- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
A Linux Mint bemutatása
Új hozzászólás Aktív témák
-
bringasisti
őstag
válasz
growler #11047 üzenetére
Itt több félre értés van és az hogy östag vagyok bele lett gusztustalanul keverve! 69 éves vagyok és 3 napot foglalkoztam a témával! A lényeg hogy van egy HP nyomtató ami nem " nyomtató" a szó mindennapi fogalom szerint, hanem egy olyan kütyü ami tud nyomtatni, szkennelés megy kép vagy PDF fájlba, és tud könyvet nyomtatni úgy hogy a PDF könyvet beolvassa az oldalakat átrendezni és a lap egyik felére nyomtatja az 1 és 63 oldalt végig az egész könyvet értelem szerűen majd mikor megfordítom a tömb papírt akkor a 3 és 65 oldalt. Középen a lapokat össze kell tűzni és kész a könyv. A gyártó szerint nincs termék támogatás 12.04 után. Ezért felraktam a 3- dik Linux változatként hátha megy letöltöttem a hplip- és a felajánlott összeg illesztő programot és nem megy. Volt javaslat hogy a terminálba írjam be : beírtam semmi. Egy ilyen nyomtató drágám mint a legdrágább Windows. Az hogy nem tudtam néhány dolgot beállítani azért még mind a három változatot tudtam volna remekül használni, mert az AutoCad alkalmazást is meg tudtam tanulni segítség nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topik célja: Segítségnyújtás a Linux Mint-et használó kezdők és haladók valamint a még csak azzal ismerkedők számára.
Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját! -> [link]
- Xbox Series X|S
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen széket vegyek?
- EAFC 25
- AliExpress tapasztalatok
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Hibás! Dísznek, Porfogónak, tesztkártyának vagy böngészni! Asus Rog Strix RX 470 4GB Videokártya.
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest