- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- MasterDeeJay: H110-es lapban 10.gen Comet Lake működhet?
- hdanesz: Elektromos autózás - Hyundai Ioniq 28 kWh - 2018
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergő101
csendes tag
Új vagyok még ebben a frissítési szintekben, ti melyiket szoktátok bekapcsolni? Kernelt frissítetek? Egyáltalán van értelme? Többen írtátok, hogy a kernel beállításánál ott van melyik az ajánlott, de nekem nem írja..
-
Gergő101
csendes tag
Még egyszer köszönöm a segítségeteket!
Csak még egy megjegyzés, úgy tűnik az általam linkelt dsnmasq kikapcsolás megoldotta a problémát. -
Gergő101
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a segítséget, végre egy közösség ahol a felhasználóknak is segítenek, nem kell informatikus végzettség.
OpenWRT nekem nincs.
Viszont lehet igazatok lesz és DNS hiba. Rákerestem és ezt találtam: [link]
Csak kéne egy kis segítség még a megoldáshoz. Elég lehet átírni azt az egy sort, ami az utolsó hozzászólásban van? Hálózatokhoz nem igazán értek, most tanulmányozom egy új Nas-sal. -
Gergő101
csendes tag
Router nélkül nem tudom kipróbálni, mert több szinttel lejjebb van, de router frissítés és újra konfigurálás megvolt. Másik net sajna nincs. Wifin és vezetékesen is csinálja, de csak az új Ubuntu variánsok. Lehet valami driver probléma esetleg? Mondjuk fura, mert mindkét gépem csinálja, úgyhogy csak a nettel lehet valami, de ,mi lehet ami csak ezeken sz os-eken hibádzik?
-
Gergő101
csendes tag
Sziasztok!
Másnak is van olyan problémája, hogy Ubuntu 16.04 és LM 18 alatt is szakadozik a net?!
Főként oldalak betöltésénél látom, hogy többször kell frissíteni az oldalt, hogy bejöjjön, illetve a frissítéskezelőt is többször kell frissíteni, míg lejön a csomag. Telefonon, illetve windowson semmi probléma..
Esetleg valami ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged