- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
A ledek energiahatékonyságuk és a tömeggyártás miatti egyre alacsonyabb árukkal mind népszerűbb fényforrások. A legelterjedtebb foglalatok (pl E14, E27) mellett a sokat használt foglalatokon (pl GU 10, GU 4, MR 16) át ma már a ritkán használt, speciális foglalatok (pl R7s) számára is van ledes alternatíva. A ledes fényforrások a fogyasztók megszokásainak megfelelően formájukat tekintve is igazodnak a korábbi technológiákon alapuló fényforrásokhoz, így találunk kompatibilis ledes alternatívákat pl halogén izzóink helyére is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
válasz
Skynet258 #13630 üzenetére
Na túl vagyok a projekten, cirka 45k volt a 20 LED izzó és a két fényerőszabályzó. Minden simán ment, tök jó fényük van ezeknek - hidegebb mint a halogén volt, de kellemesebb a szemnek, pont ilyet kerestem.
Elégedett vagyok, jöhet a villanyszámla csökkenés (az anrodiszlec kalkulátora szerint 1 év alatt behozza az árát a teljes pakk, ami nem rossz).Köszi minden kinek aki segített, következik majd a konyha, de ott tutira van transzformátor, csak majd meg kell néznem azt kell-e cserélni vagy mi a pálya.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Az Inesa, Sylvania nem rossz. Ha a szakértő ezt ajánlja, nézd meg, hol kapod meg olcsóbban.
350 lument ír, 20 darabra ez 7.000 lumen, bőségesen elég egy nappaliba, főleg, ha így szét van szórva.Ugyanott van 20-315 W-os dimmelő kapcsoló.
Remélem, a 2 db nem ugyanazt az áramkört kapcsolja a szoba két végéből.DeFranco: Egyrészt a kapcsoló minimum 60 W-ot ad, a 10 db 7 W-os izzót 60-70 W közt tudja szabályozni a kívánt pl 10-70 W helyett. Annyira nem muzsikál jól...
Másrészt az elrendezés alapján a 11. izzó lemaradhatott a kép jobb felső sarkából és van ott még abban a barna dekorelemben is 5 db izzó. Valamint itt leírásra került, hogy 20 db izzót szeretne.
Részletkérdés, pjen fórumtársnak van igaza, próbálja ki a jelenlegi kapcsolóval, hátha megfelelően fog működni. hova tovább, ha néhány halogént megtart, azzal feljebb, de még a villanyszámlán elfogadható mértékűre növelheti a fogyasztást. -
Skynet258
veterán
válasz
Na közben szétkaptam a kapcsolót is, hát ez tuti nem lesz jó... Prodax PEK 6, 60-600 wattig. Batár állat kapcsoló - de jó drága legalább, és van belőle kettő, eladhatók ezek valami aprópénzért?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
HÁZIREND, kérem megszívlelni.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- HP Victus 16-s0002nh - 16.1" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 32GB - 1TB - RTX 4050 - 1,5év gari
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ Sapphire / Gigabyte RX 7700 XT / RX 7800XT 16GB / 7900XTX 24GB videokártyák 3 év 27%
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest