Hirdetés
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Szólánc.
- Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Henk
veterán
800-on van hangja a Noctua-nak?Amúgy szerintem azokat nem érdemes lecserélni.Szabályozd le akkor hangtalan aztán meglátod mennyire melegszik.Ha jönnek a melegek akkor mehet 800-on.
Én is sokat variáltam milyet vegyek,a végén 800-as s-flex lett.Annak is van hangja,de nem akarom lejjebb venni mert akkor meg a légszállítása is lecsökken. -
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
Nos, szépen elfért a takaró műanyagok mögé a cucc...sztem nálad is el fog. Mondjuk Én amennyire lehetett hátra építettem be. Elvileg ez nálad is adott...
Hűtés:
4pines Molex csatis venti van rajta két érrel. 12V-os bekötésből gyorsan csináltam is 5V-ost így elég halk lett a venti. Jelenleg úgy néz ki a dolog, hogy ez az egy 12es hűvösebben tartja a HDDim, mint a 2db 9es.Hang:
Csavarozni semmiképp nem csavarozd a HDD-ket...nekem elkezdett rezonálni az egész...hiába a gyári gumibakok. Fogtam és nemes egyszerűséggel gumi alátétre ültettem rá a vinyákat...így egész jó.Egyébként lehet az lesz hogy berágok és száműzöm a HDDim a házból...1méteres sata kábelem van, tápkábel meg nem nagy cucc csinálni hozzá... esata kivezetésem meg úgyis van...lehet ez lesz a következő projektem...
Gorneck#1239
-
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG STRIX 1000W Gold Aura Edition RGB LED Moduláris Tápegység 12VHPWR PCIE 5 ATX 3
- Lian Li GALAHAD II 360 Trinity Performance Radiátor - INGYEN POSTA!
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Moduláris Tápegység
- CoolerMaster MWE650 tápegység - NAGYON JÓ ÁLLAPOTBAN
- TÁPEGYSÉG felvásárlás 80+ Bronz minősítéstől!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest