- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Hirdetés
Aktív témák
-
Superman
nagyúr
Guest: Milyen cégeknél is volt ez? Esetleg Fidesz közeliek? :))))
-
Superman
nagyúr
Úgy látom mindenki szemérmes, nem nagyon nyilatkozgatnak az emberek, hogy mennyit kapnak, kivéve BobMastert.
Off: BobMaster: most hol vagy alkalmazva? Megoldódott az állásproblémád? Komolyan érdekelne.
On: Nem tudom ki hogy van vele, de nálunk én még nem nagyon látom, hogy elválna egymástól a tervezés és a programozás, amit azért külföldön elválasztanak és nem mindent a programozó végez el. Vidéken pedig ugyanazért a munkáért jóval kevesebbet lehet kérni és persze kapni, mint Pesten. Példa: nekem a 100 - 120 ezer nettó már csúcsnak számít (múlt időben is írhattam volna, mert most készülök Pestre a nyáron), de például a haver 140 ezer nettót kapott egy cégnél, de úgy, hogy hivatalosan bejelentve 70 ezer nettóra volt, a többit ''csak úgy kapta.''
Aktív témák
Hirdetés
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest