- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rivaul
addikt
válasz
tboy93 #29577 üzenetére
Engem is aggaszt a dolog de nem tudok egyszerűen vele mit kezdeni. Ahogy hullik a két hatalmas fáról, ő eszi. Pedig szedjük amit tudunk, az egyik fának a felét ami amúgy sem volt túl ideális árnyék adó azt levágattam, így kevesebb a termés 25%-al de a kertet csak nem irthatom ki. Tiltani tudom de éjjel végig kajál, vagy ha bent vagyunk, ill nem nézek oda. Nagyrészt egyben jön ki belőle és iszonyatos mennyiségeket tojik...
philoxeniaEgy postás van, az is az első nap könyékig a kerítés ezen oldalán dögönyözte, pedig előtte tettem aki a "kutya harap" táblát. Nem nagyon hatotta meg. Úgy hogy ha farmintát kéne ennie, éhen halna
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Házimozi belépő szinten
- Konzol Screenshot
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
- ÚJ Lenovo Yoga 7 2-in-1 - 14"WUXGA - Ryzen 7 8840HS - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max