Hirdetés
- Hiányzik a gamer érzés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- LDNIO A6140C 140W GaN Super Fast Desktop Charger
- Szólánc.
- Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- E91 blog 2. rész
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bozso68
őstag
válasz brumi1024 #2578 üzenetére
Én csak a gyártói specifikáció alapján hoztam lehetőségként, hogy SLI, mivel a VGA RAM-nál 2GB/4GB-ot ír. Viszont a 650M csak max 2GB-os lehet, hogy kerülhet oda a 4GB a gyártó, és a kereskedő honlapján?
Magát a gépet nem ismerem, meghajlok minden hozzáértő véleménye előtt.[ Szerkesztve ]
-
Bozso68
őstag
válasz brumi1024 #2634 üzenetére
Ha jól emlékszem, multi-król volt szó korábban, és ott taglalta valaki az I5-I7 különbséget.
Abból indulok ki, ha az I5- 650SLI-nél ez előfordul, akkor I5 750SLI-nél pláne. Főleg a jövőben.
Aztán le se tagadhatom, hogy I7 párti vagyok . Nem csak játékra használom, öröm látni a videokonvertálás sebességét avi-ra DVD-ről.(#2633) [-HERO-]: Szerintem meg kell próbálni, főleg, ha I7 lett volna az eredeti elképzelés. Az átfutási időt, ár/érték arányt lehet, hogy megéri, ha hosszú távon gondolkodsz. Utána kell nézni, mennyire 30 nap az a 30 nap.
-
Danex
addikt
válasz brumi1024 #2634 üzenetére
Szerintem mindenki örülne még a mókolt Optimusnak is , ezt a gépet úgy is hálózatról használják, ha meg akksiról akkor egy 20sec-es újraindítást megérne
i5 CPU limit:
jelen van a Crysis3-nál (nagyon szép a fű elhiszem, főleg, hogy a CPU számolja ), de VGA tuning mellett is a GPU 90% körül jár.
BF3 multiDe mind a Grid3, mint a Metrónál 35%-os GPU tuning mellett is GPU limit van FullHD-n
-
teguran
tag
válasz brumi1024 #2648 üzenetére
nem gondoltam volna, köszi, hogy segítetek! akkor érdemes az sli-et venni. később meg majd egy ssd-vel bővíteni, ha lesz annyi feleslegem. és a 2 videókártyát jól tudja hűteni? így még rövidebb az akku idő, vagy ki be lehet kapcsolni? vagy érzékeli a rendszer, ha szükség van rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Befutott az Android 16 fejlesztői előzetese
- Politika
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Külpolitika
- További aktív témák...
- Macbook Pro 2020 13" megkímélt 12 hónap szavatosság
- 90 - Lenovo Legion Pro 5 (16IRX9) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4070
- Legjobb ár !! 2023 MacBook Pro 14" M3 Pro / 12C CPU / 18C GPU / 18GB RAM / 1TB SSD / Bontatlan
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest