- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Az én válaszom a 2010-es választásokra!!
- Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
KureszSör
újonc
Csatlakozom az előttem szólókhoz. A 20X butaság, csak arra jó hogy bemutassák erre is képes, de élvezhetetlen lesz vele minden.
2X javasolt ha 30-50FPS között fut a game, 3X ha 50FPS fölött.
Háromszoros framegen fölött már "szőrösödnek" a tartalmak mozgáskor, ami zavaró lehet.
Persze ne feledkezzünk el megfelelő monitorról is gondoskodni, illetve a framegen úgy tudom cpu-t terheli jobban, szóval ha amúgy is extra magas már a CPU kihasználtság játék közben, akkor nem sokat fog tudni hozzáadni.
Van amikor már cserélni kell a vasat...
Mindenesetre +1 javasolt.
7€ áron lassan minőségibb HDMI kábelt nem kapni... -
scampolo84
aktív tag
7900XT-m van és konkrétan a 2x sokkal simább élmény, mint az AMD AFMF2-je. Nyilván ajánlott neki a minimum 60 frame, de azért sokkal simább a kamu 120 is a natív 60 helyett amellett, hogy a latency valóban teljesen tűrhető kategóriába esik (számomra). Persze a 10x-20x szemfényvesztés, teljesen szétesik tőle a kép.
-
NvidiaRTX
őstag
Használom egy ideje király cucc.
S23 Ultra / Watch 6 / LG OLED 65" / 14600KF / RTX 4080 S / Lian Li / S3000 Pro
-
zoty314
aktív tag
Technológiai érdekességnek jó, hogy lehessen látni, meddig van értelme a framegen-nek.
Lossless Scaling 3.0 (X20 Mode) on Intel ARC B580 -
agaron
tag
En vettem mar hasznat nem egyszer ennek a programnak. Regen azert, mert tudott eroltetni FSR-t, most pedig azert, mert pl a Silver-t fel tudta skalazni ugy, hogy 27 colos monitoron se folyt ki a szemem, illetve a 30 FPS helyett a 60 jobb elmeny volt nekem.
Az, hogy ilyen iranyt vesz, erdekes, de nekem ugy tunik kicsit, hogy a fejleszto verszemet kapott, hogy ezt is meg tudom csinalniDe maga a program amugy tenyleg hasznos, ahogy felettem is irtak, gyengebb hardveren nagyon nagy segitseg tud lenni azert.
Steam Deck | PC | PS5
-
Róka86
csendes tag
5600h rtx 3050 laptop mellé nekem nagy segítség modolt skyrim futtatására.
Most éppen unigine valleyt futtatom vele egy intel 6400t proci integráltján.
Jó ez régebbi kártyákhoz meg olyan játékokhoz amibe nincs skálázás rakva.
-
yanna
addikt
Azt a kacsát generálta?
-
GreatL
őstag
Sajnos a program magában egy hülyeség, mivel csak ablakos üzemmódú játékokkal működik.
[ Szerkesztve ]
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
CRTs
aktív tag
Ez karikatura szamba megy hogy azt amit vert izzadva kioptimalizaltak anno azt most framegennel veszik egyszamba. Meg tragikomikus is lehetne csakhat leszarjuk.
Olcsojatek ingyenreklam gratulalok a kozremukodoknek.
-
BiP
nagyúr
Már a +3 is olyan, aminél felhúztam a szemöldököm az NVidia bemutatónál. Persze, magas framerate-nél, ahol alig változik 2 kocka között a tartalom, ott elfér a +3, de amikor szumma van 60 fps-ed, akkor a 15 valós, 45 generált kocka arány már eléggé fura eredményt adhat.
A +20 meg nyilván max. érdekességnek jó.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ugyanakkor ennek túl sok értelme nincsen, mivel túl sok generált tartalom keletkezne két valós képkocka között.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest