- sziku69: Szólánc.
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- Wiz Khalifa: Grand Theft Auto VI - Érdekességek, látványosságok, képek, infók egy helyen.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
nickcreeper
tag
Sziasztok!
Alkalmi játékra és esetleg filmezésre keresnék, valami olcsóbb tvboxot.
Fire TV Gaming Editiont kerestem, de már nem forgalmazza az Amazon EU-ban.
Mi TV 3 is szóba jöhetne, csak az ára kicsit már húzósabb.
Esetleg tudtok ajánlani valamit?
Előre is köszönöm! -
Nerich
csendes tag
-
Nerich
csendes tag
A mi box specifikációi: Specifikáció
Még kezdő vagyok ebben, nem tudom a KODI-hoz mi kell.
-
Nerich
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmába vagyok.
Ez a három készülék ami tetszik és ár-érték arányba legmegfelelőbb:
- Beelink Mini MX Ver 1.0 TV Box Android 5.1 Amlogic S905 Quad-core - 2GB+16GB EU PLUG
- KM8 Pro Android 6.0 TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUG
- Mi Box
Ti melyiket javasoljátok?? Vagy van valami ami jobb??
Amik fontosak:
1. Telefon/laptop képét wifin keresztül átküldeni a TV-re.
2. Play Áruház
3. KODI
4. Lehetőleg 4K
5. Gyors (4-8 mag)
6. Min. 16GB ROM
7. Min. 2GB RAM
8. EU PLUG
9. Wifi, Buetooth, USB, HMDI
10. Ár: 15.000,-Ft - 20.000,-FtKöszönöm a segítséget!!!
-
peter1998
tag
Sziasztok ! Remélem a megfelelő témához írok. Van nekem egy Andoer Q7 CS918 nevű médiaboxom.Egy olyan problémám van ha rácsatlakoztatom az internetre wifi-n vagy eteherneten akkor a routrem lekapcsolja a WAN portot. Ha eltávolítom a hálózatról akkor vissza kapcsolódik az internetre. A router típusa TL-WR740N. A lokális hálózat megmarad. Mi az oka ennek és ezt hogyan lehet orvosolni ?
-
-
tylerddd
veterán
Urak! Vélemény egy T96Plus TV Box-ról? Rokon vette és pikk-pakk szétk**t az ideg vele. Papíron mindent tud a cucc, gyakorlatilag meg semmit. Egy sz**os P9 Lite-ról nem tudtunk elindítani egy youtube vagy bármilyen videót. Miracasttel átment a teljes kijelzőkép, de teljesen szétesve. Töltöttem le remote appot hozzá, nem találja a teló a tv-boxot a hálózaton. Bluetooth-on összekapcsoltuk még egy Lumiával is, de nem tudom minek?! Úgy tudtuk megnézni a telefonnal készített videót, h áttöltötte a box saját háttértárára. Elvileg AirPlay-t is tud, ezt az én készülékemmel néztük. Először megtalálta, aztán semmi.
Szóval biztos én vagyok a béna, de én egy ilyen cuccal már kapásból nem is foglalkoznék, ha ennél komolyabb beállítást igényel. Chromecast 2 szétszívatja nálam, pedig nem is Androidos a telóm.
Segítség, ötlet, tanács?! Elvileg annyiért lenne rá vevő, amennyiért aliexpressről vette, 21k volt. Az azért sok egy semmire való kütyüért. Külső tárolóról viszont szépen játszik le filmet, ez az egy pozitívum.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
varázsgömb #303 üzenetére
Bármelyik Androidos ketyerének kéne tudnia amiben van BT.
(De Android TV csak asszem 6.0-tól hivatalosan)Az nVidia Shield Android TV tudja (már 5.0-ban is tudta), hogy BT fülesre megy a hang, de a távjában is van fülhallgató jack aljzat.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
#39825664 #304 üzenetére
A Chrome böngészőben történő dolgok TV-re küldését a Xiaomi Mi Box, nVidia Shield Android TV, de még egy a Chromecast is tudja. De nem ez a fő céljuk.
https://support.google.com/chromecast/answer/2998338?hl=hu
Persze sima Androidos boxra feltett PC remote is át tudja venni a képet (pl Microsoftnak az RD Client-je). -
varázsgömb
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan tv okosító, média lejátszó, ami mondjuk bluetooth-on átküldi a hangot egy erősítőre? A cél, hogy a tv-n lehessen youtube videót nézni, de a hangot a távolabb lévő erősítőn lehessen hallgatni. Ha lehet, kihagynám a kábelezést. -
kjoo
kezdő
Hali!
Nálam működik a TVGO egy KIII boxon. Kicsit szenvedtem vele, de aztán összejött.
1. nem lehet root-olt a cucc. Nálam gyárilag az volt, ki kellett kapcsolnom.
2. csak az AV csatlakozón lehet nézni. HDMI-vel hibát jelez, de az AV porton keresztül rendesen működik. Ez nálam nem volt gond, mert pont egy régi TV-hez kellett.
https://prohardver.hu/tema/milyen_android_tv_box-ot_vegyek/keres.php?type=-&stext=kjoo&submit=%C2%A0
Üdv:
KJoo
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel PC , i7 8700 , RX 6600 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 750GB HDD
- Asztali PC , i5 13400F , RTX 2080 Super , 32GB RAM , 1TB NVME
- KEZDŐ GAMER PC GTX 1060 3gb INTEL Core i5 16gb ram ssd + HDD Win11
- GAMER PC Asus FX6600 8gb Ryzen 5 5500 16gb ram 1tb ssd Win11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5600X / RX 7800XT 16GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 3420 - i5-11GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest