Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Kérdezés előtt az alábbi kérdéseket válaszold meg:
1.: Mennyit szánnál rá?
● Pl: "30.000Ft alatt kellene megoldani."
2.: Milyen gépre kötnéd?
● Pl: "Lásd az adatlapomon."
● Pl: "i7 11700, Asus TUF RTX 3070 OC, MSI B560M Mortar, 1db M.2 SSD."
(esetleg a ház típusával kiegészítve, a megfelelő kábelhosszúságok miatt)
+1: Van extra igényed a táppal kapcsolatban?
● Pl: Moduláris csatlakozók, félpasszív működés, halk, stb…
● Pl: "Tuningolni tervezek." (írd le mit és mennyire tuningolnál)
Ajánlott Tápegységek 2023: [link] (a teljesség igénye nélkül)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bubu0074
csendes tag
Köszi a választ most is Chieftec GPS-400AA táp van benne és nem volt baj vele. Csak mióta a GTX460 kari belekerült a venti fordulatszáma megnőtt a proci hűtöje 900 RP röl 1600 ra nőtt. Automatikusan fesz emelés történhetett úgy gondolom és látom is az Everesben ez lehetséges???
-
lalimano
tag
Ja elfelejtettem írni, hogy i5-2300 procit és Gigabyte GTS450 1Gb videokarit tervezek.
Ha ezekhez még hozzászámolunk pár neont meg ventit akkor elég lehet egy Gigabyte PowerRock 400W? (fekete és már 8 000Ft-ból kijönne)
Az hogy érted, hogy a neonnál érdemes egyesével rákötni?
mod: Arra gondolsz, hogy külön kapcsolókra kell a neonokat rákötni és a kapcsolókat egyesével bekapcsolni? Ha igen, akkor max hány watt összteljesítményű cuccot kössek rá egy kapcsolóra?
Egyébként köszönöm a gyors választ , és bocs ha hülyeségeket kérdzek, majd elolvasom az első hsz-t[ Szerkesztve ]
Keresek használt CCFL/UV/Neon csövet inverter nélkül
-
-
BRIKLY
veterán
jólvan. felfogtam. bocs mindenki. csak kicsit furcsa...de inkább nem szeretném tapasztalni..
ez is sz@r? -
tapppeeer
tag
Köszi a választ, otthon majd megnézem. De egyébként ez jelenthet valami veszélyt a gépemre, vagy találkoztál már ilyennel? Egy kicsit aggaszt, hogy a vattaúj táp ilyet csinál... Még annyi, hogy tudom, hogy szoftveres mérésben nem lehet bízni, de az alaplapi BIOS a 12V-os ágra 12,4 ír ki! Az sok szerintem... esetleg a két jelenség között nem lehet összefüggés?? Csak mert nem nagyon értek hozzá, és jó lenne tudni, hogy most cseréltessek tápot, vagy sem!
-
silentfiu
tag
:S hát akkor tápcsere mi? ezt találtam róla :S
The GTX 280 is shipped with two PCI-Express power connectors: 6-pin and 8-pin. This GeForce GTX 280 requires a 550W power supply at least (40A on 12V rail). The GTX 280 has also the connectors for SLI as well as for Triple SLI.
-
tapppeeer
tag
No, telefonos-stopperóra teszt következett, mikor hazaértem... Majdnem másodpercre pontosan 2 perc 29 másodpercenként villant fel az USB-s egér LED-je. Direkt kipróbáltam az összes USB porton, hátha csak az egyikkel van baja. Mindegyiken ezt csinálta. Ebből levonható bármiféle következtetés, azon kívül, hogy remekül időzít a táp?
Üdv. -
MMIX
addikt
Chicony=Hipro
Ne írj már ilyet. A Hipro nagyrészt magának tervez és gyárt. Vettek régebben Topower beleket, és talán nagy ritkán Sirtek-et. Én csak egyről tudok talán Stol egyik tesztjében írta. Hipro amióta létezik jó híre van. Jó minőségű alkatrészekből építenek tápokat baráti áron. Van, hogy 3év garanciával 6ezer Ft.-ért.[ Szerkesztve ]
-
ZolikaE46
senior tag
-
ZolikaE46
senior tag
Jah én azért mondtam a plusz kábelt, hogy szerintem ugyan ilyen van az összes többibe nem hinném hogy különbözne az-az gondolok itt akár chiftekre vagy corsaire vagy zalman stb... Írok is neki és nagyon szépen köszönöm a segítséget, de azért reménykedek közbe valaki még rám ír hátha van valakinek olyan mait nem használ...
[ Szerkesztve ]
-
Dani_kp
addikt
Köszönöm !
Nem is egy combos gépet kell vinnie .
Ebbe lenne:
Asus p5vd2 mx se alaplap
PQI 2x512 MB DDR2 533 Mhz-s ram
Intel Celeron 1,8 Ghz-s proci
Hitachi 80 GB-s ATA-s winyó
+ majd egy dvd író valamikor és ennyi.
Gondolom ezzel el fog bírni.https://ingatlan.com/33821564
-
MMIX
addikt
Nekem ezt írja:
Site techlabs.by just created.
Real content coming soon.Tegnap az eredeti Hsz.-em még működött. Kevés a Hipro teszt. A Hipro-t nem nagyon érdekli a bolti eladás. Márkás gépek tápegység beszállítójaként látják a jövőjüket.
Azt olvastam, hogy a Delta rákapcsol a bolti eladásokra saját néven és nem csak OEM-ként akarnak sok tápot eladni mint eddig. Pont fordítva mint a Hipro.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● A minél pontosabb válasz érdekében olvasd el a Téma összefoglalót!
● Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
● Garanciális kérdések: Tápegység garancia GYIK!
- Hír Újabb, 12VHPWR csatolóval szerelt ASUS tápegységek kopogtatnak az ajtón
- Hír Megvan az első leégett NVIDIA tápadapter
- Hír ATX 3.0 szabványú az ASUS Loki tápegysége
- Hír Eléggé kompakt lett az MSI ATX 3.0-s tápbestiája
- Hír Megújultak a Corsair HXi szériás tápegységei
- Hír Hivatalosan is bemutatta az ATX 3.0-t és az ATX12VO 2.0-t az Intel
- Hír Szinte minden kiderült a VGA-k új tápkonnektoráról
- Gitáros topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Eredeti játékok OFF topik
- Dell notebook topic