Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Gurulunk, WAZE?!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rosszkutya
tag
válasz
rosszkutya
üzenetére
Kicsit döcögős a kapcsolatunk kezdete, de remélem, hogy annál gyümölcsözőbb lesz a folytatása. Miután a rendszer által felajánlott 354 db(!) frissítéssel eljátszott olyan jó 4 órát a gép, majd kaptam egy olyan üzenetet, hogy váratlan hibába ütközött a folyamat, és kiderült, hogy semmit sem telepített fel a frissítésekből, akkor úgy éreztem, hogy ez a kapcsolat már a kezdetektől halálra volt ítélve, és majd ha több időm, és türelmem lesz, talán újra nekifutok, de most inkább elbúcsúzunk egymástól, és felteszek egy Mint Xfce-t. De ő valahogy mégiscsak maradni akart, és a Live-USB bebootolása helyett újra ő köszönt rám, úgyhogy adtam még egy esélyt a kapcsolatunknak, és újra nekifutottam a hibakeresésnek, majd rájöttem, hogy a fentebb vázolt problémám oka sokkal prózaibb, mint azt gondoltam volna. Ugyanis a GRUB működésével nem volt semmi gond, csak a megjelenítési beállításaival, azaz csak a felbontást kellett átállítanom, az alapértelmezett 'auto"-ról 800x600-ra, és most tökéletesen muzsikál.
Szóval mindenkitől elnézést kérek, hogy feleslegsen duzzasztóttam a topikot az indokolatlan soraimmal!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Óra vagy karperec? Egészségügyi mindenes!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen routert?
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Lenovo LEGION 5 PRO Ultra 9 275HX 32GB RAM 2TB SSD RTX 5070 Ti 12GB 16" QHD+ OLED 3év Prémium GAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest