Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz Geller72 #90660 üzenetére
"Legyen natív VGA-nak slot, Pci-E 4.0, teljes értékű..."
Na itt el is bukott az egész, ilyen deszka perpill nincs. Pcie 3.0 az aktuális szint.
Ha ennyire komoly a Ryzen2-es terv akkor igen várnék, de sanszosan nem lesz egy olcsó termék.
Ezen felül nehéz bármit is ajánlani egy nemlétező termék alá és a kiadás után kb 3 hónapig tapogatózni fogunk, hisz 0 tapasztalat van.
A 2700x alá/ alulfeszre MSI B450I GAMING PLUS AC megfelel, hisz van benne fix és offset vcore plusz manuális llc is ami jól tud jönni. Esetleg a GIGABYTE B450 I AORUS PRO WIFI is negteszi, de azon se fix fesz se manuális llc, de -offsetel abban is tudsz alulfeszelni. Viszont ez a két deszka mit gurít a Ryzen2 alatt azt csak a jóisten tudja[ Szerkesztve ]
-
wasdffafaaff
junior tag
válasz Geller72 #90703 üzenetére
jah értem
ez van nekem :Samsung INR18650-25R 2500mAh 20A ebből két darabot vettem mert annyi kell a készülékbe
a készülék neve:Eleaf Pico Dual 200W TC Mod
a készülék le írásában az van hogy :Töltés: mikro USB port (5V/1,5A)
és amit kaptam hozzá töltő kábelt arra az van írva hogy dc 5.0v 2A
-
palfitom
félisten
válasz Geller72 #90740 üzenetére
MSI H310i Pro 27k
Meglepően komoly lap, nálam egy i7-8700-at maradéktalanul kiszolgál. WiFi kártyát lehet bele tenni.
Ram: azt ugye tudod, hogy H-s és B-s lapban csak max. 2666-on fognak futni a ramok?Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz Geller72 #90745 üzenetére
Értem.
A Giga hűtetlen VRM-je nem sok jó ígér, nem kockáztatnék vele egy 6 magos 8600-assal, ezért inkább az Asrock. Nézz rá a H370M-ITX/ac-re is!
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
sad_Vamp
őstag
válasz Geller72 #90817 üzenetére
igazából mindenes gép.... (CAD, Fusion360, Játék)
Miért jobb az ITX? nekem most fontos a budget és úgytűnik, az ITX kevesebbet ad több pénzért.
A 2xxx és 3xxx széria mindenképp a nagyon távoli jövő, jelenleg van egy "lomizott" 1300x (azt olvastam az APEX legeneds(és akkor gondolom az OW szintén azon is megy. Mást jelenleg nem nagyon játszom) azzal kell számolni elsősorban. (eredetelg ryzen2400G lett volna, de lelombozott a grafikai teljesítménye... kb egy 5850HD szintjének tűnt)“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
sad_Vamp
őstag
válasz Geller72 #90821 üzenetére
igazából azt hiszem ezt nem értettem:
"A PCi-t felejtsd el."
APEX - ahogy néztem a videókat 1300X-en azonos graffal 10-20 FPS a különbség a 2600X-hez képest.
a mostani gépem grafja RX480 ha siker a NAVI, akkor majd ez kerülne ebbe az AMD-s gépbe. A navi pedgi a jelenlegibe.[ Szerkesztve ]
“When the flaws of the system are exposed, it is usually the irritant who gets cast out.”
-
Paxker315
addikt
válasz Geller72 #91490 üzenetére
nehéz kérdés. Én az Asrockot választanám, mert az MSI-t nem találom kínálatban ITX méretben árukeresőn.
Z390 nem játszana? Vagy nem újonnan vennéd, hanem apróról?
Techspot ajánlásával azért nem jövök, mert ott kb. természetes, hogy Z370 és Z390 ITX lapnál is Asrockot ajánlottak. -
Paxker315
addikt
-
Milka 78
nagyúr
válasz Geller72 #91490 üzenetére
Az alá a proci alá oly mindegy, de az Asrock vrm része kicsit vaskosabb, az MSI-nek meg nem spórolták le a vrm hűtést (viszont maga a vrm jobban melegszik). Kb egál, bár a szaksajtó mindenhol az ASrockot hozza ki jobbnak és azon van TB csati mint kuriózum, de hogy neked kell e az már más kérdés...
390-eseknél már egyértelműen a seggszikla a nyerő.[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
-
palfitom
félisten
válasz Geller72 #91497 üzenetére
Pedig, ha csak ideiglenesen tervezed használni, és nem kerül bele tuningos proci, akkor MSI H310i Pro is mehetett volna. Én is használok 1 ilyet, pont i7-8700 csücsül benne jelenleg.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
Milka 78
nagyúr
válasz Geller72 #91515 üzenetére
Jó kis lap az, még a tuningtól sem kell félnie, bírja a feszt
Az nem csak sima TypeC az? Ugyan úgy néz kis, de azért van különbség és úgy tudom az MSI ASM3142 USB 3.1 Gen2-es kontrollert használ míg pl az Asrock Z370 Tatal1ty ITX JHL6240 -et ami valóban TB3 kompatibilis.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest