Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
hezso
aktív tag
-
Loha
veterán
Engem érdekelne megvételre is, normális áron...
-
hezso
aktív tag
válasz
kamikaze boci
üzenetére
Ez egy IDE+táp átalakító, amivel a laptop vinyót hagyományos alaplaphoz lehet illeszteni?
igen
Ez egy oylan cucc amin az egyik felén bemegy villany+ATA33 és a másik felén kijön olyan foglalat, ami rámegy a laptop vinyóra. Namost ami nekem lenne(ha meglelném) az egy ősrégi 40MB-os HDDhez volt használva. Az új notebook CD-ROMoknak már más a csatija.
Külömben ez egy nagyon egyszerű dolog, semmi alkatrész nincs rajta, csak az ide drótok+villany van variálva úgy, ahogy aztán belemegy a vinyóba.
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
hezso
aktív tag
Én helyileg messze, felvidék.
Azért gondolom, hogy posta. Holnap elutazom, úgyhogy ha ma küldesz mailban egy címet, 90% -hogy el tudom küldeni még ma. Ha ma nem, akkor leghamarabb 29.-én. De előtte még meg kell keresnem. Most nincs időm, azért írtam hogy 1óra-múlva. Szóval 1óra múlva jelentkezem. :) -
kbalage2
aktív tag
Sziasztok!
Az a szitu, hogy van nálam egy régi Portocom laptop, aminek elfüstölt a tápja, és a fene se tudja hogy működik-e egyáltalán. Szervíz nem tudom hogy mennyibe kerülne most hogy már Portocom sincs, gondoltam hogy megpróbálom leszedni az adatokat mielőtt bárhova elviszem. Néztem árlistákat, lehet kapni ilyen átalakítót 2500 ftért, de egy órás próbálkozásra nem nagyon éri meg. Szal ha valakinek van ilyen és lenne olyan jó hogy kölcsönadja nekem, vagy akár elvinném hozzá a vinyót + 1 üreset amire át lehetne rámolni az adatokat azt nagyon megköszönném.
thnx
Balage
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Mesterséges intelligencia topik
- Hardverfogócska a kertben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- World of Warships
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- MacBook Pro 14" M3 Pro /11C/14C/18GB/1024GB/ 100% Akku / 2027.12-ig garancia
- Macbook Pro 14" M1 Pro - 2022 gyártás, 10 GPU, 14 CPU, 32 GB / 1 TERA - garancia (102)
- Asus 15.6,core i3 5005(4x2,0Ghz)IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,,Win.11,Jó akku
- MacBook Pro 15 A1707 (2017) asztroszürke és Apple Magic Mouse A1296 Olvasd el figyelmesen kérlek
- ÚJ - MACBOOK PRO 16" M5 MAX 18C CPU / 32C GPU / 36 GB RAM / 2TB + 3 ÉV APPLE Care PLUS + ÁFÁ-s
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- 27% - Corsair Elgato Stream Deck Mini
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128 GB Black 100% Akku 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP omen 17-w131ng bontva
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest