Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Untappd lista
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyepi
tag
Szerintem itt már kicsit eltértünk a témától. Én is drágálom a márkaszervízt és én sem vinném oda az autómat, csak addig, amíg garis.
Vannak nagyon jó szervízek és szerelők maszekban.
De alapvetően nem az árról indult a dolog, hanem a márkaszervízben biztos átbasznak hozzáállásból. Én csak a saját munkahelyemről tudok nyilatkozni, de nálunk olyan KIZÁRT, hogy olyan munka legyen kiszámlázva, ami nem lett elvégezve. Ezt kikérem magamnak. Ha egyszer megfosatott egy gyros, attól még nem kezdem teleszemetelni a netet, hogy ne egyetek gyrost, mert a gyros fosat!
Az árak ilyenek manapság mindenhol. Egy burkoló nem dolgozik 10 k/m2 ár alatt. Egy 20 m2-es garácst leburkol egy nap alatt, és emásik 1-2 óra alarr kifugázza. A masszőr, akihez járok másfél óráért 17 k-t kér. Ott hol vannak a költségek? Mekkora a hozzáadott érték?
Ha Bp-n az emberek 30 %-al többet keresnek, akkor miért baj, ha a szolgáltatás is annyival drágább. Egyszerűen nem értem. -
tag
Magyarul vannak normalis markaszervizek, amit ertekelesek alapjan elore meg is lehet nezni...
Nem a pollenszurobol indult az egesz, hanem onnan hogy kollega autojan elvileg fel orat dolgoztak, erre meg kapott egy meretes szamlat is es nem ott kerdezett utana, hanem itt megy az anekdotazgatas mindenkitol...
Ha mar videki markaszerviz, bedobom az en tavalyi szamlamat:
Nyilvan be tudnam olcsobban is szerezni az alkatreszeket, a csere sem nagy muvelet, csak ha mindenki ezt csinalja az hosszutavon nem vezet jora.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest