIS 2X8GB DDR4 3000MHZ F4-3000C16D-16GISB
Táp:
BE QUIET! 500W SYSTEM POWER 9 BN246
SSD:
WESTERN DIGITAL 120GB GREEN WDS120G2G0B M.2 SSD
Hűtő:
Cooler Master 212X
Ház:
FSP MIDI CMT120 -
browing
csendes tag
Sziasztok
Egy barátom szeretne egy Mini PC-t magának.
1. Mire fogod használni a gépet?
irodai munka2. Milyen alkatrészekkel rendelkezel, amit az új gépben meg szeretnél esetleg tartani?
semmi3. Milyen alkatrészekre van szükséged?
egy mini pc-re, 120 gb ssd minimum, 8 gm ram minimum4. Mennyi a kereted rá?
kb 150ezer HUF5. Mekkora a monitorod natív felbontása?
monitornak 15 collosnak kell lennie ( helyszűke miatt ) és érintőképernyősnek,Továbbá mindenképpen kell lennie a mini pc-nek egy hdmi csatinka
Eddig ez a kettő lett kinézve általa.
szerkesztés:
Közben kaptam az infót tőle, hogy a mini pc-nek kell lennie egy vga csatlakozónak és egy hdmi-nek is.
Így fenti kettő már nem is jó sajnos[ Szerkesztve ]
-
palfitom
félisten
válasz Geri27 #132196 üzenetére
Értem, sajnálom.
Igen, ez így jó lesz.
Lapból egy kicsit olcsóbb az Asrock Z370M Pro4.
(az első hsz-edben 2x16GB ramot írtál, de a link csak 2x8-ra mutatott. Gondolom 2x8 a valós, mert most is annyit tettél a konfigba.)
D-Sub már egyik új kártyán sincs. Léteznek átalakítók, de az olcsók nem mindig "üzembiztosak", a drágák meg nem érik meg...[ Szerkesztve ]
-
Geri27
kezdő
válasz palfitom #132198 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat!
Igen, bocsi, én linkeltem rosszat valóban az elején. 2x8Gb lenne a terv.
Az a baj, hogy új monitorra nincs pénzem, tehát egy fél évig ezzel kéne használnom. Van valami olyan adapter ami nagyjából megbízhatóan tudná működtetni a mostani Fujitsu monitoromat? -
palfitom
félisten
válasz browing #132197 üzenetére
Szia!
Az Asrock mini szériáját szokta dugo_ kollégám ajánlani, ezen van többféle kimenet:
" 1 x VGA*
- 1 x HDMI*
- 1 x DP*
- 1 x USB 3.1 Gen1
- 1 x USB 2.0
- 1 x LAN
- 1 x DC-In Jack
*Three graphics output options : HDMI,DP ,VGA and supports up to 2 displays simultaneously."Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- DARTH MALAK GAMING PC // Core i7 930 // 8GB DDR3 // SSD+HDD // MSI GeForce GTX770 Twin Frozr 2GB
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- 4K Core I5 12400F GamerRPC 6X4.0GHz 32Gb DDR4 3200MHZ 512GB SSD RTX 3060 12GB DDR6 2 Év Gari
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
- Szériaváltás miatt eladó 3 éve épitett gépem alaplapja, processzora, memóriája rendszermeghajtója
- Asus Chromebox 3 Mini PC, kompakt asztali számítógép (karbantartott)
- Eladó Intel G5400 Pc-k
- Lenovo A340-22AST All-In-One vadi új, de törött kijelző
- AMD Ryzen 7 5700X/Radeon 7900 XTX 24GB/32GB RAM/1 TB SSD konfig eladó
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest