Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Géjza

őstag

válasz Lac-coo #3040 üzenetére

Szerintem túl sok autót indítanak multiclass versenyeken. Pl. most spa 1 stint futamon (40 perces futam) 1 szerverre betesz 30 hypert meg 30 gt3-ast. 60 autót. GT3-as mezőny általában a skillesebb (hyperek nagy részének 40 feletti rajtszáma van) és hiába split 1-ben indulsz, egyszerűen ennyi ember nem bír tisztán, körültekintően versenyezni és pláne probléma nélkül elfordulni spa t1-ben, nameg órúzsban. Első fél kör az konkrétan túlélőverseny. Hiába indulok gt3 élmezőnyből, általában a hátsóbb hyperek óriási balhékat csinálnak az első kanyarokban.

Ha túléled az első kört, akkor már csak a lekörözésekkor kell izgulni, mikor jönnek az 50-es rajtszámokkal a hyperek. Kivételektől eltekintve (akiknek tisztelet) olyan eszement módon előznek lehetetlen helyeken, hogy kész. Hiába se előtte, se mögötte messze nincs másik hyper ellenfél, ő sosem bírja kivárni az egyenest, konkrétan divebombolnak sorozatban. Iszonyat defenzíven kell vezetni, ha a közeledbe érnek, amivel rengeteg időt lehet bukni. De még mindig jobb, mint dnf-ezni. Versenyeken 3-5 pozit biztos nyerek azzal, hogy lekörözésekkor defenzívebb vagyok, azt a 3-5 pozit a killekkel nyerem (akiket kiütnek a skilles hyperdriverek).

Új hozzászólás Aktív témák