Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- SzDavid99: Barangolás egy ünnepi Nintendo-mekkává változott szöuli bevásárlóközpontban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
-
LOGOUT

Új hozzászólás Aktív témák
-
kiraly.andra
aktív tag
Van egy élő háttérkép alkalmazásom, mely gyakran leáll, és ilyenkor újra ki kell választanom, beállítani a paramétereket, és elindítani. Megoldható-e Macrodroiddal az alkalmazás futásának figyelése, a leállás érzékelése, és automatikus elindítása? Android 12, Pixel 4a, MD fizetős verzió.
-
kiraly.andra
aktív tag
-
kiraly.andra
aktív tag
Ja, hogy itt az ismétlés nem a szó hétköznapi jelentésében értendő? Azaz nem azt jelenti, hogy amikor vége a hangfájl lejátszásának, akkor kezdi újra, hanem azt, hogy amint elkezdte, már kezdi is újra? Tehát hogy ismétli azt az akciót, hogy indítunk egy lejátszást? De akkor miért nem hallom többszörösen szólni? Mert egyszerre csak egy szólhat (az Android korlátja miatt)?
-
kiraly.andra
aktív tag
Nos, megnéztem, és úgy tűnik, félreértetted a dolgot. Az általad készített makró ugyanis annyit csinál, hogy Messenger értesítés esetén megjelenít egy üzenetet, amely mellé adhatok hangot is. Ezzel azonban ugyanott vagyok: nem veszem észre a hívást, mert éjjel alszom. A Messenger (bármi) amúgy is megjelenik DND módban, csak nincs hang és rezgés. A makró hatására megjelenik még egy dolog a képernyőn, de ugyanúgy nincs hang és rezgés.
Ezek után megnéztem a lehetőségeket, és megtaláltam, hogy a DND állapota triggerelhető, azaz a Messenger saját értesítése előidézheti a "DND / Allow all" helyezetet, amely bekövetkezte után már van értelme hangot lejátszani. Hogy ez ne történjen meg nappal, a feltételeknél megadtam, hogy csak akkor fusson a makró, amikor a DND nincs ebben a módban (azaz épp mindent lehet).
A makrót teszteltem, mindkét DND állapotban jó a működés (=DND off állapotban nem fut le, mert nem kell). Amit nem sikerült beállítani: a hangfájl ismétlődése mindaddig, amíg a makrót indító Messenger értesítés jelen van. Ez nem olyan fontos, az egyszeri lejátszást valószínűleg meg fogom hallani, de jobb lenne a telefonszerű működés: addig cseng, amíg fel nem veszem. Miért nem működik itt ez?
Ennek kapcsán nem értem, miért csak az értesítési hangokat látja a MacroDroid, miért nem választhatok a csengőhangok és a riasztások közül.
-
kiraly.andra
aktív tag
Sziasztok! Minimális MD tapasztalattal rendelkezem, még a lehetőségekkel sem vagyok teljesen tisztában, ezért inkább kérdezek, mielőtt fejjel megyek a falnak. Ha meg lehet csinálni, szívesen foglalkozom vele, de aki látja a teljes képet, az talán azt mondja, ez nem oldható meg.
Azt szeretném elérni, hogy az éjjelre "Ne zavarjanak" módba kapcsolt telefonon ne csak a címlista csillagozott szereplői tudjanak hívni (=telefon alkalmazás), hanem bármilyen más kommunikációs csatorna (pl. Facebook Messenger) használói között is tudjak ilyen módon különbséget tenni. Mivel csak néhány emberről van szó, arról lenne szó, hogy ha egy konkrét személy hív az adott alkalmazásban, akkor az a hívás megkerülhesse a "Ne zavarjanak" módot. Ez akár úgy is jó, ha a hívás érkezése kikapcsolja ezt a funkciót, majd a végén az automatizáló visszakapcsolja.
Megoldható ez a MacroDroid segítségével? Root nincs, ADB használat PC-ről nem akadály, teljes MD verzióm van.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Oldman2