Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Évek óta Nexus vonalon voltam, de a Pixel ára miatt nem tudom mire váltsak.
Navigálásra és egész napos netezésre keresek mobilt, ezért fontos a sok ram, hogy ne töltődjenek be újra a lapfülek.Kinézett telefonok:
Honor 8:
+ tetszetős külső, 4GB RAM, dupla kamera
- jövőbeli frissítések hiánya(?), EMUI (volt pár napig Xiaomi-m, a MIUI-tól falra másztam)LG G6:
+ 18:9 képaránya nagyon bejön, dupla kamera és OIS
- kérdéses jövőbeli frissítések, LG UXOnePlus 5:
+ erős HW, stock androidhoz közel áll
- külseje nem jön be, AMOLED (Galaxy Nexus esetében megjárta, beégett + ronda PenTile) -
tamas.nick
aktív tag
válasz Nunder #116816 üzenetére
Az AMOLED-ek hajlamosak beégni, ha a tartalom sokáig ugyanaz, pl.: navigációs gombok, óra, akkumulátor ikon. [kép] [kép]
A PenTile pedig az alpixelek elhelyezkedésére vonatkozik, nagyobb felbontás esetében nem észrevehető, de OnePlus 5-nél a FullHD felbontás 5,5 inches kijelzőjén van aki kiszúrja, hogy "szőrösebbek" a betűk, ikonok.
[kép]Nem törvényszerű, hogy minden AMOLED-es kijelző be fog égni, és nem is biztos, hogy Téged zavarna a PenTile.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Ismerősömnek próbálnék megfelelő telefont venni, de sajnos nem sikerül.
Ez lenne az első okostelefonja, eddig azért sem váltott, mert nem hajlandó naponta töltögetni, sokat van terepen, ahol nem is tudná feltölteni és fontos, hogy bármikor elérhessék (powerbank-ot nem akar cipelni).Használtat semmiképpen sem akar, 30-40eFt-ot szán rá.
Szerencsére nem kell erőgép, amire hasznáná az leginkább csak az, hogy az időjárás adatokat böngészhesse.A Xiaomi Redmi 4X lenne a tökéletes telefon, de feketében sehol se kapni már újonnan.
Nokia 2-vel meg nem szeretném kínozni.Az alábbiakat néztem még, de egyik sem az igazi:
Vernee M5 - volt Apollo Lite a családban, sok probléma volt vele
Huawei Y6 2017 - tesztek alapján hamar lemerül
Meizu M6 - hiába 5.2 inches, majdnem akkora mint a Redmi 5
Redmi 5 - elég nagy, szerintem 3300mAh kevés ekkora kijelzőhöz3-4 napot kellene kibírnia egy feltöltéssel a telefonnak hívásokkal, cserébe nem lenne nyüstőlve alkalmazásokkal, játékokkal.
-
tamas.nick
aktív tag
Sziasztok!
Anyám Motorola V3 telefonját váltanám le ebben a mobilcsere programra.
Nagy nehezen 2 telefonra szűkítettem le, mindkettő 6,4 inches AMOLED 90Hz-es kijelzője van:- Xiaomi Redmi Note 11 4/128GB
- Samsung Galaxy A32 LTE 4/128GBSzinte egy árban van a két telefon, szerintetek melyik a jobb választás?
Xiaomi:
+ jobb, energiatakarékosabb processzor
+ gyorsabb tárhely (UFS 2.2)
+ gyorsabb töltésSamsung:
+ hosszabb, jobb szoftverfrissítés
+ erősebb képernyőüveg (GG 5 vs GG 3)
+ jobb kamera (MP számháborúban legalábbis)Felhasználás szinte csak hanghívás lenne, ritkán egy kis fotózás és mobilbankolás. A hosszabb üzemidő előny.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest