Új hozzászólás Aktív témák
-
Puttyos
csendes tag
válasz Babszivacs #2387 üzenetére
Halihó!
Az olajshop.hu-t tudom ajánlani. Én is mindig tőlük rendelek. Mindenféle szűrő, olaj stb. van náluk és sokszor egész jó akciók vannak! -
Batman2
őstag
Legfeljebb félszintetikusat tegyél bele, mert azt mondják, hogy a szintetikusak, túl "vékonyak" ezeknek a motoroknak, meg szerintem lehet, hogy a szintetikus kezdetben nagyon jó paraméterekkel rendelkezik, de az ásványinál hamarabb bomlanak, töredeznek a molekulái és hamarabb veszít a tulajdonságaiból az olaj, szóval hamarabb amortizálódik !!!
Szerintem érdemes egy igen jó minőségű ásványi olajat beszerezni és azt tenni bele.
Régebben én a 15W40-es BP Visco Dieselt használtam, aztán térrtem át a Valvoline 10W40-es olajára és később a nygobb tömítettség érdekében inkább a Vavoline 15W50-es olaját használtam.Szóval valami garantáltan jó minőségű 15W40-es esetleg kpottabb motorba a 15W50-es olajat tenném !
Üdv.:
Batman2 - Viva la Mercedes W123-200D 1979
-
Goliat24
csendes tag
följebb írtam hogy van a Valvoline egy max life elnevezésű szériája ami kifejezettten ezekre az öreg diesel motorokra van kitalálva én olyat tennék bele.
Adagolót hol mennyiért sikerült találnod???
Ki tud egy jó adagolóst miskolc vagy gyöngyös környékén???Mercedes-Benz W123 220D 1976, Mercedes-Benz W123 200D 1979
Új hozzászólás Aktív témák
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Bemutatkozott az ASUS ROG NUC mini PC idei kiadása
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen processzort vegyek?
- Külpolitika
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- One mobilszolgáltatások
- Snowboard topic
- További aktív témák...