Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
Új hozzászólás Aktív témák
-
torogyuri
aktív tag
na, megvettem ezt a PVR-2000-et, és már az összedugásnál probléma volt a távirányító jelvevőjével.
Ahogy összedugtam nem akart megállni a csatlakozójában, ha kicsit megmozdítottam szabályosan kipattant belőle. Mondom nembaj majd valahogy rögzítem ha jó lesz így.De próbáltam és hiába nyomkodom a távirányítót semmire se reagál. Wizard fut, azon belül is bekapcsolva a távirányítónál minden. Elemeket is néztem és a távirányító elején lévő ledet is látom hogy villog ha nyomogatom. Windows Vistán és 7-en próbáltam de egyiken se semmi.
"daa-raa": Hogy érted azt, hogy kipattan?"
úgy hogy nem marad meg a helyén, kiesik ha egy picit is megmozdul. Mintha nem is a saját csatlakozója lenne de mivel a papír szerint is ott a helye ezért biztos hogy az.
próbáltam a mobil kamerás dolgot is és a távirányító rendben volt...
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
fehér a távirányító amúgy a villogás csak nagyon halványan épphogy látható (infra), a lemezekhez meg nem ér hozzá mivel kb pont a közepén van, és újonnan vettem úgyhogy nemtom hogyan fordulhat ez így elő...
ja, és próbáltam teló kamerával is és ott lehetett látni hogy bocsátja ki magából a jeleket
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
válasz #65675776 #4649 üzenetére
hát na, kipróbáltam egy sima egyszerű fülhallgatóval és tökéletesen passzolt bele, úgyhogy szerintem ezzel van a bibi, csak nem tudom hogy ilyen hogyan fordulhat elő:
a bal oldali a távirányítóhoz tartozó kábel a jobb pedig a fülhallgatóé.
Ja, és azt nem tudom még hogy vajon elég-e csak szimplán erre a nagyobbra kicserélni a csatlakozót
-
torogyuri
aktív tag
hát igen, csak netről rendeltem bp.i boltból én meg itt vagyok tőle 200 km-re úgyhogy ha elvileg annyi elég hogy levágom a végét és egy fülhallgatónak a csatlakozójára cserélem akkor inkább az utóbbi mellett szavaznék.
-
torogyuri
aktív tag
válasz #65675776 #4656 üzenetére
a kedves hozzászólásodra reagálva: a környezetemben nem épp rózsás a helyzet a számtech üzletek terén ami éppen drága nekik raktáron alig van cuccuk és mire hoznak legalább 1 hét a másik helyen pedig drága és lehet várni ugyanennyit. Én pedig beleuntam és azóta netről rendelek
-
torogyuri
aktív tag
valakinek sikerült megoldani Windows7-nél hogy a winfastnál legyen hang?
-
torogyuri
aktív tag
ti hogyan használjátok a hangerő szabályozást leadtek távirányítóval windows media centerben?
-
torogyuri
aktív tag
nekem most olyan problémám van hogy a teletext ablakát nem tudom a távirányítóval előhozni de viszont ha billentyűzettel vagy egérrel előhozom akkor abban már tudok lépkedni és a műsorfüzetnél ugyanez. (Winfast PVR 2.0.3.24, fehér távirányító) Ja, és egy-két gomb még használata meg nem azt eredményezi mint ami rá vagy a használati útmutatójába van írva. Lehet ezeken valahol állítani?
-
torogyuri
aktív tag
nem lehet hogy ez a távirányító inkább a régebbi winfast verziókkal teljesen kompatibilis és hogy a programon csiszoltak ezt+azt folyamatosan de a távirányító maradt a régi?
Meg akkor még egy olyan kérdésem lenne hogy media centernél is ugye pont a gomb kiosztás miatt nem tudok hangerőt változtatni mivel a jobbra és balra nyíl itt teljesen más funkció. És itt sem lehet valahol a kiosztást megváltoztatni?
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
melyik típust ajánlanátok amelyik hardveres tömörítésű és kezeli a 64 bites Windows 7?
-
torogyuri
aktív tag
az én problémám a következő:
Windows Media Centernél él tv műsornál mintha két hangsáv lenne. Viszont nem szinkronban mert az egyik előbb jön valamennyivel halkabban mint az utána következő "elsődleges hang". És ha rányomok a pause gombra a kép megáll az egyik hangsáv is de a másik ugyanúgy megy tovább.
Hogyan tudnám ezt a jelenséget megszüntetni?
PVR 2100-as TV kártyám van és 64 bit-es Windows 7 alatt fut az egész.
Amúgy ha PVR2-őt használnám szívesebben ha a PVR2000-ről 2100-ra és a 32-ről 64bit-re váltva ugyanúgy behozná a TV2-őt. De valamiért nem tetszik neki ez a csatorna akármit csinálok
[ Szerkesztve ]
-
torogyuri
aktív tag
nekem olyan problémám van hogy hiába nyomkodom az "A" billentyűt a legújabb PVR-ben nem vált BG/DK között. Mi lehet az oka?
-
torogyuri
aktív tag
720X576 a legnagyobb felbontás amiben fel lehet venni a PVR 2-ben?
-
torogyuri
aktív tag
nem teljesen értem ezt az új sugárzást (4:3-->16:9)... Szélesvásznú a monitorom erre plusz bejött most még egy vastag fekete csík a szélekre. állítanom kell valamit vagy ez a "normális"
-
torogyuri
aktív tag
nekem olyan problémám lenne hogy gyakorlatilag a semmitől (semmi hardveres vagy szoftveres változás nem történt) megbolondult a pvr-2. Elindítom a winfast wizardból kép beugrik és le is fagy, a hang közben megy rendesen, csatornaváltásnál hang vált, a kép meg se mozdul. Próbáltam frissíteni újratelepíteni az elején jó volt aztán megint ugyanaz a hiba. PVR-2100 Windows 7 Valakinek ötlete esetleg....?
-
torogyuri
aktív tag
PVR2100-hoz létezik windows 8-as driver?
-
torogyuri
aktív tag
csak nekem kicsit trükköznöm kellett vele.
már csak egy problémám van ettől teljesen függetlenül. valahogy az xmltv nem veszi a port.hu-ról az adatokat...pedig semmit nem változtattam
-
torogyuri
aktív tag
Létezik valami stabil epg megoldás pvr2-höz? a port.hu-s lassan többet elérhetetlen mint használható
Új hozzászólás Aktív témák
-
garga01
őstag
(rögzített hozzászólás)
Sziasztok!
Megosztom a driver pakk -hoz a linket ismét, nagyon sokszor kapok még mindig mailt, hogy a régi driveos linken hozzáférést kér valaki. Fent van nyilvánosan, de sajnos valamiért a régi hsz-t találják meg sokan (gondolom Google oda visz).
Tehát mindenféle Leadtek Winfast Tv kártya drivere, PVR2 telepítő, stb. letöltése ITT
Van egy BTFLASH.ZIP, azt csak az használja, aki tudja mire való, valamilyen chip ID-t lehet helyreállítani vele, korábban volt szó itt a topikban róla.
Segíteni sem privátban, sem mailben sem tudok a kártyákkal/driverekkel kapcsolatban, már régen eladtam őket.Nincs support privátban! Írj a megfelelő topikba!
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Assetto Corsa Competizione
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Xbox Series X|S
- Házimozi belépő szinten
- Metal topik
- További aktív témák...
- GAMER PC: i5-12400F/14600KF - Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- LG 82 cm IPS HD LED TV kihajtható illetve fel-le dönthető Fali tartóval
- Simtrecs pedál GT eladó 360ezer ft
- Igazi különlegesség! Cooler Master Mastercase SL600M
- Leárazva Dell Latitude 7420 -50% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i5-1145G7 16/512 FHD IRIS Xe
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest