Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - Pajac: A csodálatos mandarin
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - Syl: Just Works! …. Vagy mégsem?
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka

Új hozzászólás Aktív témák
- 

- 

ReJim
őstag
''az ingyenes játék írásával csak az a baj, hogy az emberi szervezet kicsit megsínyli ha évekig nem eszel mert nincs miből...''
 itt gondolom nem arra gondoltál, hogy azért nem tudok enni mert olyan ''munkám'' lenne amiért nem kapnák pénzt.... ?
én valószínű hogy minimum még 4 évig jelenegi sulimban töltöm tanulmányi pályafutásomat, s onantól kezdve még tovább szertnék menni egyetmre, fő sulira.... de ez off
 meg még a jövő... 
szóval mint ascii (
 ) is mondta, ez mellék ''állás'' lenne.. szabad időben.... - 

escie
őstag
és akkor az az 1000 ember, aki mondjuk a kernelt hekkeli, az nem eszik? dehogynem, csak ez olyan mellékállás. az opensource fejlesztés tud így működni.
ajánlom figyelmedbe a Katedrális és a bazár című művet. ennek a könyvnek a hatására nyílt meg a Netscape böngésző, és lett mozilla.org. tényleg ajánlom ezt a könyvet, nagyon tanulságos...
de ezzel már messzire kanyarodtam.
igenis lehet kircsi játékot fejleszteni ingyenesen, lásd racer.
ennél jobb autó_szimulátorral_ nem találkoztam. igaz ez zárt, de linux/mac/win-re elérhető... - 

ReJim
őstag
hát franc tudja... ez integrált bizé... de semmit sem tudtam meg róla..
 winbe dxdiag aszondja hogy 6,5megás, aida mondta rá egyszer hogy 32megás.. de egyszer.. mostanában nem... szóval csak feltételezem 
jah, és p3as... szóval nem ám valami mostanira.. teccik érteni...
[Szerkesztve] - 

escie
őstag

Új hozzászólás Aktív témák
- Assassins Creed Shadows, Civilization VII, Battlefield 6 és Dying Light: The Beast, az utolsók!
 - Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
 - Witcher 1 Collector's Edition
 - Star Wars The Old Republic Collector's Edition
 - Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office

- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
 - HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3273, 100% Akkumulátor
 - Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
 - ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

itt gondolom nem arra gondoltál, hogy azért nem tudok enni mert olyan ''munkám'' lenne amiért nem kapnák pénzt.... ?
 meg még a jövő...