Új hozzászólás Aktív témák
-
Csabahun
senior tag
válasz szaszapi #1075 üzenetére
Nekem az LG jobban tetszik kinézetre, sokkal szebb mint a Dell.
De láttam az összehasonlitó terszteket a TN és az IPS között hát sokkal jobb az IPS.
Játéknál ha már olyan képem lesz mint a mostani Samsung 931C-vel az már jó,ennél is van némi utánhúzás.
Az a 2ms-os RTA mód nálam katasztrófa mivel akkor meg a szinek vibrálnak amikor mozgok,ezt minden alkalommal ki kell kapcsolnom ami némileg idegesitő.
Nem akartam monitort venni de kezd behalni a mostani,úgyhogy sajnos muszáj lesz. -
Dyingsoul
veterán
válasz szaszapi #926 üzenetére
Köszi de bios frissitéssel inkább nem szórakoznék. Egyszerre cseréltem VGA-t meg monitort szal nem tudom, de inkább a monitorra gyanakszom.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
zümzümm
senior tag
válasz szaszapi #917 üzenetére
Hali!
Nekem nem jó a full hd. A videókarim simán megbírkózna még egy évig sztem a hd felbontással, de aztán lejjebb kéne vennem hogy normálisan fussanak a játékok rajta. Ezért kizárólag 1680x1050 felbontású monitort keresek.
A gyártói oldalon a w86l-pf g2g válaszideje 2 ms, ezért az egyik kiszemeltem
Új hozzászólás Aktív témák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Külpolitika
- Honda topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Robotporszívók
- 300 százalékkal emelné meg az árait az Arm
- Kiderült, hogy miért nem viszik az NVIDIA új AI-chipjeit
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- További aktív témák...
- LG (32QP880N) 32" QUAD HD WIDE GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- LG (35WN75C-B.AEU) 35" QHD GAMER MONIOR ! AKCIÓ
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241Pbmidpx 24 FHD 144HZ 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG Swift PG42UQ , 41,5", OLED, 3840x2160, 0,1ms GTG, USB3.2HUb,24 hó gyári gari,OLEDCare
- SAMSUNG LH55WMHPTWC Flip Pro digital monitor + WM55R Flip stand állvány