Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dugo_
veterán
Ilyen akkor szokott történni, ha összekutyulod a lemezeket telepítés során és a windows bootmanager más fizikai lemezre kerül, mint maga a C partíció.
Meg kell keresni a régi HDD-n a 100MB-os FAT32 EFI partíciót és a C:\ elé átklónozni az SSD-re.
Ha nem megy, akkor a legtisztább egy újratelepítés lenne lehúzott HDD-kkel, aztán ha kész a rendszer berakhatod az új 2TB-osat.
https://www.easyuefi.com/faq/en-US/Move-EFI-System-Partition.html
-
bzs73
őstag
Most az új biossal annyira javult a dolog, hogy ha csak be van dugva a hdmi kábel de nem megy kép a tv-re,külső monitorra,akkor az intel megy, mert eddig ha csak a kábel be volt dugva, onnantól csak az nvidia ment, de ha képernyőt váltassz, akkor továbbra is csak az nvidia megy. Legalább is én nem tudtam megoldani, valszínű a hdmi kimenetre csak az nvidia van rákötve, vagy nem tudom. Ez idegesít engem is, mert ha csak filmezek a tv-n, vagy teljesen mindegy mit csinálok játékon kívül, elég lenne az intel hd. Nem tudom többi notin, hogy van ez, nekem ez az első notim, amin 2 vga van, így nincs benne tapasztalatom.
If a second or you are the first to lose.
-
félisten
-
turho
addikt
Ez a gondom még nem szűnt meg, és nagyon unom már 🙁 tegnap kipróbáltam a Bulletstorm játékot, és ismétnem a tv-n szólt. Aztán néma maradt, letoltam egy pályaszakaszt. Majd az átvezető animnál meg brordított a tv-n a hang .... Hogy utána a következő pályàn újra néma maradjon.
De hálistrnnek, az The Evil Within is a laptopon szólt....
Másnál mindig normálisan szól a HDMI-n a hang, csak én vagyok ilyen balfasz?
(Lenovo Y520 ...)Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Politika
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- MacBook Pro 16 inch M1 Max 10c/32c 64gb RAM 1TB
- T14s Gen4 27% 14" FHD+ IPS Ryzen 7 PRO 7840U 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- ZBook Studio G3 27% 15.6" FHD IPS i7-6820HQ M1000M 16GB 512GB ujjlolv gar
- Asus 19V 1.75A (33W) 4.0x1.35mm gyári új töltő
- VADIÚJ BONTATLAN, AKTIVÁLATLAN Midnight blue MacBook Air M3 8GB 256GB Magyar bill, GAR!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest