Hirdetés
Aktív témák
-
Olavi
tag
Sziasztok.
Majdnem teljes konfig vásárlásra adom a fejem (alaplap, processzor, ram, videókártya).Sajnos csak úgy tudnám megoldani, hogy egyenként megvásárolni a hardvereket, mivel egyben sose lesz ennyi pénzem . Pl. vennék most egy alaplapot, aztán talán egy hónap múlva egy processzort meg egy ram ot. Az alaplappal kezdeném a vásárlást, gondoltam azzal érdemes (persze ha szerintetek nem, akkor hiszek nektek ), és így tovább. Egy közép kategóriás lapra gondoltam, amibe azért tudnék venni egy ütősebb több magos processzort.
Találtam olyan lapot (nem nagyon értek hozzá ) amiben integrált VGA van, de van hozzá PCIE 16x-es port is. Egy ilyen egész csábító lenen, hiszen amíg nincs meg a vadiúj VGA-m addig is tudnám használni a gépet.
Szóval mit tudnátok ajánlani? (ha hiányzik valami infó, szóljatok és pótlom).Jelenlegi konfig:
Alaplap: ASRock K8Upgrade-NF3
Processzor: AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2600+
Rendszermemória: 1GB DDR1
Videókártya: Ati HD3650 512 DR2
Táp: FSP 350W"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Hali.
Játékra, 40.000 ft ból milyen gépet tudnátok ajánlani? Amit nem kell venni (van): táp, gépház, optikai meghajtó, HDD."Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Kösz a válaszokat.
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Ez a konfiguráció működőképes?:
Alaplap: ASROCK 760GM-GS3 AM3
Processzor: AMD ATHLON II X2 250 AM3
Ram: BUFFALO 2048Mb DDR3 1333Mhz
VGA: Ati HD4670 512 DDR3
Táp: 350W FSP"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Hali.
Ha jól emlékszem már volt hasonló kérdésem, de újra elbizonytalanodtam. Sokat szokátok ajánlani az ASrock N68C-GS UCC alaplapot, erről, és társairól lenne kérdésem.
N68C-GS UCC
N68C-S UCC
N68-S3 UCC
N68-GS3 UCC
Mindegyiknek: Hyper Transport 2000 MT/s és FSB 1000 MHz (2.0 GT/s)
Az egy fokkal drágább alaplapoknak nagyobb mind a 2 (Hyper transport, FSB), és nem tudom, miben befolyásolná a teljesítményt? (nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni vásárlás után).
Szóval a 4 alaplap közül melyiket ajánlanátok jobban játékra ehhez a konfighoz?:
Processzor: AMD AMD ATHLON II X2 250
Ram: Kingmax 2 gb DDR3 1333 mhz
Táp: 350 W FSP
VGA: Gigabyte Ati HD4670 512 GDDR3Az N68C-GS UCC-t kicsit nehezebb lenne beszereznem, mert ahonnan a többi cuccot rendelem ott nincs.
"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
-
Olavi
tag
Hali
Eljutottam odáig, hogy most már tudok rendelni. Azt szeretném kérdezni, hogy ez a konfig működőképes-e? Véglegesítsétek légyszi .Alaplap: ASrock N68C-GS UCC
Processzor: AMD Athlon II X2 250
Ram: KINGMAX 2 gb DDR3 1333mhz
Táp: FSP 350W
ATX-es ház"Az út itt véget ér, búcsúzom, fölém húzom az avart, s alszom tovább..."
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- OpenMediaVault
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Asszociációs játék. :)
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Hálózati / IP kamera
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Eladó félkonfig! i9 10900KF/16GB/1TB SSD/1TB HDD/WIN11PRO
- Eladó pcm
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Ryzen PC v3 , R5 4500 , RX 5700 XT , 16GB DDR4 , 512GB NVME , 320GB HDD
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer PC! I7 10700F / ROG RTX 2070 Super / 128GB + 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest