Hirdetés
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nintendo 3DS töltő "gány"
- Internetes kommentelés = Időpocsékolás (kommentelhető)
- Mit szóltok a „hallgatózó” telefonokhoz?
- Egy fél GPU passthrough KVM-en
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Athlon64 3800+ Am2-esre melyik lenne a jobb?? Artic Cooling Freezer 64Pro vagy a Cooler Master Hyper TX?? A cooler master 400Ft-al drágább
[Szerkesztve] -
Devdi
aktív tag
Okés köszike a gyors választ
-
Devdi
aktív tag
Nekem is E8400-ra kellene hűtő. Eléggé megszeretném majd húzni szóval kellene rá valami jó A TX2 akkor nem lesz rá megfelelő? :S
-
Devdi
aktív tag
Most tervezek egy új gép vásárlását, és nem tudom hogy milyen házat vegyek hozzá. A CM 331-esen gondolkoztam mivel elég olcsó, nem lényeg hogy szép is legyen csak azt nem tudom hogy ezt mennyire lehet jól hűte. Azt szokták írni hogy elől befele hátul kifele... és ennek csak oldalt és hátul van ha jól láttam. Jah és milyen ventilátort érdemes venni??
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Nem találtam topikot, hogy hova kellene írni ezt
Szóval a THERMALTAKE CL-O0027D hűtőpaszta mennyire jó? (ipon) -
Devdi
aktív tag
Venni fogok egy CM690-es házat. Ebbe jók azok a ventik amik benne vannak alapból vagy cseréljem majd ki őket? Esetleg kellene bele több venti? Fontos a jó hűtés de azért ne legyen túl nagy hangja se
-
Devdi
aktív tag
És egy másik kérdés. CM 212-est vagy Xigmatek S1283-ast vegyek? E8400-as hoz lenne kb olyan 3,6-4GHzig húznám 24/7en
-
Devdi
aktív tag
Sziasztok van egy kis problémám. Vettem egy Arctic cooling 12 PWM-es ventilátort. Bedugtam a 3 pines csatiba de semmi meg se mozdul, ugyan ez a 4 pinesnél is...
Ami a házhoz vannak eredetileg ventik azok mennek ugyan azoknál.
Alaplapom: Gigabyte P45 DS3
M lehet a baj vele? Esetleg nem jó a venti? vagy valamit a biosban kell állítani?? ha igen mit? -
Devdi
aktív tag
Nah már rájöttem hogy nincsen vele semmi baj csak nem tudom vezérelni normálisan. Feltettem a Speed Fan nevű progit ezzel már megy maxon meg annyin amennyire beállítom, de az a baj, hogy ezt minden windows indításnál be kell kapcsolni. Van erre valami megoldás hogy ne keljen?
Ha tud valaki valamit pls szóljatok -
Devdi
aktív tag
Sziasztok. Egy hyper212-es procihűtőre milyen ventit tanácsoltok?? Mert ennek elég nagy hangja van
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest