Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
idióta száguldozós motorosok. utálom őket.
de a szerencsétlen, aki a vétlen volt, mi a faxért nem a külsőben ment???
jobbra tartás emberek! ja, hogy egyeseknek szégyen a kapaszkodósáv, még akkor is ha nincs előttük senki!? hála az égnek, hogy nyártól az autópályákon keményen fogják büntetni, aki huzamosabb ideig indukolatlanul a belső sávban halad.extra - SEXRay
-
törölt tag
a srac tul sokat kepzelt magarol. olvass utana h ki volt o. tipikus rossz pelda, hogy valaki nem verseny korulmenyek kozott versenyen erzi magat. ha csak sajat magat olte volna meg, akkor mehetne a levesbe. de igy...
mod:
#608:
ha kanyarban fekezel, a motor fel akar kelni es meg nagyobb iven megy. szukebbre pici gyorsitassal es nagyobb dontessel tudod fogni, ha meg van hova gyorsitani/donteni. rossz reakcio a vesz eseten fekezes ebben a helyzetben
[Szerkesztve] -
dragonfx
veterán
Hát ez nem semmi, de itt is úgy vettem észre a másik motoros mikro megelőzte akkro pattant el benne a húr, hogy na én most visszaelőzöm, gondolom konkurens márka lehetett, nem figyeltem.
Elég gáz így menni motorral, már az első 130as kanyarban is annyira bedöntia motort hogy az életveszélyes.Hirtelen belegondoltam, mi lett volna a a szembe jövő motoros helyett én haladok ott???...az ok, ő mindneképp megpusztul, de mi maradt volna az én autómból?........
Régen nagyon szerettem volna egy sportmotort, értsd kawa ninja, honda cbr...de letettem róla, sokkal hamarabb el tud ugrani az ember agya, és sokkal jobban gyorsul, és szinte nem véd semmi, csaka fortuna, meg a tudásód.Motoros ruha csak egy bizonyos szintig jelent védetséget."Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest