Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
Olavi
tag
Sziasztok.
Majdnem teljes konfig vásárlásra adom a fejem (alaplap, processzor, ram, videókártya).Sajnos csak úgy tudnám megoldani, hogy egyenként megvásárolni a hardvereket, mivel egyben sose lesz ennyi pénzem . Pl. vennék most egy alaplapot, aztán talán egy hónap múlva egy processzort meg egy ram ot. Az alaplappal kezdeném a vásárlást, gondoltam azzal érdemes (persze ha szerintetek nem, akkor hiszek nektek ), és így tovább. Egy közép kategóriás lapra gondoltam, amibe azért tudnék venni egy ütősebb több magos processzort.
Találtam olyan lapot (nem nagyon értek hozzá ) amiben integrált VGA van, de van hozzá PCIE 16x-es port is. Egy ilyen egész csábító lenen, hiszen amíg nincs meg a vadiúj VGA-m addig is tudnám használni a gépet.
Szóval mit tudnátok ajánlani? (ha hiányzik valami infó, szóljatok és pótlom).Jelenlegi konfig:
Alaplap: ASRock K8Upgrade-NF3
Processzor: AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2600+
Rendszermemória: 1GB DDR1
Videókártya: Ati HD3650 512 DR2
Táp: FSP 350W"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
Aktív témák
Hirdetés
- minigép/ i5 7500T (35W TDP)/ 16GB DDR4/ 256GB SSD/ wifi/ garancia/ ingyen foxpost
- Belépűszintű Gamer PC Eladó + Monitorral + Billentyűzettel és Egérrel
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
- Raspberry Pi Zero W (v1.1) + 16Gb Sandisk UHC microSD
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest