- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
badbrother #44 üzenetére
Hát igen, ebben van valami, akkor mégis kinnalszik nagymama a kocsiban éjjelente...
-
L3zl13
nagyúr
válasz
badbrother #44 üzenetére
Ha tudja, hogy filmezik. Tudod mennyire hülyék tudnak néha lenni a bűnözők? Főleg az ilyen kisstílűek...
Pont láttam egy biztonsági kamerás felvételt egy benzinlopós esetről egy ilyen ''Világ leghülyébb bűnözői'' műsorban...
Az idióta kölyköknek az a ''remek'' ötletük támadt, hogy sötét révén egy öngyújtó lángjánál nézik meg, hogy tele van-e már a gyűjtő edény... -
badbrother
aktív tag
A kamera csak akkor megoldás, ha TE felismered rajta az elkövetööt, és hajlandó vagy magad ''igazságot'' szolgáltatni magadnak. Ami ugye büüncselekmény.
De erre igen kicsi az esély, ki az a hülye aki a saját háza elöötti parkolóban csinálja a benzinlopást. Amúgy éjszaka elég egy baseballsapka, vagy egy kapucni és semmit nem lehet látni az elkövetöö arcából. Ilyenkor aztán lehet szaladni a rendöörségre, tényleg nem tudnak tenni semmit, még ha akarnak se.
Igaz te sem tudsz tenni semmit.
A kamera SZVSZ nem jó megoldás, csak ha valami módon azonnal jelez is, és el tudod kapni az elkövetööket. -
L3zl13
nagyúr
Közterületen biztos, hogy tilos a felvétel készítése?
Vagy akár magánterületen biztos, hogy mindenféle megfigyelés tilos?
Tudom munkahelyen vannak mindenféle előírások erre vonatkozólag, de nem lepődnék meg, ha lenne rá jogszerű keret.
Pl saját házamat bekamerázhatom, és nem kell a betörönek hozzájárulnia, hogy felhasználhassam ellene bizonyítékként.
Boltokban is lehet biztonsági kamerát használni stb. Kapubejárók rendszeresen be vannak kamerázva. Parkolók szintén.
Szóval nem állítanám, hogy nincs rá mód. Persze érdemes utánnanézni. -
szegedi
tag
Köszönöm mindenkinek a hozzászolását
Ma este átnézem a kocsit.Hátha találok vmi nyomot. -
L3zl13
nagyúr
válasz
BobChemistry #32 üzenetére
Ez némileg erős volt szerintem.
-
L3zl13
nagyúr
Én pont arra gondoltam, hogy a topicnyitó helyében felszerelnék egy kamerát, és figyelném a kocsit. Ha tényleg rendszeresen lopják, akkor a felvétellel (persze ha látszik rajta valami) már csak kell hogy lépjen valamit a rendőrség.
Vagy ha környékbeli suhanc, akkor talán felismeri, és magánúton lerendezi. (Személyesen, vagy a szülők bevonásával...) -
BobChemistry
őstag
ki kell nyírni mindet
mármint aki üzemanyagot lop
[Szerkesztve] -
Nem Urban legend...
Nekünk ano volt egy VolksWagen golf-unk.... Annak szerencsére elhasznnálódott a motorja... De 250.000HUF volt!Aztán rá 1/2 évre egy bontóba adtuk el 80e-ért!!!!
Nem is kellett volna az a motorcsere, olcsóbban kijövünk.... Aztán meg itt a Peugeot 306-os, amiról ''az elejét'' vitték le!
Hát az se volt semmi....Etgyszer egy bokorból kéne megfigyelni, ki atz, aki ezeket csinálja, jól elkapni... és akkor.... hűha.
-
misu
senior tag
-
RIV
tag
Öcsém kocsijából próbálják meg leszívni az üzemanyagot! Szinte mindíg világít a visszajelző. Mikor porzik már a tank, akkor rak bele 2000 ft-ért. Eddig nem értettem miért csinálja így. A kis aljas!
-
misu
senior tag
Hy!
Régen kulcstartónak lopták, most nem tudom minek..
nekem is letépték pár éve...szerintem csak booleebol...
Na, azzal én is elbeszélgettem volna...én és a kerékkulcsom...
Ez a cukrotabenzinbe meg nagyon gonosz dolog....
Pláne injektornál...
Szép napot, olcsó és sok benzint mindenkinek...
Bye! -
aDM|RaL^
őstag
az olcsó benzin újabb átka?
-
bobsys
veterán
úgy néz ki nekem szimplán átütötték a tank alját, vagy valami hasonló, mert úgy folyt ki a tíz liter amit beletankoltam mint víz a csapból
a bosszantó, hogy ma vittem volna kereskedésbe eladni, kinnt van rajta az eladó tábal
miért gondolta valaki hogy egy eladó autót teletankolok? -
pweisz
senior tag
válasz
God Vazzeg #6 üzenetére
Nekünk kinált az udvarunkon, azt letörték a tanksapkát, persze nem tudták leszivni, csak kárt okoztak.
-
L3zl13
nagyúr
Húú, ilyenkor de örülök, hogy kertes házban lakom garázzsal...
Részvétem az érintetteknek.
-
misu
senior tag
Hy!
Belegondoltam, hogy a ''hüjegyerek'' felnyomta a dízel kisbusz tankját és belevágja a robogójába, utána meg tolja a szaxervízbe...
Ehheheheheheee...
Egyébként részvétem....nekem a Wartburgomat csapolgatták, de vettem rá egy kulcsos tanksapit és azóta megállt a fogyás...
Remélem ezt az elvágom-kicsavarom-kilukasztom dolgot nem igazán ismerik mifelénk(Miskolc)...
Igaz mostmár garázsban állok, de néha éjszakázik lakótelepen is!
Esetleg vigyétek el szervízbe, lehet, hogy valami műszaki (esetleg az adagoló) hiba....
Bye! -
kymco
veterán
Nálunk a parkolóban az lett a divat, hogy fiatal suhancok (rendőri meghatározás) elvágják a benzintankot és a beöntőnyílást összekötő gumicsövet. Leszívnak 5-6000 Ft értékű benzint 5-6 autóból, és okoznak 10-15000 Ft értékű kárt autónként (javítási költség). Nem beszélve arról a kárról pld. hogy egy mindenórás kismama kocsiját is hazavágták.... A rendőrök széttárják a kezüket: nyáron ez így szokott lenni, kell a benzin a kismotrokba
-
God Vazzeg
veterán
Csakhogy ezeknél nem leszívják, hanem leengedik.
Mint minden újabb kocsinál
Kedves topicnyitó feküdjön alá a vasnak, oszt nézze meg hogy a bilincsen látható-e használat nyoma, tehát tiszta-e, illetve karcos-e. Tanknál közvetlen és a motortér iránt nézze vegig az üzemanyagcsövet -
szegedi
tag
Kevesen vagyunk így hajnalba...
[Szerkesztve] -
szegedi
tag
Utóbbi napokban azt vette észre apám hogy mindig kevesebb van a tankban.
Lehetséges ez?
2002-es Toyot Hiace-unk van.Azt hittem az új kocsikból már nem lehet leszívni a benzint.Lehet hogy rosszul tudom?
Segítséget előre is köszi mindenkinek
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁPRILIS MADNESS -30%
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG B450-F R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB CM MasterBox NR600 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest