Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Öregszem
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
veterán
válasz CivicEsi #15240 üzenetére
A 2 napos akksi természetesen nem állandó netezéssel és GPS használattal értendő, ugye? Mert olyan telefon nincs, ami ezeket hosszú távon bírja.
Az emberi méretű gomboknál a mini Pro már kiesik, mert kicsik a gombjai szerintem, hiába a fizikai bill.
SE X10i: Android 1.6, 1 GHz, 256 MB RAM, 1 GB ROM 4", 480 x 854
Omnia 2: WinMo 6.1, 800 MHz, 256 MB RAM, 512 MB ROM + 16 GB, 3.7 ", 480 x 800
Desire: Android 2.1, 1 GHz, 576 MB RAM, 512 MB ROM, 3.7 ", 480 x 800Mindhárom esetén virtuális billentyűzet van, tudnak navigálni és normál használat esetén 2 napig átlagban bírják. A Desire-ben sok a memória, kapacitív a kijelző, újabb Android van. Szerintem ez utóbbi a legjobb választás ezek közül.
-
tg08
csendes tag
válasz CivicEsi #15258 üzenetére
"Kifejezés:microSDHC
Jelentés: 2 GB feletti kapacitással rendelkező Flash memória alapú kártya, melyen FAT32 állományrendszer található. Fontos mindig odafigyelni, hogy egy microSD befogadására képes eszköz, nem biztos hogy boldogul az új rendszerű és nagyobb kapacitású kártyákkal… "
A HTC Desire oldalán ezt írták:"Bővíthetőség:* microSD™ memóriakártya (SD 2.0 kompatibilis)
* Akár 32 GB-ig"
Mivel a 32GB már SDHC ezért elvileg a tiéd simán viszi a 16GB-ot. -
F-ECT$
titán
válasz CivicEsi #15295 üzenetére
Nem lehet objektívan dönteni. Nincs tökéletes telefon, valami hibája mindnek van.
Várni sem érdemes túl sokat, mert mindig lesz bejelentve egy olyan teló, ami többet tud, mint a mostaniak.
Az biztos, hogy a Desire - 3GS közül én a Desire-t választanám, az i4 viszont újabb, és tovább lesz hozzá frissítés, mint a Desire-höz.
Dive ever, work never.
-
Jadro
veterán
-
-
picur220
veterán
válasz CivicEsi #15529 üzenetére
Ez a lemerítés meg 16 óra töltés ez kb 7-8 éve lejárt lemez, ez csak a NiMH akkuknál volt, Li-ion-nál meg LI-Pol-nél nem kell.
Az akku élettartama akkor a legnagyobb, ha minél kevesebbszer töltöd, mivel az akkuk x töltést bírnak ki drasztikus kapacitáscsökkenés nélkül. x+1-nél már észreveszed, hogy eltelt az x töltés -
Cyberpunk
félisten
válasz CivicEsi #28038 üzenetére
A HTC a befutó szerintem.
SGS2-nél szebb a kijelző bár egy kissé túlszaturál. Némileg erősebb a vas, viszont gagyibb behatású műanyag ház. És a kamerája is gyengébb egy fokkal.iPhone4 sem rossz, de az totál más ha tetszik az iOS, akkor jó lehet. És ha nem zavar a jóval kisebb kijelző méret viszont szép éles kijelzője van.
Hope was the right choice, and it always will be.
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest