Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Öregszem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Android másképp: Lineage OS és társai
-
LOGOUT.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
mepet
addikt
válasz janos666 #7250 üzenetére
Ti miről beszéltek? Most jönne a jövőbeli esetek számítása, félig sincs kész. Viszont nagyon örülnék, ha annyit írna végre valaki a saját tapasztalatai alapján, hogy 41000Ft/hó 1000kH/s mellett lehetséges-e, vagy nem.
Elérhetetlenné tettem inkább a pdf-et, mert így senki sem válaszol a kérdésemre, csak kötözködik[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Mint tegnap majdnem egész nap, most is a világ 42 bányászatának kb. felét a hashcows adja... Technikájuk a következő: 1 óra 42 bányászat, 10 percig valami más, majd megint 42.
-
mepet
addikt
-
mepet
addikt
Én is gondoltam ilyen mining-rig-hosting-service indításra, mivel jelentős kedvezménnyel jutok a villamos-energiához. Azonban az tántorított el, hogy úgy is lesz, akinek ingyen van (mint láthatjuk, már van is), és vele nem tudok konkurálni. No meg errefelé igen komoly probléma a max. félévente lesújtó áramszünet (márpedig mikor visszajön, 3-ból 1 PC-nek annyi...), jelenleg pedig nem áll módomban komoly szünetmentesek vásárlása.
-
mepet
addikt
válasz Mesterlovesz #10216 üzenetére
az első EZT meg amit én linkeltem 100%-ban egyezik, csak igényesebb a fotó...
-
mepet
addikt
válasz Mesterlovesz #10221 üzenetére
No nézd meg jobban te is kérlek!
(3 évet dolgoztam az elektronikai gyártás területén, előre is bocsánat a hangvételért, de ez az okoskodás tényleg meglepett...)
Ezek kézi forrasztások, vagy kézi hullámforrasztások mindkét esetben. (Nem is lehetne más a műanyag közelsége miatt szelektív hullámforrasztás nem alkalmazható.) Zoom esetén látszik, hogy a forrasztás minősége ugyanolyan.
Mindkét esetben "le van viszolva" a tápcsatik forrasztása, teljesen mindegy, hogy mekkora pöttyöt nyomtak oda a szigetelőanyagból, no meg az egyiknél a 3-ból 2 pont hátul van, így lehet ott még nagyobb pötty van, ha a nagy pötty jobb.
Mellesleg gyönyörűek a forrasztások mindkét esetben, amit te hibának véltél, az szerintem az egyenetlen lakkrétegen megtörő fényből adódik. A lakkozás minősége meg aztán tényleg 100%-ban mindegy.
Nem harisnyás a kábel, hanem zsugorcső van rajta, gyakorlati haszna nincsen, sőt, ha az összezsugorcsövezett kábeleket kicsit meghúzod (ill. pl. a gravitáció húzza meg), akkor a zsugorcső előnytelen, mivel az egyik forrasztást jobban húzza, mint a másikat... -
mepet
addikt
A metiscoin (MTC) értéke a BTC-hez képest szép lassú emelkedésnek indult a poloniex exchangen.
-
mepet
addikt
válasz oleslie #10952 üzenetére
Hasonló, mint a middle: hashco.ws
Miben jobb a hashcows?
Egyenként állíthatod a coinokat, hogy BTC-ben kéred, vagy az eredeti coinban.
Látod, hogy éppen mit bányászol, a közelmúltban mit bányásztál.
Csinálhatsz workereket.Miben rosszabb?
Kevesebb BTC-t keresel, mint a middlén ha minden auton van.
Egyszer már csúnyán feltörték és kiloptak minden coint. -
mepet
addikt
Új fejezet nyílt a metiscoin (MTC) bányászatában, indul a GPU mining.
Metiscoin:
Honlap, walletek: www.metiscoin.com
Bitcointalk topic: bitcointalk.org/index.php?topic=424517.0
Pool: ypool.net
VPS mining: bitcointalk.org/index.php?topic=427516.0;all
Exchange: www.poloniex.com, www.swisscex.com/market/MTC_BTC
CPU miner: jhwork.net/ypool/xptminer.zip
GPU és CPU miner: www.dropbox.com/sh/2wv2awwgebpdo0m/STzOU5tlXaA GPU miner is eszi a procit, nálam egyszerre a két miner csak nyögvenyelősen fut. Ha CPU miningre adjuk a fejünket, a régi (CPU minerként linkelt) miner magasabb hashratet produkál (x64 természetesen!).
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Asszem quark alapú, de minerd-vel nem, csak xptminerrel lehet bányászni. (mivel nem scrypt alapú, ezért írom off-topicban és ide, mivel cpu-mining topic még nincsen.)
CPU miningre találták ki. Renszergazdik, szerver-, és VPS tulajok játékszere.
Az árfolyam 0.0009BTC-n állt sokáig, a napokban zuhant be a felére. Ha így marad, bukó a történet, de pár BTC-vel simán meg lehetne mozgatni a piacot. 0.001 körül vár a seller wall, afölé nem jósolom. -
mepet
addikt
http://altcoinpool.org/: temporarily unavailable... Nem csak a frontend halott.
-
mepet
addikt
Ha valaki esetleg trédelt a bitfinexen a gox-os rallykor, az plz dobjon egy választ erre a kérdésemre!
-
mepet
addikt
válasz Nakivagyok #12717 üzenetére
A felső 20000...
-
mepet
addikt
Megnéztem ezt a honlapot, regisztráltam is. Nekem úgy fest, mintha egy olyan pool lenne, ahol minden workered mást bányészik. Tehát egy frontendet használhatsz több coinhoz.
A huntercoin meg annyira innovatív coin, hogy legalább 5-ször olvastam el, hogy mi a lényege, de még sosem értettem meg.
-
mepet
addikt
Nálam néhány kattintás után átváltozott angolra az oldal. Aztán ha visszavált, csak kattints párat megint, és megint angol.
Nuevo worker-re kattintva csinálsz workert, és ott csak 5 féle coinból választhatod ki, hogy mit bányásszon az a worker. Nincs all, auto vagy ilyesmi. Annyi az újdonság, hogy ugyanaz a szerver, ugyanaz a port, másik worker, másik coin.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
No akkor most egy nagyon amatőr kérdés: mi az a merged mining?
-
mepet
addikt
Holnapután maratom a nyákot az első dupla-táp-adapter prototípushoz.
Annyit már elárulhatok, hogy plusz szolgáltatás is lesz az add2psu nevű konkurenciához képest. -
mepet
addikt
válasz Petyus1 #13022 üzenetére
A válasz: sehogy, ha jól kötsz össze mindent, nem lehet ilyen problémád.
Ha rámérsz rövidzármérővel a PCI-e földpontjára és a videokari külön táp bemenetén a földre, akkor szakadást mérsz. Tehát: ha elcsúszik a két föld és a sok különböző tápfesz egymástól, az nem probléma, ha nem zárod rövidre sehol a 2 külön táp földjeit és a tápfeszeket sem!
Tehát ha pl. az alaplapot 1 PSU-val táplálod, a vinyókat ilyesmiket egy másikkal, az egyik videokarid egy harmadikkal, a másikat egy negyedikkel, az ELVILEG nem gáz.
-
mepet
addikt
BET/BTC: mocorog...
-
mepet
addikt
Gridseed: 350 USD körül rendelhető.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Gridseedet honnan lehet a legolcsóbban beszerezni EU-n belülről? (+27% már tuti nem fér bele nekem)
-
mepet
addikt
válasz somogyipeti #16814 üzenetére
Én azt hittem már semmit sem moderálnak itt azután, miután az adózatlan jövedelemből vásárolt autókkal/motorokkal/egyebekkel dicsekvés kb. 50 hsz-en keresztül ment. No az szerintem etikátlan volt egy csöppet. Persze lehet, hogy nem ütközött a szabályzatba...
-
mepet
addikt
válasz oleslie #17199 üzenetére
Ezen az eseten kívül teljesen megbízhatónak bizonyult nálam a Poloniex.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
Coins-e szülinapi akció: "As a token of thanks we are offering 0 fee on trading across all coin pairs for one whole week starting today (23rd May)."
-
mepet
addikt
Technikai elemzésem az LTC/EUR kereszthez: (ismétlem euró, nem usd!!!)
Mára megtorpant az egy hónapja zuhanó LTC/EUR. A júl. 16-i csúcstól a tegnapig tartó medve piac fordulni készül, ugyanis D1-es charton a 9-3-3-as stochastic már metszette a 21-3-3-as RSI indikátort.
Fibonacci fan, fibo retracement fentebb látható. (retracement: júl 16 max-tól tegnapig)
Vételi jelzés: 50% fibo szint (5.44 EUR) fölött záró D1-es (de minimum H4-es) gyertya.
Short jelzés: tegnapi minimum alá esés esetén. Ezesetben a tavalyi növekedések alapján meghatározott fibo szintek alapján akár 1.7 EUR is lehet a TP szintünk, ha elég bátrak vagyunk.
[ Szerkesztve ]
-
mepet
addikt
válasz Tocso76 #18853 üzenetére
Én már hallottam róla. Kamu az egész. Azt nem is tudom cryptocoin-e egyáltalán, de nem is lényeges kérdés. A lényege: 100ezret elköltesz ilyen zsetonokra. És utána ilyen akciókban lehet részed: 100ezres nyaralás 80ezer Ft kápé+ 50ezernyi zseton...
Ez már az 54ezer Ft-os bankjegy kaliberű ügy. -
mepet
addikt
válasz Overlocker #18894 üzenetére
Szerintem aki nagyobb timeframe-ben tradel, az már bizony BTC-t is shortol. Szerintem is vége a rallynak. Vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
- Vegyes filamentek PLA/PETG/ASA
- Legion 5 15ARH7 15.6" FHD IPS Ryzen 5 6600H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁR ALATThinkPad Thunderbolt 3 Dock (40AC) úttörő, 13 portos dokkoló megoldás akár ingyenes szállítás
- Dell Precision 5550 - CORE I7-10850H 2.70 GHZ/32GBb/2TB SSD/
- Gigabyte Core i7 Gamer PC: i7-9700 / RTX 3060 Ti / 1Tb SSD / 16Gb Ram
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest