Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- GoodSpeed: Harcban az adathalászokkal - az AI tud segíteni?
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- droidic: Safe Mode az agyban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Aktív témák
-
Amstelveen
csendes tag
Ha natúr alatt a grafikus felületet, fájlkezelőt és szövegszerkesztőt, valamint a grafikus beállítási lehetőségeket érted, akkor az igencsak alatta marad az GB-nak. Ezt 100-150 MB-ből megúszod.
UHU esetében, az 1.6 GB magában foglal mindent. Szó szerint. Gimp (Photoshop), OpenOffice.org (MS Office), CD-iró és még rengeteg egyéb (web szerver, ftp....) programot többféle változatban.
Ha nem akarsz több programot ugyanarra a feladatra, akkor bőven megáll a telepítés 1 GB alatt, és ezután nem nagyon kell telepítgetned semmit.
Nem tudom mióta használsz linux-ot, de ne ijesztgesd az érdeklődőket http://prohardver.index.hu/pics/smileys/smile.gif
Más:
DivX-hez, vagy BÁRMILYEN videohoz MPlayer
Más:
A disztribek szabadon másolhatók, csak nem kérhetsz pénzt értük (kivéve költségek)
Üdv
Amstelveen -
tildy
nagyúr
Latom qrvara nem vagy tistzaban a dolgokkkal.Mivel a linux GPL-es (general public license), emiatt a suse is az, magyarul csak a konyvert , a 90 napos telefonos supportert, es a cdert kerhetnek penzt.Ha a netrol letoltesz siuset, nem kothetnek beled, pont az elobb leirtak miatt.
-
petakpa1
őstag
A váltást úgy értem, hogy pár év múlva remélem jól fizetett közgazdász leszek, és ciki lenne ha otthon fekete programok futkorásznak a gépen.
Tudom hogy a váltás nem annyit jelentene mintha mondjuk 2000-re updatelnék.
Egyébként arra nem fogok eccer már volt fönn és tok lassan jött be a desktop, ami felbaszta az agyamat UTÁLOK VÁRNI:( -
petakpa1
őstag
Megosztott adsl-el megyek a netre, az én gépembe csak egy hálókártya van valamo realtek csoda, de gondolom azt felismerné?
A konqueror én is láttam a suliba, de volt mozilla is és az jobban tetszett, az free?
Azért érdekelne az egész mert jelenleg win98-am van annak meg megszűnik a támogatása pár év múlva, és át kell állnom majd xp-re. De xp-t már láttam, és egyáltalán nem tetszett meg, mert bonyolultnak tűnt, igaz túl sok figyelemre nem is méltattam. Szóval ha már mindenképp váltanom kell akkor mért ne váltanék linuxra? Ráadásul így még legális szoftvert is használnék.
Hogy is van ez a linux for free dolog???
Aktív témák
- iPhone topik
- Célegyenesben a Yettel TV
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- E-book olvasók
- Zsoca1991102: Kábel kereső / ér pár kereső
- Starlink
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Apple asztali gépek
- Monitor hiba topik
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590
- Xiaomi Redmi 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest